homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre sarcina-26

#476 2007-03-07 11:56:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Despre sarcina

Riona, sa stii ca nici prea agitat nu e bine sa fie....adica hiperreactiv, poate fi semn de suferinta. Evita scarpinatul pe burta(daca nu e musai necesar.
E posibil sa iti fie greata de la antibiotic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#477 2007-03-07 12:39:19

Riona
Full member
Inregistrat: 2006-10-20
Site

Cum ar putea suferi bebe in burtica?nu ma speria te rog?!ce ar putea sa il deranjeze?oricum saptamana viitoare dupa data de zece martie trebuie sa merg la control..se poate vedea la ecograf daca sufera cu ceva?ma refer la ecograf de asta normal sau trebuie sa fac unul 4d?poate sa aiba vreo malformatie sau ceva?se poate depista de la cit timp bolile genetice?mersi mult..oricum..daca Doamne fereste ar avea ceva l-as iubi la fel de mult pentru ca nu ma impiedica,ar ramane acelasi copilas minunat si scump de care m-am atasat enorm de mult..

#478 2007-03-07 12:42:08

Al Pacino
Administrator

Riona, nu vreau sa te sperii, doar sa te informez cit de bine pot. Nu despre malformatii vorbesc, dar poate suferi daca are circulara de cordon, de ex, il stringe de git, si se agita(si tu te-ai agita daca te-ar stringe cineva de git)...si alte de-astea. Se vede la echo normala daca e priceput echografistul. Nu intelege de aci ca chiar sufera...eu nu stiu cit si cum misca copilul tau, e posibil sa fie totul ok, vroiam doar sa iti spun ca daca se agita mult, foarte mult, asta nu e motiv de bucurie ci de ingrijorare

#479 2007-03-07 15:03:04

Riona
Full member
Site

Doctoressa ,medicul meu m-a trimis mine de dimineata la prima ora la maternitate pentru examen de specialitate eventual internare daca e nevoie pentru ca zice dansa, picioarele mele umflate sunt printre simptomele unui avort spontan..AB..pe linga urina tulbure si murdara,si lenjeria patata de azi dimineata cu ceva sange maroniu..nu i-am dat importanta dar am intrat intamplator la cabinetul dansei(medicul de familie ca nu am putut scoate reteta gratuita pentru vitamine..asa am ajuns sa-i povestesc despre starea mea)
sincer nu stiu ce sa mai cred,mi-e frica datr totusi o sa mewrg maine la consult,si sa vad ce va fi..bebe imi da curaj si sunt optimista dar in acelasi timp si sunt descurajata..nu pot decit sa ma rog lui Dumnezeu sa nu se intample ceva la micut,mai ales ca am luptat asa mult pentru el sa il pastrez..Parca e un vis urat,si sper ca e un vis si nu realitate..am nevoie de curaj mult mult...mi-e frica de consult,oare ma controleaza iar jos?trebuie?scuze ca intreb!!
mersi oricum de raspunsuri si incurajari..incerc sa ma odihnesc azi cat mai mult ,stau in pat,si poate maine va fi o zi mai buna si mai frumoasa pentru "noi-doi"

#480 2007-03-07 15:04:13

Riona
Full member
Site

merg si eu sa dormim putin de dupa masa,ne prinde bine somnul!

Publicitate

loading...

#481 2007-03-07 15:12:58

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

va trebui sa te consulte si vaginal pt a vedea daca e deschis colul. bafta multa!

mami de minuni hjarta

#482 2007-03-07 15:18:03

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Riona... spui ca iti iubesti bebele din burtica, si totusi nu dai atentie unei sangerari.Eu stiu ca nu e normal sa sangerezi si cred ca ar fi trebuit sa te duci de azi la un doctor in cazul asta.Ma gandesc ca e posibil ca sangele acela sa provina din uretra(daca zici ca ai infectie urinara) si nu neaparat din vagin, dar ar trebui totusi sa vezi despre ce e vorba.
Sper ca nu te vei supara pe mine!
Va doresc multa sanatate, tie si bebelusului tau.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#483 2007-03-07 18:45:27

Riona
Full member
Site

am sunat si m-am dus pina la urma azi la un consult,nu mai puteam sta pina maine nu aveam rabdare..a fost jenant..adica mi-e cam rusine de consult ala ginecologic..dar dr a zis ca e ok...ca e de la infectie petele  de pe chilot.. si nu din alta parte si ca m-am speriat cam aiurea..In fine ma simt mai bine ca m-a linistit,colul  uterine ok,nu are nimik e normal zice dansa..bebe nu are nim9k..asa o fi el..activ
Sa urmez neaparat tratamentul pentru infectie urinara si nu e nevoie de internare doar de foarte mult odihna si grija mare de tot la orice sursa de microb ..sa nu repet infectia asta sau altceva..
Mi-a dat curaj si sperranta vestea asta de la dr..pot sa dorm mai bine stiind ca suntem relativ bine,totusi cand se intoarce medicul meu ginecolog din concediu trebuie sa vorbesc cu dansa si sa ma tina ea sub observatie...
p.s.intotdeauna sunt asa multe gravide si coada mare la consult la maternitate??..se misca asa de incet personalul...si te expediaza asa repede,mai repede ca pe colet postal..
a fost rusinos dar macar stiu o treaba,astept sa vina din concediu si mai vedem ce o sa fie..pina atunci multumesc de raspunsuri..

#484 2007-03-07 19:09:25

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

bine ca esti in regula...ai grija de bebe a tau?cand vine pe lume?

#485 2007-03-07 19:10:35

andrada79
Full member

Nu e cazul sa iti fie rusine de consultul ginecologic.E pentru binele bebelui.Nu e placut, e adevarat, dar e necesar.Si sa stii ca atunci cand vei naste, pai o sa cam ai parte de controale din astea.Pe mine cel putin m-au controlat de  n ori in 3 zile, cat am stat in maternitate pana am nascut, pt a bebe statea bine mersi si astepta sa fie scos afara de urechi. Nu ai cum sa nasti fara control.Chiar si in caz de cezariana, cred ca tot te controleaza ca sa vada care e situatia.Asta e! Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea.
Nu trebuie sa te simti aiurea.E normal sa iti faci griji pt orice sangerare si in general ,orice ti se pare ciudat.E mai bine sa iti suni doctorul la cea mai mica problema sau sa te duci la control, decat sa astepti sa se agraveze simptomele.Ma bucur ca bebe e bine si ca nu au fost motive prea serioase de ingrijorare.Vezi ca te simti si tu mai linistita acum, cand stii ca totul e sub control?Si , daca tu esti linistita, o sa vezi ca si bebe va fi la fel(tu ii transmiti toate starile tale).
Chestia cu multimea de gravide de la coada, cred ca depinde de momentul pe care il prinzi.Cand am nascut eu, am prins 2 garzi la maternitate si am avut vreo 2 colege de pat.Daca te-a expediat repede, inseamna ca nu s-au gasit motive de ingrijorare si ca totul e ok cu tine si cu bebele.
Sanatate multa si pupici albastri!(imi place mie culoarea asta)!
Numai bine, Riona!

#486 2007-03-07 19:37:09

Riona
Full member
Site

DPN e 17 iunie..o sa fie cica un cireasar mic si dragalas de ciocolata ca mamica lui...ma refeream la personal ca pentru ele deja e totul ca o rutina,deci poate de aceea mi s-a parut ca "te expediaza"nu ca as fi eu prea sensibila,noroc ca a fost amabila si asistenta si doctorita deci si asta m-a dezghetat putin,ca eram deja rosie de rusine cand trebuia sa ma dezbrac..m-a luat cu blandete,conteaza cred eu felul in care ginecologul vorbeste cu tine..
Si cpnsultul a fost ok..nu m-a durut,Doamne ce caraghioasa sunt,povestesc chestii deplasate?!imi cer scuze

#487 2007-03-07 19:45:39

Riona
Full member
Site

p.s albastrul imi place si mie mult de tot..dar si rosul..se numara intre preferintele mele
Andrada79..bebe al tau cit timp are?

#488 2007-03-07 20:23:53

andrada79
Full member

bebe al meu (Armand) implineste 1 an pe 22 martie. Deja merge foarte bine de vreo luna si jumatate,  se da singur jos din pat, are 8 dintisori, spune mama,tata,apa,papa, da,nu , baba , bate din palme, face 'Pa!', pune 3 cuburi unul peste altul.Si e un alintacios si jumatate.
E greu sa fii parinte, dar ai si satisfactii...O sa vezi!
Sanatate multa!

#489 2007-03-07 20:27:35

Riona
Full member
Site

cred si eu ca meseria de parinte e grea dar si frumoasa,un copil iti aduce bucurie in suflet..

#490 2007-03-08 09:17:32

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

He he... andrada79... juniorul meu face pe 10 martie `1 an si 10 luni. Merge ca racheta, darama tot, pune mana si apuca tot ce-i trece prin cap... si ii trec multe! Dar e greu de numa' sa stai 24/24 la cooruoo' lui...
Dar bucuriile (si spaimele/noptile nedormite/temerile) cele mai mari... tot de la el vin! wink Sa iti traiasca Armandul!
Riona... mai ai putin... si faci un geaman ca mine! big_smile Succes!

#491 2007-03-08 11:30:55

andrada79
Full member

he he... multumesc,Danut! Si eu care imi inchipuiam ca am cel mai obraznic copil din lume si ca, pe masura ce va creste, se va cuminti... Din felul in care descrii tu lucrurile, s-ar parea ca abia de acum o sa inceapa sa se inmulteasca trasnaile si inca exponential!
Sa-ti traiasca si tie juniorul si sa ai crestere usoara!

#492 2007-03-08 11:37:52

Flavia21
New member
Inregistrat: 2007-01-19

:)sa va traiasca bebelusii...mi-i se umple sufletul de emotie cand vad ce frumos vorbiti de ei,abia astept si eu parca nu mai am rabdare sa vina si bebelina mea odata pe lume...

#493 2007-03-08 12:19:41

Riona
Full member
Site

buna tuturor..azi prima persoana care m-a felicitat fiind 8 Martie ziua mamei ..a fost bebe strumph..mi-a dat doua suturi tandre in stomacel ceva de genu"e ziua ta mamico si vroiam sa fiu primul care te felicita!!"am fost emotionata pentru ca mi-a dat un sentiment de curaj si iubire pe care nu pot sa il descriu...ma simt sigura si cred ca totul va fi bine...mai avem putin si ne intalnim..
sincer eu nu prea cred in zodii,dar am auzit ca bebeii adica copilasii nascuti in zodia Gemeni sunt cei mai nazdravani,nu au stare,sunt curiosi peste masura,sunt capriciosi si mai ales niste dragalasi care stiu sa-i cucereasca pe cei din jur cu veselia lor..chiar daca fac multe prostioare..
nu ma iau dupa horoscop,sa fie un bebe sanatos si frumos!asta conteaza cel mai mult
La multi ani tuturor femeilor si fetelor de pe forum azi de 8 martie..sa fiti iubite si alintate cu cele mai frumoase dovezi de iubire de cei dragi!

#494 2007-03-08 13:38:52

Al Pacino
Administrator

La multi ani si tie Riona si ma bucur ca esti bine, adica nimic in plus fata de infectia urinara....
ai 6 luni de sarcina acum, de acum incolo nu mai avortezi, poti doar sa nasti prematur(inainte de vreme) si asta e un risc. Picioarele umfalte nu asta semnifica insa, ci risc de eclampsie(dizgravidie de ultim trimestru, cu tensiune mare, edeme si proteine in urina). Sincer parerea mea e ca trebuie sa masori tensiunea arteriala macar odata pe saptamina si, fireste, sa faci analiza de urina cind zice ginecologul
sper sa nu fie probleme serioase nici in continuare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.