|
Nu esti logat.
Cum e mai bine?-2#20 2009-04-22 00:15:07
Re: Cum e mai bine?cati ani ai ? 14 ? poate ar fi bine sa mai astepti 2-3 ani si sa iti pui iara intrebarea, poate ai sanse sa gasesti raspunsul mult dorit. Bafta! Offline #21 2009-04-22 00:25:37
Re: Cum e mai bine?Am eu 14 ani cum ai tu coerenta in gandire si exprimare...Acelasi lucru ti-l spun si tie,nu te mai simti obligata sa raspunzi. Offline #22 2009-04-22 00:27:58
Re: Cum e mai bine?
Henry , postul tau m-a facut sa-mi creez un cont pe forumul asta , eu pana acum fiind doar martor la discutii , din punctul meu de vedere ,baiat fiind ca si tine, TU ai o problema sau chiar mai multe dupa cum urmeaza: Offline #23 2009-04-22 00:34:33
Re: Cum e mai bine?
si atunci te mai intreb o data: de ce ai cerut sfaturi pe un forum public??? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #24 2009-04-22 00:34:36
Re: Cum e mai bine?ar tb sa faci compromisuri atunci cand deja ai o relatie si cand tii la o persoana... Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-22 00:48:16
Re: Cum e mai bine?misterv,e opinia ta si ti-o respect insa lasa-ma sa nu fiu de acord cu ea.In primul rand care ar fii argumentele care te-au facut pe tine sa crezi ca as fi misogin?Apoi,nu vad de ce asa accepta o astfel de rezolvare propusa de tine,inversarea punctelor de interes ar fi compromisul ala despre care vorbeam(nu zic ca poate nu poate fi o solutie,insa eu intreb daca merita).Nu vad de ce ar trebui sa fiu eu ala vinovatul atat timp cat exista o echitate(adica ma incadrez undeva pe la mijloc).Nu invinovatesc vreo fata pe care o plac pentru ca nu e interesata de mine insa acelasi lucru sa fie valabil si in celelalt caz. Ultima oara a fost editat de henry (2009-04-22 00:58:23) Offline #26 2009-04-22 02:32:27
Re: Cum e mai bine?da dar poate tu te suprapreciezi de aia nu te plac cele care iti plac tie.mai pe romaneste : nu`s de nasu tau Offline #27 2009-04-22 10:56:02
Re: Cum e mai bine?mai, dar totul consta in faptul sa ai o iubita cat mai..."perfecta"? eu nu am avut niciodata standarde impuse, suntem oameni, nu roboti care clasificam oamenii si dam eroare cand ceva nu se potriveste. am vrut pe cineva care sa ma completeze si asta a cuprins tot ce imi doream, in masura in care imi doream. compromisurile? nici nu constientizezi cand le faci, atata timp cat nu domina ratiunea intr-o relatie, adica: "uite, e avantajos sa fiu cu asa o pers", "toti se uita dupa ea/el, dar imi apartine" etc. parerea mea Offline #28 2009-04-22 11:23:16
Re: Cum e mai bine?henry, ai dreptate! nu e treaba noastra ce si cum faci tu! fa cum ai facut si pana acum si nu te mai plange. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #29 2009-04-22 11:45:32
Re: Cum e mai bine?lucia mi-ai luat cuvintele din gura Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #30 2009-04-22 11:56:22
Re: Cum e mai bine?pacat ca unii dintre baieti nu inteleg ca in viata nu iti alegi partenera ca la piata. Toata lumea e unic in felul lui si aspectul experior nu este atat de important. faptul ca el si-a aratat compasiunea fata de o anumita persoana care s-ar putea sa nu arate pe masura standardelor lui si ar putea sa o faca sa sufere pentru ca nu va ajunge sa o iubeasca .. e dezgustator... adica si-ar face experienta cu cateva sacrificii sau si-ar pastra standardele ridicate dar cu riscul sa ramana singur. Offline #31 2009-04-22 12:01:48
Re: Cum e mai bine?parerea mea: teoria chibritului! ce a avut de inteles, a inteles si cu asta basta Offline #32 2009-04-22 12:10:38
Re: Cum e mai bine?pai n-a inteles, ca-i exact ca citystar!! aduce contraargumente la absolut orice i-ai zice. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #33 2009-04-22 12:19:49
Re: Cum e mai bine?mda...ma intereseaza putin spre deloc cazul citystar. am vazut ca nu merge si am lasat-o balta. asta ar trebui si voi sa faceti cu henry pentru ca tot ce s-ar fi putut zice s-a spus deja si nu mai are rost sa continuam inca 20 de pagini. Offline #34 2009-04-22 15:37:28
Re: Cum e mai bine?Henry, eu iti zic sa nu faci compromisuri. Nu exista fete care "nu-s de nasul tau"! Sa fim seriosi, daca ea e frumoasa, in mod automat trebuie sa fie si el asa??? Nu trebuie sa te simti lezat prin faptul ca ai anumite asteptari de la o fata, potentiala partenera! Offline #35 2009-04-22 16:26:13
Re: Cum e mai bine?lucia,dupa judecata ta daca eu te fac fara sa te cunosc,fara sa te fi mancat cu tine din acceasi farfurie specimen iar tu mi-ai fi zis ca nu-i treaba si calitatea mea ca sa te fac asa de fapt eu am procedat bine iar tu ai reactionat intr-un mod exagerat.M-am contrazis pentru ca e normal sa avem discutii,asta inseamna o dezbatere,un forum.Daca eu nu sunt de acord cu ceva,ce vrei sa fac?Sa accept punctul de vedere ca si corect desii eu nu gandesc asa?Asta ar fii ipocrizie...Si e normal sa raspunzi unora ce vin cu mistouri si rautati gratuite.Daca recitesti ce am scris eu vei vedea ca nu m-am plans de absolut nimic,nu am cautat compatimire prin postul meu.M-a intereseaza niste puncte de vedere,pentru ca in viata tot timpul inveti,chiar de la ultimul om(in rang) din lume poti invata ceva.Daca ti-a placut ce am scris,daca crezi ca ai ceva interesant si relevant pentru subiectul asta,poti posta fara probleme si ma bucur sa dialoghez(insa posturi de bun simt)Daca nu,la fel de bine.Ignora subiectul si nu se supara nimeni... Ultima oara a fost editat de henry (2009-04-22 17:03:05) Offline #36 2009-04-22 16:42:27
Re: Cum e mai bine?de ce unii cred ca daca raspund rautacios sunt superiori altora? henry, e o intrebare retorica vis-a-vis de modul in care i-ai replicat lui Soarele Meu. habar nu ai cine e, nu stii cata experienta are si sari la gat. de asemenea, nici pe alexa nu o cunosti, cum nu ma stii nici pe mine ( si chiar as putea sa-ti spun "copile" ca am dreptul asta ) si ne inviti afara de pe topic , scuze dar sunt tentata sa-ti reamintesc ca nu e forumul tau! fetele astea si-au rupt din timpul lor sa-ti dea tie o parere iar tu, in nici 10 postari pe forum ajungi sa le jignesti! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #37 2009-04-22 18:11:09
Re: Cum e mai bine?Fetelor, va rog incetati cu ironiile si presupunerile. Daca puteti da un sfat,va rog sa o faceti; daca nu, mai bine lasati pe altii care vor sa fie de ajutor. #38 2009-04-22 21:39:56
Re: Cum e mai bine?persi.... el a inceput cu ironiile si raspunsurile acide. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|