homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfilis primar sau iritatie?

#1 2009-04-18 17:28:39

andreeamanuela
New member
Inregistrat: 2009-03-10

sfilis primar sau iritatie?

Buna ziua!

As dori si eu o lamurire daca se poate. Am descoperit o bubita in zona genitala mai spre exterior, pe labia dreapta; seamana cu cea care apare in sifilisul primar: e micuta, un pic de tot bombata si nu doare; pe spatiul respectiv se vede ceva usor albicios, ca o ulceratie din cate imi dau seama;cred ca o am cam de vreo 10-14 zile;  nu am ganglionii umflati, si din cate stiu persoana cu care am avut contact sexual nu are sifilis (adica banuiesc ca s-ar fi manifestat si la el intr-un fel sau altul). E posibil sa fie altceva?O iritatie (mai am cateva bubite mai mici si diferite ca aspet pe labia dreapta)? Voi merge la doctor saptamana viitoare dar pana atunci mi-ar prinde bine cateva pareri. Abia azi m-am gandit ca s-ar putea sa fie cava mai grav.

Va multumesc mult!

#2 2009-04-18 18:10:37

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: sfilis primar sau iritatie?

poate sa fie de la epilat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.