Diane35 provoaca pilozitatea-2
- bella11
- New member
- Inregistrat: 2009-04-19
Re: diane35 provoaca pilozitatea
fetelor daca spuneti ca ati scapat de ,,blestemata acnee;,cu ajutorul acestor ac diane,atunci continui sa le iau si eu,ptr ca intentionam sa renunt la ele deoarece am auzit ca la unele fete le-a provocat pilozitate in exces.acum nu stiu ce sa mai cred unii zic ca nu altii spun ca da:
IUBESTE-MA ASA CUM SUNT...
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
intreaba medicul mai intai. diane sunt destul de puternice, si luate pe o perioada mai mare, fara analize...nu-i a buna.
when the pomp lights up,you shoot.
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
bella11 a scris:fetelor daca spuneti ca ati scapat de ,,blestemata acnee;,cu ajutorul acestor ac diane,atunci continui sa le iau si eu,ptr ca intentionam sa renunt la ele deoarece am auzit ca la unele fete le-a provocat pilozitate in exces.acum nu stiu ce sa mai cred unii zic ca nu altii spun ca da:
diane are efect antitestosteronic deci SE DA pentru pilozitate excesiva, nu o provoaca ci din contra
- bella11
- New member
multumesc lady in black,,acum am inteles si stau linistita.
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
cu placere
- gia_1234
- New member
- Inregistrat: 2009-06-09
Buna tuturor,
Sunt noua pe acest forum , insa am incercat sa citesc tot ce s-a scris despre Diane35 deoarece am o mare nedumerire/problema legata de ele . Am avut si eu probleme cu tenul si parul prea gras in adolescenta si mi-au recomandat doctorii dermatologi ( vreo 2 sau 3 din cate imi aduc aminte ) Diane35. Am consultat un medic ginecolog care 'mia dat ok'ul pt ele si am inceput sa le iau. Nu mi-a specificat insa pentru ce perioada sa le iau, asa ca nu mi-am pus problema de durata (1 sau 2 ani) . Asta a fost acum aprox 10 ani, deci de atunci iau aproape fara intrerupere. Nu am avut nici un efect advers, nu pot sa spun ca m-am ingrasat si nici pilozitate in plus sau minus ( desi eu nu stiam ca e 'anti' si am parul cam rar si slabutz ). Am fost intre timp la mai multi medici ginecologi deoarece sunt din Oradea si am fost studenta si am locuit cativa ani in continuare in Cluj. Tuturor le-am spus de cand iau Diane si mi-au spus ca daca nu ma simt rau de la ele nu e nici o problema sa le iau in continuare, desi la unele controale am fost si am intrebat in mod special daca ar fi cazul sa le intrerup sau sa le schimb . Am fost recent la un alt medic maghiar pt ca am avut un polip pe colul cervical si o mica infectie cu hpv si mi-a rezolvat problema, insa cand a auzit ca iau diane de cam 10 ani a facut ochii mari mari si a spus ca e mult prea mult Trebuie sa merg la control cam in 2 saptamani din nou si as vrea sa il mai intreb daca e cazul sa ma opresc sau nu, pentru ca mi-a recomandat sa le iau in continuare sa nu interfereze cu interventia care mi-a facut-o. As vrea sa aflu si parerea voastra legata de aceasta problema totusi deoarece pe prospect nu scrie nimic legat de durata maxima, atatia doctori mi-ai spus f relaxati ca nu e nici o problema , nu e necesar nici sa fac intreruperi ( desi cred ca am facut vreo 2 sau 3 de cam 2 luni in aceasti ani). Ar mai trebui sa mentionez si analizele care mi le-am facut singura in ultimii ani , fara sa imi spuna nici un doctor ca e relevat colesterolul sau tgo/tgp si trebuie sa il urmaresc. Colesterolul total mi-a iesit intotdeauna peste limita ( cam 270, 240 la intervale diferite) dar am aflat si eu de pe net (din nou nu de la doctorul de familie pe care ma gandesc f serios sa il schimb !) ca ar trebui sa fac separat ldh si hdl . Din fericire ldl e in limite normale si hdl e f mare ceea ce-i bine. La ultimele analize insa trigliceridele sunt peste (154 parca) si tgo si tgp putin marite, nu f mult. Pt tabloul complet mai am un detaliu : acum 2 ani, la insistenta mea ca auzisem parca de ideea ca dianele sunt cam 'tari' i-am cerut unuia dintre medici sa imi dea ceva mai slabe , si care sa aiba efect asemanator asupra tenului si am luat Laurina . Dupa cam o luna am facut acnee cam urata pe fatza si la o analiza detaliata m-am pomenit ca am strreptococul aureus de care cu greu am scapat si m-am intors la Diane ( doctorul mi-a spus ca daca nu e ok cu laurina sa iau din nou diane fara probleme).
Sper ca nu v-am plictisit cu 'cazul' meu care e cam 'lung' deoarece se intinde pe o perioada cam mare. Un mic amanunt daca are vreo importanta : am 29 ani
- Dr. Istrate
- New member
- Inregistrat: 2009-07-14
gia_1234 a scris:Buna tuturor, Am avut si eu probleme cu tenul si parul prea gras in adolescenta si mi-au recomandat doctorii dermatologi ( vreo 2 sau 3 din cate imi aduc aminte ) Diane35. Am consultat un medic ginecolog care 'mia dat ok'ul pt ele si am inceput sa le iau. Nu mi-a specificat insa pentru ce perioada sa le iau, asa ca nu mi-am pus problema de durata (1 sau 2 ani) . Asta a fost acum aprox 10 ani, deci de atunci iau aproape fara intrerupere. Nu am avut nici un efect advers, nu pot sa spun ca m-am ingrasat si nici pilozitate in plus sau minus ( desi eu nu stiam ca e 'anti' si am parul cam rar si slabutz ).
Diane 35 timp de 10 ani este enorm si iresponsabil !!! Contine aceleasi ingrediente ca si stimabilul Roaccutane care este pus la zid pentru ce ravagii face. Nu te dor sanii foarte tare? Nu ai depresii? Femeile aleg sa ia in continuare Diane 35 pentru avantaje cum ar fi: sani un pic mai mari, disparitia acneei, cresterea mai rapida a parului si uscarea acestuia in sensul ca nu se mai ingrasa aproape deloc. Ce capeti in schimb? Depresii, posibilitatea de a face tromboze urate (stiu cateva cazuri!!! ), displazii mamare, celulita si, as indrazni sa spun, schimbare totala de caracter... da , ati citit bine, influenteaza psihicul ...
- bella11
- New member
eu iau de 4 luni diane si sunt foarte deprimata,plang din orice si am devenit foarte sensibila,iar cheful de viata nu stiu... a disparut.Sa fie din cauza lor??
- ciresica_oky_doky
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-20
- gia_1234
- New member
- Inregistrat: 2009-06-09
Din pacate nici unul din medicii ginecologi la care am fost nu mi-au atras atentia asupra acestor probleme, chiar daca i-am intrebat eu in mod special daca nu cumva e prea mult, daca nu ar trebui intreruperi ... Nu inteleg de ce nici pe prospect nu scrie nimic despre perioada maxima sau recomandata de utilizare ! De ce este permis acest lucru daca (acum aflu si eu) sunt atatia medici care recomanda maxim 2 ani Daca as fi gasit informatii pe net singura, as fi luat decizia sa nu le mai iau, dar avand in vedere ca toti medicii m-au 'linistit' si nu simteam efecte adverse , am luat in continuare
Reactii adverse de genul celor descrise de Dr.Istrate nu cred sa fi avut, nu sunt o persoana depresiva in general, decat ca ma 'apuca' un pic tristetea uneori chiar inainte de menstruatie , si un pik ma dor sanii tot inainte cu vreo 2 zile, in rest nu am sesizat probleme. Am avut un polip pe col recent, dar am inteles ca nu se poate determina o cauza exacta sau legatura directa cu dianele.
M-am hotarat acum sa nu mai iau deloc , sper sa fiu ok avand in vedere ca hormoneii cred ca o vor lua razna
Domnilor si doamnelor doctori, va rog sa imi spuneti daca ar fi cazul sa fac acel 'dozaj hormonal' de care se mai scrie in celelalte post-uri, pt ca nu am facut nici o data asa ceva , si ce implica aceste analize ( unde ar trebui sa merg, ce ar trebui sa cer?). Si orice alte analize ar trebui sa fac avand in vedere acest istoric ( pt tromboze, displazii mamare de care imi scriati )
Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc multa sanatate .
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|