homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare dupa avort?

#1 2009-04-21 07:40:49

andradam
New member
Inregistrat: 2007-02-28

sangerare dupa avort?

buna ziua tuturor... Din pacate ma confrunt cu o problema la care nu am raspuns... am facut un avort spontan urmat de chiuretaj hemostatic in urma cu aproximativ 4 saptamani. o saptamana am sangerat foarte usor, o alta am avut un mucus maroniu tot asa in cantitate mica si am crezut ca e gata.
a treia saptamana nu am mai avut nimic (decat o candida cu manifestari urate de la antibiotic). la sfarsitul acestei a treia saptamani mi s-a spus ca totul este in regula, am facut si eco... m-am linistit.

la una sau 2 zile dupa control - deci trei saptamani si ceva dupa avort - a inceput iarasi un spotting usor pe care il am si astazi. rareori este un pic mai mult, nu umplu un panty liner niciodata, insa este in continuu. este cand rosu maroniu, cand maroniu si are chegulete foarte rar si extrem de mici.

vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut vreo experienta asemanatoare.... stiu ca am fost la control, in urma cu o saptamana si era in regula... am sunat si doctorita care e de parere k ar trebui sa fie menstra, si ca oricum spottingul nu este un motiv de alarmare.... insa eu am citit ca menstra nu vine decat la 20 de zile dupa ce nu mai ai nici un fel de spotting si aici sunt nedumerita. la control pot merge abia joi, atunci se deschide clinica, dupa Pasti...

#2 2009-04-21 22:39:06

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: sangerare dupa avort?

menstra vine la 4 saptamani dupa avort .... asa k nu trebuie sa te sperii ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2009-04-23 08:11:31

andradam
New member

of, asa sper si eu. insa acest spotting a inceput cam la 20 de zile dupa avort si nu a depasit inca nivelul de spotting. am facut si un test de sarcina care a iesit negativ, si daca corelez cu eco de saptamana trecuta, unde doctorita mi-a zis ca totul e in regula, nu cred ca ar trebui sa imi fac probleme. Totusi imi fac. Speram sa stie cineva mai multe.

#4 2009-04-23 13:53:21

laurapalmer_20
New member
Inregistrat: 2009-04-22

si eu am patit ceva asemanator: la 21 de zile dupa chiuretaj am sangerat ca la menstra vreo 3-4 zile, dupa alte 2 saptamani la fel cateva piacturi vreo 3-4 zile, iar la o luna si jumatate dupa chiuretaj mi-a venit propriu-zis.

#5 2009-04-24 12:34:27

andradam
New member

va multumesc, fetelor, pentru raspunsuri.

am fost ieri la doctor, se pare ca nu era chiar totul in regula, mai am cateva cheaguri de sange care nu vor sa iasa de buna voie. am primit tratament cu ergomet, antibiotic si antiinflamator, suport niste contractii uterine de la ergometul asta, dar se pare ca va fi bine.

morala este ca trebuie sa mergem de fiecare data la doctor smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.