homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibile probleme cu prezervativul

#1 2009-04-23 12:22:11

Mari_a
New member
Inregistrat: 2009-04-23

posibile probleme cu prezervativul

Buna ziua, am si eu o nelamurire ... este posibil ca din prezervativ sa "scape" ... acel lucru?
Situatia este urmatoare ... am facut dragoste cu 3 zile dupa menstruatie, desigur protejat insa in timpul actului sexual am vazut sub prezervativ o pata de lichid, care era destul de aproape de partea de jos a prezervativului ... adica destul de aproape sa curga din prezervativ. La baza p.....i lui era umed. Se poate ca este o intrebare proasta insa imi este foarte frica: oare acel lichid era lichidul inainte de ejacuare sau era de la mine  rodnar . Sunt destul de stresata, sper ca am facut totul corect, mi-am inceput viata sexuala recent , deci var rog frumos sa ma iertati daca intreb prostii. Este posibil sa raman insarcinata dupa aceasta faza?

#2 2009-04-23 12:24:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: posibile probleme cu prezervativul

mai degraba era de la tine. eu zic sa stai linistita. lichidul preejaculator nu e atat de mult incat sa nu incapa in prezervativ. si la fel si sperma.

#3 2009-04-23 12:36:21

Mari_a
New member
Inregistrat: 2009-04-23

Mersi frumos camysh pentru raspunsul tau rapid , saptamana viitoare trebuie sa imi vina ... sper sa nu fie nicio problema. In orice caz saptaman asta voi face un test de sarcina pentru ca acest lucru a avut loc acum 3 saptamani ...    mersi  puss

#4 2009-04-23 12:41:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cu placere. multa bafta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.