homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

#1 2009-04-23 20:28:21

iris2283
Membru
Inregistrat: 2009-04-23

pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

Buna tuturor,
As avea si eu o intrebare,o prietena  din cauza crizei financiare a ramas fara loc de munca.Prima intrebare a mea ar fi,daca la ultimul loc de munca a fost angajata in decembrie 2007,dar a avut intrerupere de 11 zile in luna martie 2008 si 6 zile in luna aprilie 2008,iar desfacerea contractului de munca s-a facut in data de 10 aprilie 2009,poate beneficia de somaj?
A doua intrebare ar fi,daca beneficiaza de somaj si intre timp ramane insarcinata poate beneficia de indemnizatia pt cresterea coplilului?
Astept raspunsurile voastre.
Multumesc anticipat  Iris

#2 2009-04-23 20:45:53

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

La prima intrebare nu stiu sigur, parca tot 12 luni neintrerupte trebuie sa ai pentru a beneficia de somaj dar nu stiu sigur.
Referitor la a doua intrebare...somajul stiu ca se da timp de 6 luni...pentru indemnizatia de maternitate trebuie sa ai cel putin 12 luni neintrerupte lucrate la data la care nasti.

http://www.legislatiamuncii.ro/a/1649/p … steia.html

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-04-23 20:56:02)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2009-04-24 16:57:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

intreaba te rog aici  http://forum.anticonceptionale.ro/t1765 … alcul.html
topic inchis

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » pot benefic de indemnizatia pt cresterea copilului daca sunt in somaj?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.