|
Nu esti logat.
Nu simt nicio placere :(-2#20 2009-04-21 23:12:51
Re: Nu simt nicio placere :(ar trebui sa incerktzi lucruri noi...gen o cina romantik...un dans inainte cv sa te tina in suspans...sa te ia altfel...si eu am avut o perioada probleme dinastea...si am incerkt lucrui noi aa si comunikrea e cea mai importanta intre voi2 I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN... Offline #21 2009-04-21 23:16:29
Re: Nu simt nicio placere :(miracle fata s-a chinuit, dar n-a avut cu cine vorbi citeste ce s-a discutat mai sus Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #22 2009-04-21 23:37:47
Re: Nu simt nicio placere :(In primul rand va multumesc tuturor Offline #23 2009-04-21 23:40:34
Re: Nu simt nicio placere :(eu iti zic din proprie experienta ca o sa te simti bine cu urmatorul Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-04-21 23:40:53) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #24 2009-04-22 00:47:01
Re: Nu simt nicio placere :(Am o intrebarica Daca vreau sa discut in linii mari despre relatia mea, pe forum - la ce categorie ar trebui sa postez mesajul? Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-22 00:50:22
Re: Nu simt nicio placere :(
da, cazul meu Offline #26 2009-04-22 01:06:49
Discutii diverse #27 2009-04-23 00:20:56
Re: Nu simt nicio placere :(am si eu o nelamurire...am citit ce s-a scris pana acum si va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi..mi-am inceput viata sexuala acum 3 luni si pana acum nu am simtit nimic in timpul actului sexual si deja incep sa-mi fac griji sau mai bine zis nervi...spuneti-mi si mie cam dupa cat timp incep sa simt si eu ceva nu doar sa stau cu ochii pe tavan si sa astept sa se incheie mai repede...el incearca sa ma faca sa simt si eu ..dar nimic...cateodata ma si enervez pe el ca tot timpul vine cu cate o pozitie noua si as vrea sa simt si eu nu doar el...totusi ma simt super bine atunci cand imi da limbutze..dar as vrea si in timpul actului sexual...merci.. Offline #28 2009-04-23 10:16:09
poate se desfasoaar totul prea repede de aia nu simti mare lucru.depinde si cum se comporta el cu tn... Offline #29 2009-04-23 15:11:17
Re: Nu simt nicio placere :(Si eu am cam aceeasi prblema. Mi-am inceput viata sexuala in urma cu 7 luni si nu simt nimic. Am incercat diferite pozitii iar el face tot ce poate pentru a ma satisface...insa nimic. M-am simtit o singura data binisor, cand am facut sex pentru prima oara,dar de atunci nu am mai simtit nimic. Atunci m-i s-a parut putin ciudat pentru ca din cate stiam eu majoritatea fetelor sangereaza la ruperea himenului,au dureri mai mari sau mai mici(depinde de fiecare) si nici actul in sine nu ii ofera cine stie ce mare placere,pe cand la mine a fost oarecum invers. Revenind la subiect as vrea sa imi dati si mie un sfat pentru ca deja incep sa imi fac griji in ceea ce priveste viata mea sexuala,vreau sa ma simt si eu bine si nici nu vreau sa il mai vad pe prietenul meu trist dupa fiecare act.. Offline #30 2009-04-23 23:54:47
Re: Nu simt nicio placere :(pai nu pt sa zic ca se desfasoara chiar repede..el incearca sa ma faca sa ma simt bine...si parca daca o lungeste prea mult nu mai simt dorinta aceea de a face dragoste..parca imi trece..dar totusi nu inteleg dc nu simt nimic..si parca ma sperii cand vad aici ca sunt situatii in care ele nu simt nimic chiar dupa mai mult timp decat 3 luni ale mele... Offline #31 2009-04-24 01:34:47
Re: Nu simt nicio placere :(mai aveti rabdare.... nu va speriati, asa patesc majoritatea. noi femeile suntem mai complicate. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #32 2009-04-25 03:20:20
Re: Nu simt nicio placere :(Dupa parerea mea sunt prea complicata. Tocmai am avut o discutie cu prietenul meu pe tema asta si de data asta mi-a spus ca pentru o perioada buna ar vrea sa luam o pauza de la sex...iar nu am simtit nimic desi el a facut tot ce a putut si i-am cerut... Offline #33 2009-04-25 17:59:20
Re: Nu simt nicio placere :(Daca stai tot timpul incordata si te gandesti la ce ai vrea sa simti, atunci nu cred ca vei simti curand. Incearca sa te relaxezi si lasa imaginatia sa lucreze. Nu ar strica sa incercati in alta pozitie. A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery Offline #34 2009-04-25 20:46:11
Re: Nu simt nicio placere :(faza e ca deja tu suferi pe plan psihologic cu chestia asta, de-aia nici nu simti nimic. In timpul actului nu trebuie sa te gandesti la nimeni si nimic mai ales ca in timpul ala tu iti spui "of iar nu simt nimic" si ti se duce tot cheful. In timpul ala trebuie sa te concentrezi pe actul sexual si sa nu stai incordata, lasa-te purtata de val. Exact asa eram si eu, dar acum mi-e din ce in ce mai bine, recunosc ca nu tot timpul am orgasm dar nu ma deranjeaza. Asa sunt toate fetele, ajung mai greu la orgasm, din pacate. AAaaa si un sfat...(cel putin mie mi-a folosit) incercati o baie fierbinte, romantica, in vana, eu m-am simtit minunat dupa mult timp fara orgasm este diferit in apa Offline #35 2009-04-26 17:51:19
Re: Nu simt nicio placere :(In timp ce fac sex cu el ma las purtata de val,am incercat mai multe pozitii,am incercat si sa facem baie impreuna....toate fara nici un rezultat. Indiferent ce facem eu tot nu simt nimic. La final ne simtim amandoi foarte prost... Offline #36 2009-05-19 10:44:48
Re: Nu simt nicio placere :(Buna fetelor! "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline #37 2009-05-19 11:20:33
Re: Nu simt nicio placere :(cata,e normal ca primele dati sa nu simti placere.Stii cum se spune,pofta vine mancand.Ideea e sa o luati usurel,sa descoperiti impreuna ce va place si ce nu si sa nu va lasati "atacati" de frustrari.Toti am trecut prin asta. Offline #38 2009-05-19 11:25:32
multumesc frumos... o sa incerc... "Iubeşti întâi din milă, din îndatorire, din duioşie, iubeşti pentru că ştii că asta o face fericită, îţi repeţi că nu e loial s-o jigneşti, să înşeli atâta încredere. Pe urmă te obişnuieşti cu surâsul şi vocea ei, aşa cum te obişnuieşti cu un peisaj. Şi treptat îţi trebuieşte prezenţa ei zilnică. " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|