|
Nu esti logat.
Buna tuturor si hristos a inviat!#1 2009-04-24 10:48:18
buna tuturor si hristos a inviat!am si eu o nelamurire si sper sa primesc un raspuns folositor pe forum. folosesc de un an jumate diane 35 la recomandarea medicului dar am decis sa le intrerup cca 2 luni pt ca sunt puternice si nu vreau nici sa fac excese. acum e prima luna fara antibebe si cum e normal, menstruatia mi s-a dereglat nemaivenind la termen. stiu ca e natural sa se intample asa dar dupa cat timp ar trebui sa consult un medic in cazul in care tot nu apare? Offline #2 2009-04-24 11:00:42
Re: buna tuturor si hristos a inviat!Adevarat a inviat! Ultima oara a fost editat de Juli (2009-04-24 11:01:19) Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #3 2009-04-24 11:15:54
Re: buna tuturor si hristos a inviat!ms de raspuns...mi-au fost recomandate pt excesul de testosteron..stiu cam tot ce se poate sti despre diane, inclusiv ca e normala dereglarea, dar e tare rau sa astepti sa-ti vina. sper sa se regleze la loc dupa perioada asta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|