|
Nu esti logat.
Sangerare dupa avort?#1 2009-04-21 07:40:49
sangerare dupa avort?buna ziua tuturor... Din pacate ma confrunt cu o problema la care nu am raspuns... am facut un avort spontan urmat de chiuretaj hemostatic in urma cu aproximativ 4 saptamani. o saptamana am sangerat foarte usor, o alta am avut un mucus maroniu tot asa in cantitate mica si am crezut ca e gata. Offline #2 2009-04-21 22:39:06
Re: sangerare dupa avort?menstra vine la 4 saptamani dupa avort .... asa k nu trebuie sa te sperii ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-04-23 08:11:31
Re: sangerare dupa avort?of, asa sper si eu. insa acest spotting a inceput cam la 20 de zile dupa avort si nu a depasit inca nivelul de spotting. am facut si un test de sarcina care a iesit negativ, si daca corelez cu eco de saptamana trecuta, unde doctorita mi-a zis ca totul e in regula, nu cred ca ar trebui sa imi fac probleme. Totusi imi fac. Speram sa stie cineva mai multe. Offline #4 2009-04-23 13:53:21
Re: sangerare dupa avort?si eu am patit ceva asemanator: la 21 de zile dupa chiuretaj am sangerat ca la menstra vreo 3-4 zile, dupa alte 2 saptamani la fel cateva piacturi vreo 3-4 zile, iar la o luna si jumatate dupa chiuretaj mi-a venit propriu-zis. Offline #5 2009-04-24 12:34:27
Re: sangerare dupa avort?va multumesc, fetelor, pentru raspunsuri. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|