homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament fara efect, citire analize

#1 2009-04-22 00:19:06

mihaeluta
Membru
Inregistrat: 2009-04-22

Tratament fara efect, citire analize

Buna tuturor!

Mi-am facut niste analize, iar acestea sunt rezultatele:

Prezent streptococcus agalactiae (grup b)
Celule epiteliale poligonale: frecvente
Celule epiteliale rotunde: absente
Leucocite, hematii, levuri: absente
Trichomonas vaginalis: nu se observa
Flora microbiana: frecventi bacili doderlein si coci gram pozitivi in perechi si lanturi scurte
Celule epiteliale: relativ frecvente
Trichomonas vaginalis: absent

Doctora mi-a dat sa fac tratament cu ovule Betadine si cu Cervugid 20 de zile (cate 10 din fiecare) insa nu am simtit nicio ameliorare in sensul ca am usturimi groaznice in timpul actului sexual ca si cum as avea o rana iar aceasta s-ar deschide.

Sper sa-mi raspundeti pentru ca am ramas foarte dezamagita dupa terminarea tratamentului  sad
Multumesc

#2 2009-04-22 08:25:06

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Tratament fara efect, citire analize

Nu inteleg un lucru , ai terminat tratamentul si nu ai nici o amelioare ?
Din cate vad eu , si din cat ma pricep:

Prezent streptococcus agalactiae (grup b) - acest streptococ si eu l-am avut , sper sa nu il mai am , trebuie avut grija de el in timpul nasterii , poate provoca usturimi , si eu l-am banuit de asa ceva

Leucocite, hematii, levuri: absente - nu ai candida

Flora microbiana: frecventi bacili doderlein si coci gram pozitivi in perechi si lanturi scurte- bacilii doderlain ff bine ca ii ai , sunt sanitarii vaginului , cocii gram pozitivi e vorba de streptococu b

In rest cred ca esti bine , mai asteapta si alte pareri
Si eu am usturimi groaznice , in vagin , dar la ultima analiza mi-a iesit e coli in secretie .
Daca ai terminat tratamentul repeta analiza , sa vedem ce iese .

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-04-22 08:26:12)

#3 2009-04-22 16:23:47

mihaeluta
Membru

Exact, am terminat tratamentul si nu am nicio ameliorare, am aceleasi usturimi groaznice, insa am observat ca nu mai am secretii.

Prietenul meu trebuia sa faca si el vreun tratament?
Iar acele usturimi de la ce pot fi si de ce nu a dat rezultate tratamentul cu ovule?

Imi cer scuze pt atatea intrebari dar ma macina foarte tare pt. ca am problema asta de jumatate de an sad

LE: Acum am citit aici pe forum ca streptococul acela ar da usturimi, insa de ce nu mi s-a prescris nimic daca a iesit la analize?

Multumesc.

Ultima oara a fost editat de mihaeluta (2009-04-22 16:27:19)

#4 2009-04-22 16:30:07

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

mie mi-a ieshit bacili gram pozitiv(g+) si a zis ca ii normal sa ii am huh
am o secretie un pik mai cremoasa si ma doare la intrare in vagin, parca ma sageata in timp ce fac sex si dupa ma doare un pik cam o zi ...
cand mi-am facut analizele mi-a spus ca nam nimik, ca poate fi alergie la ceva mi-a dat o crema si tot nu mi-a trecut
asta e al doilea ginecolog la care merg si rezultatu acelas nam nimik
ce as putea face sa nu mai ma dureri in timpul actului sexual si dupa? oare nu ma ud sau nu ma excit in deajuns?
e posibil sa fie de la ac? cam dupa vreo luna jumate de cand am luat patile a aparut secretia.. leam schimbat shi tot ahsa e .... va rog sa-mi dati niste sfaruri

#5 2009-04-22 17:09:34

Rok5ana
Membru

Buna!
Am in fata un rezultat din care nu inteleg mai nimic. Daca e cineva care ma poate lamuri cata de cat ii multumesc fru mos. Medicul a zis ca e o vaginita, dar de care si de ce ......ramane sa il intreb la urmatoarea intalnire (cand mi-a dat tratamentul nu l-am mai retinut cu intrebari pentru ca era vinerea mare si eram ultima..ma rog...nu am procedat corect, oricum trebuia sa cer lamuriri oricum). Rezultatul zice asa:

"Relativ frecvente cesd (cred ca asta scrie), masiva inflamatie si rari nuclei liberi, absenta anomaliilor nucleare, moderata (cred) flora cocobacilara, prezent TV, tip II (doi)."

Asta scrie pe foaie. Cine poate da o lamurire in legatura cu orice, ii multumesc anticipat.

Publicitate

loading...

#6 2009-04-22 22:00:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

papushik, bacilii pozitivi sunt lactobacili, ei fac parte din flora normala, e f bine ca sunt acolo
incearca sa insisti mai mult pe preludiu, poate nu esti suficient lubrifiata/excitata. mai poate fi o iritatie insa tot numai medicul te poate lamuri. si eu am in ultimul timp probleme asemanatoare insa in cazul meu cred ca se datoreaza candidei bang

Rok5ana, ai warn pt postare multipla, citeste regulamentul si respecta-l!

#7 2009-04-23 09:57:27

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

mihaeluta a scris:

Exact, am terminat tratamentul si nu am nicio ameliorare, am aceleasi usturimi groaznice, insa am observat ca nu mai am secretii.

Prietenul meu trebuia sa faca si el vreun tratament?
Iar acele usturimi de la ce pot fi si de ce nu a dat rezultate tratamentul cu ovule?

Imi cer scuze pt atatea intrebari dar ma macina foarte tare pt. ca am problema asta de jumatate de an sad

LE: Acum am citit aici pe forum ca streptococul acela ar da usturimi, insa de ce nu mi s-a prescris nimic daca a iesit la analize?

Multumesc.

eu zic sa mai faci inca o data cultura din secretii dar ai grija sa nu fie facuta dupa un tratament cu antibiotic
si eu am dat vina pe strep b mult timp si acum mi-a iesit e coli
nu te panica , si mai fa inca o data cultura din secretie

#8 2009-04-23 18:15:08

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

lady in black a scris:

papushik, bacilii pozitivi sunt lactobacili, ei fac parte din flora normala, e f bine ca sunt acolo
incearca sa insisti mai mult pe preludiu, poate nu esti suficient lubrifiata/excitata. mai poate fi o iritatie insa tot numai medicul te poate lamuri. si eu am in ultimul timp probleme asemanatoare insa in cazul meu cred ca se datoreaza candidei bang

Rok5ana, ai warn pt postare multipla, citeste regulamentul si respecta-l!

ms pt raspuns  puss  eu cand ma irit de la tampoate sau dupa sex ma fac cu bioclin si trece  big_smile
nici gelu de dus am observat ca nu il prea suport.. simt un disconfort imediat dupa dus si ma mananca pielea de pe corp dar nu foare tare

Ultima oara a fost editat de papushik (2009-04-23 18:16:29)

#9 2009-04-23 18:35:09

SJ 69 Bzz
New member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-04-11

am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cesafac ....nu am mai avut menstruatie de aproape 3 luni sad ... am fost la ginecolog ,mi-a dat un tratament pt doua saptamani cu ovule betandine ... l-am urmat atent.apoi mi-a recomandat o ecografie de mic bazin.am fcaut si ecografia si apoi din rezultatele ecografiei a ieshit ca totul este ok si ca nu shtie sa-mi spuna de ce nu am menstruatie.se poate sa fie pe baza hormonala?va rog ajutatzi-ma sad

#10 2009-04-23 18:36:56

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

E posibil, poate fi si stresul de vina.

#11 2009-04-23 19:08:35

mihaeluta
Membru

tttttt a scris:

eu zic sa mai faci inca o data cultura din secretii dar ai grija sa nu fie facuta dupa un tratament cu antibiotic
si eu am dat vina pe strep b mult timp si acum mi-a iesit e coli
nu te panica , si mai fa inca o data cultura din secretie

Mersi pentru raspunsuri tttttt, pana la urma o sa mai fac o data analiza.

#12 2010-02-10 18:16:52

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

Buna.Am facut de curand un set de analize si as vrea inca o parere:
Examen secretie vaginala:
cultura-e.coli
cultura fungi-pozitiv
antifungigrama:intermediar(nystatin)
                        rezistent(fluconazol)
frotiu Gram:celule epitelialesuperficiale frecv..P.M.N frecv. bacili G-.mucus.bacili doderlein
frotiu nativ-
antibiograma:sensibil:(imipemen,cefamandola,norfloxacin,unasyn,cefoperazone)
                    intermediar(nitrofurantoin,biseptol)
                    rezistent(ceftazidim)

este grav?mi-a fost prescris tinizol,zanocin si  macmirron crema si ovule.
     eu nu le vad trecute in antibiograma..si nsh daca sunt bune?vreau un sfat va rog

#13 2010-02-10 19:23:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

angel sweet for u ai warn pt postare multipla.
citeste te rog regulamentul

#14 2010-02-10 23:16:21

angel sweet for u
New member

imi cer scuze .sunt noua pe forum.astept totusi un raspuns....multumesc anticipat

#15 2010-02-10 23:34:39

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu din cate vad ai o micoza...iar tratamentul e bun. Antifungigrama indica substanta la care reactioneaza ciuperca si nu denumirea comerciala a produsului,iar Macmiror contine ca subs activa Nistatin.

acei bacili gram negativi e posibil sa indice gardnerella pt care ai primit celelalte medicamente.

Deci,nu e grav insa trebuie sa urmeazi corect tratamentul ,ca sa scapi.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#16 2010-02-11 00:01:58

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

angel sweet for u a scris:

Buna.Am facut de curand un set de analize si as vrea inca o parere:
Examen secretie vaginala:
cultura-e.coli
cultura fungi-pozitiv
antifungigrama:intermediar(nystatin)
                        rezistent(fluconazol)
frotiu Gram:celule epitelialesuperficiale frecv..P.M.N frecv. bacili G-.mucus.bacili doderlein
frotiu nativ-
antibiograma:sensibil:(imipemen,cefamandola,norfloxacin,unasyn,cefoperazone)
                    intermediar(nitrofurantoin,biseptol)
                    rezistent(ceftazidim)

este grav?mi-a fost prescris tinizol,zanocin si  macmirron crema si ovule.
     eu nu le vad trecute in antibiograma..si nsh daca sunt bune?vreau un sfat va rog

In primul rand as vrea sa fie mai multe persoane constiente de drepturile pe care le au pacientii in orice tara din lumea asta, inclusiv in a noastra, chiar daca de multe ori nu se respecta. Pacientul are dreptul sa fie informat asupra tratamentului pe care il urmeaza, anume tu ai dreptul sa il intrebi de o suta de mii de ori ce vrei tu pe doctor, ce e cu fiecare medicament, pentru ce e si de ce e dat. Sa nu mai spun ca practic medicul ar trebui sa iti explice voluntar, fara sa il chestionezi tu, dar educatia asta a relatiei pacient-medic lipseste, asa ca te rog de acum inainte cand ai o nelamurire sa i te adresezi direct doctorului, e multmult mai util. Si e dreptul tau sa fii informata, cu siguranta mai corect decat pe forum. Deci nu ezita si intreaba-l orice, asa o sa se schimbe mentalitatile si  pacientii nu o sa mai fie tratati asa prost.

Revenind, vad ca ai cultura pozitiva pentru e coli, o micoza, niste bacilasi gram negativ care odata ce nu au iesit in cultura nu stiu daca e cazul sa le dam mai multa importanta decat au.
Ai primit asa:
1. Tinizol - care e cam nespecific si urmareste cred tratamentul nespecific al vaginitei tale. Atentie sa nu consumi alcool in timpul tratamentului, pentru ca nu o sa iti placa deloc si atentie ca trebuie luat in timpul mesei sau dupa ce ai mancat. Vad ca multi ginecologi dau acest medicament, sincer si e o parere personala, de multe ori nu ii vad utilitatea.
2. Zanocin e un intrudit al norfloxacinului de pe antibiograma ta, se numeste ofloxacin si este dat pentru E.coli-ul din cultura.
3. Macmiror-ul ti s-a dat pentru fungii aparuti, nu stiu exact de ce nu a urmarit antifungigrama, poate pentru ca nu e prea corecta, deoarece ti-a aratat la ce e intermediar si rezistent, dar nu la ce e sensibil. Si acest medicament te face sa te simti rau daca bei alcool in timpul tratamentului. Oricum, macmirorul contine si nistatin cum s-a mai zis, deci s-ar potrivi.

In concluzie, nu e nimic de speriat in ce ai, exista cateva efecte adverse la medicamentele pe care le iei, dar nu sunt de speriat. Iti recomand si o igiena mai riguroasa a zonei genitale si evitarea constipatiei, in masura in care poti. Acum o sa fie mai usor, ca antibioticul o sa iti dea putina diaree smile Dupa ce termini tratamentul, mai astepti putin si repeti analiza, sa vezi daca ai scapat de ce era pe acolo.

Sanatate multa!

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-11 00:03:17)

#17 2010-02-11 00:18:23

angel sweet for u
New member

multumesc mult.respect tratamentul,iar acum ia si partenerul tinizol.sa inteleg ca nu este candidoza?este mai putin grav?va trebui sa repet analizele dupa incetarea tratamentului?

#18 2010-02-11 00:23:55

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

angel sweet for u a scris:

multumesc mult.respect tratamentul,iar acum ia si partenerul tinizol.sa inteleg ca nu este candidoza?este mai putin grav?va trebui sa repet analizele dupa incetarea tratamentului?

pai candidoza este cel mai dragut dintre fungi, anume ciuperci smile nu stiu exact daca este sau nu candida, statistic vorbind e posibil sa fie, nici nu e chiar important. da, eu asa cred, ca trebuie repetate pentru a verifica efectul tratamentului.

#19 2010-02-11 00:28:28

angel sweet for u
New member

mentionez ca am facut si urocultura care a iesit sterila.e coli nu au aparut
iar  papanicolautestul inca nu este gata:(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.