homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna tuturor si hristos a inviat!

#1 2009-04-24 10:48:18

chrisy82
New member
Inregistrat: 2007-11-29

buna tuturor si hristos a inviat!

am si eu o nelamurire si sper sa primesc un raspuns folositor pe forum. folosesc de un an jumate diane 35 la recomandarea medicului dar am decis sa le intrerup cca 2 luni pt ca sunt puternice si nu vreau nici sa fac excese. acum e prima luna fara antibebe si cum e normal, menstruatia mi s-a dereglat nemaivenind la termen. stiu ca e natural sa se intample asa dar dupa cat timp ar trebui sa consult un medic in cazul in care tot nu apare?
va multumesc anticipat pt ajutor!

#2 2009-04-24 11:00:42

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Re: buna tuturor si hristos a inviat!

Adevarat a inviat!
Dar pt ce ti-au fost recomandate, caci Diane sunt mai mult tratament pt diverse probleme hormonale iar efectul contraceptiv este unul secundar.
Eu am luat 3 luni si mi s-a dereglat rau imediat dupa, mi-a venit la 37-38 zile. Apoi treptat s-a mai reglat intre 29-33 zile.
Daca vezi ca trece mai mult de o sapatamana si nici un semn ca ar veni consulta un medic.

Ultima oara a fost editat de Juli (2009-04-24 11:01:19)

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#3 2009-04-24 11:15:54

chrisy82
New member
Inregistrat: 2007-11-29

Re: buna tuturor si hristos a inviat!

ms de raspuns...mi-au fost recomandate pt excesul de testosteron..stiu cam tot ce se poate sti despre diane, inclusiv ca e normala dereglarea, dar e tare rau sa astepti sa-ti vina. sper sa se regleze la loc dupa perioada asta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.