homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"ciclu maroniu"

#1 2009-04-21 12:14:33

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

"ciclu maroniu"

buna...am avut un contact sexual neprotejat in data de 28 februarie...si am luat postinor...si nu am avut nimic...urmatorul contact neprotejat a fost in 11 aprilie...dupa 2 zile..dupa ciclu...dar problema e ca atunci s-a terminat in mine...si am luat din nou postinor desi stiam ca nu este bine...azi suntem in 21...si din mine curge o substanta maronie...e posibil ca postinor sa nu isi fii facut efectul?e posibil sa fii ramas insarcinata?grater va rog ajutati-ma....sad

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#2 2009-04-21 12:18:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: "ciclu maroniu"

daca l-ai luat la intervalul la care trebuie si-a facut efectul
dar mai mult ca sigur te-ai dereglat de la postinor. daca stii ca nu e bine sa-l iei de ce nu te protejezi corespunzator?

#3 2009-04-21 12:20:30

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

pai l-am luat...inainte sa se faca 72 de ore....adica sambata s-a produs actul sexual..si luni dimineata am luat postinor...prima apstila si a 2 la interval de 12 ore....si o sa ma protejez...dar acum mi-e frica:(

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#4 2009-08-27 12:04:48

karinne
Full member
Inregistrat: 2009-08-26

si eu am avut aceeasi problema cand am luat pastilutele...mi-a venit mai repede , a durat mai putin iar in ultimile zile avea nuanta maronie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.