|
Nu esti logat.
Ajutor inflamatie obscura!!#1 2009-04-22 20:40:34
ajutor inflamatie obscura!!Salut, Ultima oara a fost editat de Raritza (2009-04-22 21:22:17) Offline #2 2009-04-22 21:53:48
Re: ajutor inflamatie obscura!!Inflamatia la pap poate iesi din mai multe motive: infectie(la tine nu e cazul caci la analiza de secretie nu a iesit nimic), daca erai inainte de menstra sau racita, dupa un contact sexual mai dur etc. Nu te nelinisti, la majoritatea femeilor active sexual iese la pap frotiu inflamator Offline #3 2009-04-22 22:37:51
Re: ajutor inflamatie obscura!!Multumesc frumos! Offline #4 2009-04-23 08:27:38
Re: ajutor inflamatie obscura!!cam mult 2 plicuri in recipient , si unu e mult , ai grija sa nu fie dozele prea mari pt ca se pot produce modificari. spre ex eu din exces de zel cand mi-a recomandat doctorul spalaturi cu bicabornat , ( acum nu as mai face asa ceva in veci , si in nici un caz cu bicabornat) am pus mai mult decat trebuia si cred ca acum in loc sa am un ph acid cum ar trebui am unul alcalin .....si de aici o gramada de probleme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|