homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibilt

#1 2009-04-22 14:33:11

ingerash1319
New member
De la: NECUNOSCUT
Inregistrat: 2008-07-18

este posibilt

am folosit marvelon 28 timp de 13 luni,dar acum mam hotarat sa nu le mai iau.si am renuntat la ele.proplema mea este urmatoarea:luni 20.04.2009 am luat ultima pilula la ora 15,dar seara m-am culcat cu prietenul meu si eram pe ciclu.intrebarea mea este:exista vreo posibilitate sa raman insarcinata daca nu le mai iau?  stiu ca poate este o intrebare aiurea dar pe mine ma preocupa  fff mult pt ca nush daca sunt sau nu sanse sa fiu insarcinata.

va rog sami raspundeti cat  mai repede ms

CAND VIATA ITI INTOARCE SPATELE....PRINDE-O DE FUND big_smile

#2 2009-04-22 14:39:42

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: este posibilt

pentru contactul de pe 20, seara nu e posibil sa ramai insarcinata.
pentru viitor....daca renunti la ac, normal ca e posibil atat timp cat nu veti folosi corect prezervativul

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-04-23 09:14:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: este posibilt

ingerash1319 a scris:

am folosit marvelon 28 timp de 13 luni,dar acum mam hotarat sa nu le mai iau.si am renuntat la ele.proplema mea este urmatoarea:luni 20.04.2009 am luat ultima pilula la ora 15,dar seara m-am culcat cu prietenul meu si eram pe ciclu.intrebarea mea este:exista vreo posibilitate sa raman insarcinata daca nu le mai iau?  stiu ca poate este o intrebare aiurea dar pe mine ma preocupa  fff mult pt ca nush daca sunt sau nu sanse sa fiu insarcinata.

va rog sami raspundeti cat  mai repede ms

Din ce scrii tu, inteleg ca pe data de 20 ai luat ultima pastila inactiva de pe folie. Daca ai intrerupt pastilele risc de sarcina exista. Pastilele te-au protejat pana in prima zi a menstrei.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.