|
Nu esti logat.
Riscurile de a lua antibebe#1 2009-04-24 10:50:51
Riscurile de a lua antibebeBuna ! ma poate lamuri si pe mine cineva , ptr ca am auzit de atatea riscuri dc iei antibebe, si cel mai grav si care ma sperie este ca inainte sa faci un copil trb sa faci o pauza de cel putin 2 ani pentru a avea copil sanatos, ,ma intreb daca se intampla sa raman in perioada asta ce se intampla . Am auzit de copii cu malformatii, dar si de cancer . Majoritatea medicilor iti prescriu anticonceptionale , dar ei pentru ei nu ar face lucrul asta, si nu iti zic toate riscurile care exista. ce parere aveti ? Offline #2 2009-04-24 12:28:11
Re: Riscurile de a lua antibebesincer nu cred si sper sa nu mi se intample ceva de genul(eu iau de un an jumate AC)
treaba cu malformatiile e foarte grava si cred sa daca acestea s'ar datora catusi de putin anticonceptionalelor ...nu s'ar mai prescrie/comercializa. Offline #3 2009-04-24 13:59:24
Re: Riscurile de a lua antibebeAiurea, nici vorba de malformatii sau cancer la fat din cauza anticonceptionalelor. Sunt persoane care nu au luat niciodata pastile si au copii cu malformatii sau altele. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #4 2009-04-24 14:08:11
Re: Riscurile de a lua antibebeaiurea cu 2 ani, aiurea cu malformatiile date de antibebe. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-24 14:08:36) Offline #5 2009-04-24 14:35:23
Re: Riscurile de a lua antibebeasta-i buna! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-24 14:59:09
Re: Riscurile de a lua antibebeDa, si nu poti spune ca din cauza anticonceptionalelor nu se ramane gravida, atata timp cat nu s-a incercat si inainte de a lua pastile sa se vada daca se ramane gravida sau nu. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #7 2009-06-07 19:34:47
Re: Riscurile de a lua antibebeDaca credeti ca sunt atat de bune anticonceptionale... cititi cu mare atentie prospectele si vedeti cate riscuri au asupra femeii. Cu atat mai mult daca doreste sa ramana insarcinata!!! Un organism bombardat cu hormoni artificiali poate da nastere unui copil sanatos? Poate ca imediat dupa nastere pare sanatos.. dar efectele pe termen lung sunt necunoscute inca. Ceea ce sigur s-a constat este ca de cand s-au inventat AC femeile mor zilnic de cancer de san si cancer uterin.. ceea ce pana atunci era o raritate. Ni se spune sa nu fumam, sa nu bem alcool, sa nu luam medicamente, etc... inca de dinantne de concepere pentru siguranta copilului.. dar e ok pt fat daca luam anticonceptionale? Personal nu prea cred asta! Offline #8 2009-06-09 12:10:57
Re: Riscurile de a lua antibebeSi atunci tu cum propui sa te protejezi daca nu-ti doresti o sarcina? Facand avorturi cand se intampla din greseala sau cand se rupe prezervativul?? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #9 2009-06-09 12:18:46
Re: Riscurile de a lua antibebe
ce spui tu e oarecum aiurea. de acord cu partea 'nu e corect'. nu,nu e corect sa avem noi toata responsabilitatea. dar cancerul e influentat de cu totul alti factori... gandeste-te la societatea si lumea in care traim : poluare,stres,radiatii,alimente modificate genetic,si lista continua la nesfarsit... astea ne influenteaza mult mai mult decat niste pastile care nu aduc decat beneficii majoritatii femeilor... ca sa nu mai spun ca e fapt dovedit ca de fapt pilulele te tin departe de cateva tipuri de cancer... Offline #10 2009-06-09 12:30:07
Re: Riscurile de a lua antibebefizic nush daca AC influenteaza direct starea de sanatate a viitorilor copii, dar energetic sigur da. mie imi pare rau ca am luat 1 an jumate ac... de acu n-am de gand sa mai iau.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #11 2009-06-09 12:38:25
Re: Riscurile de a lua antibebeeu una sincer ma simt mai bine cand am eu responsabilitatea asta...cand luam ac nu aveam niciun stres si o faceam foarte des.....acum nu mai iau ac...o fac destul de rar, bineinteles cu prezervativ...dar parca nu mai sunt asa linistita ca inainte, tocmai pt ca simt ca nu mai am eu controlul......deci in cazul unei vieti sexuale regulate cred ca ac sunt cea mai buna solutie si hai sa fim seriosi, daca ac sunt intradevar nocive dintr-un motiv sau altul, ar fi inca o chestie nociva in plus pe langa alte sute de chestii nocive care ne bombardeaza zi de zi si cu care saracele noastre organisme probabil ca s-au superobisnuit "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #12 2009-06-09 13:20:41
Re: Riscurile de a lua antibebeCum adica energetic? Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #13 2009-06-09 13:54:18
adica influenteaza energetic viitorii copii... e o poveste lunga, tre sa crezi in anumite chestii ca sa o digeri in mare, se spune ca sufletele viitorilor copii sunt "agatate" de tine cu mult timp inainte sa ramai inscarcinata... si luand ac tu "respingi" sufletele respective... incat fie ramai insarcinata mai greu, fie copiii pot avea probleme echivalente celor pe care le au copiii "refuzati" de parinti (frici subconstiente etc etc). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2009-06-09 14:19:23
Re: Riscurile de a lua antibebe interesant, par a fi de domeniul paranormalului. Nu le am cu astea, nu mi-au atras curiozitatea. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #15 2009-06-09 14:51:26
Re: Riscurile de a lua antibebeDivya, poate ai alte probleme, eu una nu am auzit de asa ceva. Chiar nu am patit ceva de genul asta.... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #16 2009-06-09 15:09:10
daca o luam asa, si biserica e impotriva lor... oare de ce? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2009-06-09 15:15:17
pentru ca unicul scop al sexului ar trebui sa fie procreatia, nu ? Offline #18 2009-06-09 15:22:34
Acum, pana mai daunazi Papa zicea ca nu exista extraterestri in timp ce oameni de la NASA si de prin alte parti sustineau contrariul. Ultima oara a fost editat de ET (2009-06-09 15:24:54) Offline #19 2009-06-09 15:22:45
asta ZIC majoritatea... da' nu asta si cred.... am mai vb cu unii-altii Ultima oara a fost editat de katami (2009-06-09 15:25:00) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|