homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinici

#1 2009-04-23 17:52:30

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinici

Buna tuturor.Tocmai am primit un rezultat de la analize si nu prea stiu sa le interpretez.Toxocara mi-a iesit o.61.iar anticorpii anti cardiolipinici IGG-14.617 iar igm 43.587.Al doilea nu este bun,este foarte mare fata de limita normala si sunt tare impacientata.In primul rand ca nu am inteles ce inseamna si in  al doilea rand ca am inteles ca poti pierde sarcina din cauza asta.Multumesc anticipat.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2009-04-23 21:27:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Toxocara si Anticorpi anti cardiolipinici

anticorpii aia se coreleaza cu sindromul antifosfolipidic...
nu stiu de ce ai facut analiza...mergi insa repejor la medicul care ti-a recomandat-o

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-04-24 22:40:09

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Analiza am facut-o pentru ca intentionez sa fac un bebe.Oricum acum sunt extrem de dezamagita si trista.Tot ce am citit pe internet despre asta nu suna deloc bine.Am vreo sansa sa tin un bebe?Exista tratament?Cum naiba m-am pricopsit cu asa ceva......adica este o boala pe care a dezvoltat-o corpul meu....m-am nascut cu asta........in contextul in care nu sufar de nici una din bolile in care apar acesti anticorpi(lupus...etc).Am fost la medic azi dar din pacate era inca in libere dupa Paste......O sa mai repet analiza la un alt laborator peste trei saptamani....
Multumesc pentru raspunsuri Doctoressa.Apreciez promptitudinea si rabdarea de care dai dovada de fiecare data.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#4 2009-04-26 21:07:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

e vorba despre o eventuala suferinta autoimuna...asadar nu te-ai procopsit de nicaieri cu ea
e bine sa repeti analiza(desi tot nu inteleg de ce ai facut-o de prima data, ea nefacind parte din analizele tip ca sa zic asa....atunci cind te pregatesti de sarcina)
oricum eu te rog sa nu fii atit de dezamagita si de trista pentru ca vei putea face copii...chiar daca, in cel mai rau caz, va fi nitel mai complicat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.