homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri vaginale

#1 2009-04-22 15:03:15

baudolino
New member
Inregistrat: 2008-02-12

dureri vaginale

Buna ziua

Situatia suna in felul urmator: mi-am facut acum 2 saptamani un examen de secretie si un Papanicolau si ambele au iesit bine. Problema este ca, de cam 3 saptamani, simt o durere ca si cum ar exista o taietura in interiorul vaginului, in acelasi punct. Asta nu se intampla numai la contact (desi de fiecare data cand am contact, simt durerea asta - si nu e din cauza lubrifierii), ci si cand ma spal in vagin, cu degetul si apa, si uneori si cand ma sterg. Durerea e mereu strict localizata in acelasi loc, insa cat se poate vedea la exterior, nu pare sa fie nimic, iar testele au iesit bine. Medicului nu i-am zis de asta cand am fost la examenele de mai sus si nu a observat nimic (durerea nu aparuse atunci de mult si speram sa treaca de la sine).

Daca simt invariabil acceasi durere in acelasi loc de cel putin 3 saptamani, intre timp am avut si menstruatie, ar putea fi vorba de o rana pe col care nu a iesit la Papanicolau?

Mi-am facut programare la ginecolog din nou, la dna. Mihaela Gradinaru de la Medicover, dar as avea nevoie de niste lamuriri in privinta Papanicolaului - daca a iesit bine, ce este cu durerea pe care o simt mereu in acelasi loc, totusi?

Multumesc mult...

#2 2009-04-22 17:57:39

skumpi
Vizitator

Re: dureri vaginale

cred ca cele mai bune lamuriri le vei avea de la dr.

#3 2009-04-22 22:05:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

rana pe col nu doare, insa poate fi vorba de o iritatie/inflamatie. tot medicul te va lamuri

#4 2009-04-23 10:12:08

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

La cauterizare am avut dureri mari si am localizat zona ca fiind responsabila si de alte dureri anteriore. Asa ca asta cu "rana pe col nu doare", nu stiu ce sa zic...

gravida 35+ babyboy happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.