|
Nu esti logat.
Ce se poate intampla?#1 2009-04-24 15:13:41
ce se poate intampla?iau logest care sunt numerotate cu zilele saptamanii.cand trebuia sa iau pastila de joi am vazut ca o aveam shi pe cea de miercuri(dar parca miercuri am luat,nu stiu sigur)daca in caz miercuri am luat probabil ca am inceput folia miercurea cu pastila de joi(in fiecare luna in ziua de joi incep pastilele).Ce se poate intampla? la a doua sau a treia pastila am avut contact.joi am luat amandoua pastilele shi contiunui sa iau in continuare restul pastilelor vreo 2 sapt. Offline #2 2009-04-24 15:51:20
Re: ce se poate intampla?in cazul in care uiti o pastila si ai contact urmatoarele 7 zile exista riscul de sarcina Offline #3 2009-04-24 16:03:57
Re: ce se poate intampla?multumesc mult! IN CAZUL IN CARE NU AM LUAT MIERCURI SHI JOI LE_AM LUAT PE AMANDOUA ATUNCI E OK,DAR DAKA PRIMA PASTILA DE PE FOLIE IN LIC SA O IAU JOI AM LUAT MIERCURI PE CEA DE JOI ATUNCI SE POATE INTAMPLA CEVA? Offline #4 2009-04-24 19:06:40
Re: ce se poate intampla?Nu, nu e nicio pb. Si te rog nu mai scrie cu majuscule, ca risti un warn. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|