homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme de jumatate de an

#1 2009-04-21 23:35:01

ralumoho
Membru
Inregistrat: 2009-04-21

probleme de jumatate de an

Nu ma pricep la expuneri, dar am sa incerc sa expun problema.
Acum 10 luni am inceput sa merg la un medic recomamandat din Bucuresti (eu fiind din provincie) Aveam dereglari hormonale care mie mi se pareau foarte mari, dar doctoritiei i s-au parut un mizilic. Tot de atunci pe langa dereglarile cu care m-am obisnuit mi-au aparut manifestarile: inmediat dupa menstruatie incepe sa ma usture clitorisul de  parca ar fi o leziune si deasemeni ma ustura partea dinspre anus, tot asa de parca ar fi leziuni. Nu ma mai sterg deloc aproape cu hartie igienica. Ma spal tot timpul si folosesc numai sapun de copii la recomandarea medicului ginecolog. Dupa vreo 2 saptamani incep sa am mancarimi si sa mi se inflameze toata zona (clitoris, labii), descoamanduse pielea intre labii si pe ele, avand mancarimi nasoale,  apoi imi vine ciclul si ma mai linistesc. Atunci cand inceteaza o iau de la capat cu usturimile si apoi mancarimi etc. Am facut nenumarate tratamente, care mai de care diferite, dar.... nu au rezultat. Nici nu stiu unde sa ma mai duc, mai ales ca m-am cam saturat sa fac naveta la Bucuresti pentru nimic si sa mai dau si o carca de bani pentru nimic.

Ultima oara a fost editat de ralumoho (2009-04-21 23:38:30)

#2 2009-04-22 08:30:21

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: probleme de jumatate de an

tratamentele le-ai facut in urma analizelor? poate scrii si ce analize ai facut

sfatul meu ar fi sa incerci sa faci toate analizele ce ar putea exclude un BTS , sau o infectie vaginala si apoi sa te duci la dermatologie , sa nu fie vre-o eczema

deci fa cultura din secretie vaginala , sa vedem daca nu e vorba de candida, trichomonas, gardnerella poti sa faci si o urocultura sa nui fie o infectie urinara amestecata cu o candida , nu stiu , ma gandesc
apoi daca vrei , fa pt chlamydia , vdrl , si ce mai e
poate vorbesc prosti , dar eu asa as face , le-as lua pe rand si as exclude din ele

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-04-22 08:32:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.