|
Nu esti logat.
Este posibilt#1 2009-04-22 14:33:11
este posibiltam folosit marvelon 28 timp de 13 luni,dar acum mam hotarat sa nu le mai iau.si am renuntat la ele.proplema mea este urmatoarea:luni 20.04.2009 am luat ultima pilula la ora 15,dar seara m-am culcat cu prietenul meu si eram pe ciclu.intrebarea mea este:exista vreo posibilitate sa raman insarcinata daca nu le mai iau? stiu ca poate este o intrebare aiurea dar pe mine ma preocupa fff mult pt ca nush daca sunt sau nu sanse sa fiu insarcinata. CAND VIATA ITI INTOARCE SPATELE....PRINDE-O DE FUND Offline #2 2009-04-22 14:39:42
Re: este posibiltpentru contactul de pe 20, seara nu e posibil sa ramai insarcinata. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-04-23 09:14:56
Re: este posibilt
Din ce scrii tu, inteleg ca pe data de 20 ai luat ultima pastila inactiva de pe folie. Daca ai intrerupt pastilele risc de sarcina exista. Pastilele te-au protejat pana in prima zi a menstrei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|