|
Nu esti logat.
Despre sarcina-26#476 2007-03-07 11:56:26
Re: Despre sarcinaRiona, sa stii ca nici prea agitat nu e bine sa fie....adica hiperreactiv, poate fi semn de suferinta. Evita scarpinatul pe burta(daca nu e musai necesar. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #477 2007-03-07 12:39:19Re: Despre sarcinaCum ar putea suferi bebe in burtica?nu ma speria te rog?!ce ar putea sa il deranjeze?oricum saptamana viitoare dupa data de zece martie trebuie sa merg la control..se poate vedea la ecograf daca sufera cu ceva?ma refer la ecograf de asta normal sau trebuie sa fac unul 4d?poate sa aiba vreo malformatie sau ceva?se poate depista de la cit timp bolile genetice?mersi mult..oricum..daca Doamne fereste ar avea ceva l-as iubi la fel de mult pentru ca nu ma impiedica,ar ramane acelasi copilas minunat si scump de care m-am atasat enorm de mult.. Offline #478 2007-03-07 12:42:08
Re: Despre sarcinaRiona, nu vreau sa te sperii, doar sa te informez cit de bine pot. Nu despre malformatii vorbesc, dar poate suferi daca are circulara de cordon, de ex, il stringe de git, si se agita(si tu te-ai agita daca te-ar stringe cineva de git)...si alte de-astea. Se vede la echo normala daca e priceput echografistul. Nu intelege de aci ca chiar sufera...eu nu stiu cit si cum misca copilul tau, e posibil sa fie totul ok, vroiam doar sa iti spun ca daca se agita mult, foarte mult, asta nu e motiv de bucurie ci de ingrijorare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #479 2007-03-07 15:03:04Re: Despre sarcinaDoctoressa ,medicul meu m-a trimis mine de dimineata la prima ora la maternitate pentru examen de specialitate eventual internare daca e nevoie pentru ca zice dansa, picioarele mele umflate sunt printre simptomele unui avort spontan..AB..pe linga urina tulbure si murdara,si lenjeria patata de azi dimineata cu ceva sange maroniu..nu i-am dat importanta dar am intrat intamplator la cabinetul dansei(medicul de familie ca nu am putut scoate reteta gratuita pentru vitamine..asa am ajuns sa-i povestesc despre starea mea) Offline #480 2007-03-07 15:04:13Publicitateloading...
#481 2007-03-07 15:12:58
Re: Despre sarcinava trebui sa te consulte si vaginal pt a vedea daca e deschis colul. bafta multa! mami de minuni Offline #482 2007-03-07 15:18:03
Re: Despre sarcinaRiona... spui ca iti iubesti bebele din burtica, si totusi nu dai atentie unei sangerari.Eu stiu ca nu e normal sa sangerezi si cred ca ar fi trebuit sa te duci de azi la un doctor in cazul asta.Ma gandesc ca e posibil ca sangele acela sa provina din uretra(daca zici ca ai infectie urinara) si nu neaparat din vagin, dar ar trebui totusi sa vezi despre ce e vorba. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #483 2007-03-07 18:45:27Re: Despre sarcinaam sunat si m-am dus pina la urma azi la un consult,nu mai puteam sta pina maine nu aveam rabdare..a fost jenant..adica mi-e cam rusine de consult ala ginecologic..dar dr a zis ca e ok...ca e de la infectie petele de pe chilot.. si nu din alta parte si ca m-am speriat cam aiurea..In fine ma simt mai bine ca m-a linistit,colul uterine ok,nu are nimik e normal zice dansa..bebe nu are nim9k..asa o fi el..activ Offline #484 2007-03-07 19:09:25
Re: Despre sarcinabine ca esti in regula...ai grija de bebe a tau?cand vine pe lume? Offline #485 2007-03-07 19:10:35
Re: Despre sarcinaNu e cazul sa iti fie rusine de consultul ginecologic.E pentru binele bebelui.Nu e placut, e adevarat, dar e necesar.Si sa stii ca atunci cand vei naste, pai o sa cam ai parte de controale din astea.Pe mine cel putin m-au controlat de n ori in 3 zile, cat am stat in maternitate pana am nascut, pt a bebe statea bine mersi si astepta sa fie scos afara de urechi. Nu ai cum sa nasti fara control.Chiar si in caz de cezariana, cred ca tot te controleaza ca sa vada care e situatia.Asta e! Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #486 2007-03-07 19:37:09Re: Despre sarcinaDPN e 17 iunie..o sa fie cica un cireasar mic si dragalas de ciocolata ca mamica lui...ma refeream la personal ca pentru ele deja e totul ca o rutina,deci poate de aceea mi s-a parut ca "te expediaza"nu ca as fi eu prea sensibila,noroc ca a fost amabila si asistenta si doctorita deci si asta m-a dezghetat putin,ca eram deja rosie de rusine cand trebuia sa ma dezbrac..m-a luat cu blandete,conteaza cred eu felul in care ginecologul vorbeste cu tine.. Offline #487 2007-03-07 19:45:39#488 2007-03-07 20:23:53
Re: Despre sarcinabebe al meu (Armand) implineste 1 an pe 22 martie. Deja merge foarte bine de vreo luna si jumatate, se da singur jos din pat, are 8 dintisori, spune mama,tata,apa,papa, da,nu , baba , bate din palme, face 'Pa!', pune 3 cuburi unul peste altul.Si e un alintacios si jumatate. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #489 2007-03-07 20:27:35#490 2007-03-08 09:17:32
Re: Despre sarcinaHe he... andrada79... juniorul meu face pe 10 martie `1 an si 10 luni. Merge ca racheta, darama tot, pune mana si apuca tot ce-i trece prin cap... si ii trec multe! Dar e greu de numa' sa stai 24/24 la cooruoo' lui... Offline #491 2007-03-08 11:30:55
Re: Despre sarcinahe he... multumesc,Danut! Si eu care imi inchipuiam ca am cel mai obraznic copil din lume si ca, pe masura ce va creste, se va cuminti... Din felul in care descrii tu lucrurile, s-ar parea ca abia de acum o sa inceapa sa se inmulteasca trasnaile si inca exponential! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #492 2007-03-08 11:37:52
Re: Despre sarcina:)sa va traiasca bebelusii...mi-i se umple sufletul de emotie cand vad ce frumos vorbiti de ei,abia astept si eu parca nu mai am rabdare sa vina si bebelina mea odata pe lume... Offline #493 2007-03-08 12:19:41Re: Despre sarcinabuna tuturor..azi prima persoana care m-a felicitat fiind 8 Martie ziua mamei ..a fost bebe strumph..mi-a dat doua suturi tandre in stomacel ceva de genu"e ziua ta mamico si vroiam sa fiu primul care te felicita!!"am fost emotionata pentru ca mi-a dat un sentiment de curaj si iubire pe care nu pot sa il descriu...ma simt sigura si cred ca totul va fi bine...mai avem putin si ne intalnim.. Offline #494 2007-03-08 13:38:52
Re: Despre sarcinaLa multi ani si tie Riona si ma bucur ca esti bine, adica nimic in plus fata de infectia urinara.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|