|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa#1 2009-04-21 16:27:03
intrebare pentru doctoressabuna ziua de ceva timp am si eu o problema,folosesc anticonceptionale de6 luni,nu am avut nici o problema primele luni dar apoi am inceput sa am usturimi in interiorul vaginului dupa ce partenerul a ejacuat in mine,dk avem act sexual si nu termina in mine nu am problema nu ma afecteaza am doar usturimile cand term in mine sunt niste usturimi ingrozitoare,ce sa fac eu am fost la medic si mi a dat niste ovule diferite timp te 2 luni ca nu incetau usturimile,apoi am facut un examen urina si am descoperit ca am o infectie urinara am luat tratament 10 zile am repetat examenul si disparusa infectia,de curant am avut contact cu partenerul si a term in mine si am inceput sa am usturimi.m am gandit ca problema e la mine dar acum dupa atata tratament se pare ca nu e prob la mine,de obicei cand avem contact partenerul nu termina in mine de teama usurimilor,ce sa fac ca am vorbit cu partenerul si ii este jena sa mearga la doctor si nici nu stim la ce doctor sa mearga,ce analiza ar putea sa faca sa vedem daca are vrea infectie,problema,e posibil sa fiu eu alergica la substanta albicioasa a lui Offline #2 2009-04-21 16:30:18
Re: intrebare pentru doctoressainteleg ca nu ai facut examen de secretie inainte de a primi tratament.. asta trebuie sa faci Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|