|
Nu esti logat.
Help#1 2009-04-22 22:54:53
helpscuzati ma dar sunt noua pe forum si habar am unde sa postez(pana invat,va trece ceva timp) Offline #2 2009-04-22 23:20:39
Re: helpalexia #3 2009-04-22 23:33:04
Re: helpparerea mea e in felul urmator ...sa nu te superi pe mine dar ..baiatul a avut ce si-a dorit ...s-a saturat ....si acum vrea altceva ...sa scape de tine ...probabil a vazut k tu incepi sa pui suflet si s-a distantat ...nuj ...asa cred ..be the best ...fuck the rest )) Offline #4 2009-04-23 01:12:41
Re: helppe naiba!n-am nevoie de niciun film.e pura realitate.cat despre baiat ..nu mai am ce sa spun. ok,poate nu m am exprimat prea bine.el ma tot cauta,pana mi-am dat seama ca e prea plin de el,ciudat,timid(nu-mi plac timizii)si aiurit.o zi era ok,alta nu mai vroia sa vb. cu mine.un om zdravan nu procedeaza asa. Offline #5 2009-04-23 10:52:58Re: helpIris, da' sa-l intrebi ce vrea te-ai gandit? sa-i spui "bai baiatule, ia trage frana de mana si lamureste-ma si pe mine cum sta treaba. am pus capat sau nu? ne-o mai tragem sau nu? vrei sa fim impreuna sau nu?" si tot ce mai vrei sa afli fara sa pici in limba dupa el. Mi se pare normal sa reglementezi o situatie de genul asta. Nu vrea sa o faca, e ametit in continuare inseamna ca habar n-are ce vrea si atunci doar baga pe toata lumea in ceata. Am avut si eu din astia care azi la deal, maine la vale si ma enerveaza teribil comportamentul asta. Sa se decida intr-o directie!! Offline Publicitateloading...
#7 2009-04-23 11:20:00
Re: help
pai nu tu ai spus ca a vrut doar de patru ori sau cat si apoi n-a mai vrut?din asta nu reiese ca tu i-ai fi dat "papucii" ci chiar dimpotriva ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #8 2009-04-23 11:20:47
Re: help
toleranta as in sa accepti jigniri? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|