homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita-2

#20 2009-10-05 12:29:32

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Re: anexita

sad  pai ce sa fie cand te inteapa ovarele, faci pipi des, durere la contact... si cand isi misca nenea doctoru' ecograful acela imi ieseau ochii???  supa

#21 2009-10-05 12:31:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca faci pipi des inclin sa cred ca e infectie urinara si ca nu ovarele te dor de fapt, ci rinichii...
eu as face un sumar de urina si o urocultura

#22 2009-10-05 12:40:39

Adalberta
Full member

heimdall a scris:

daca faci pipi des inclin sa cred ca e infectie urinara si ca nu ovarele te dor de fapt, ci rinichii...
eu as face un sumar de urina si o urocultura

am facut si este curata urocultura...  iar de durut ma dor ovarele... ma intzeapa cand stau jos... cu ecograful acesla transvaginal cand m-a atins... doar nu rinichii mi i-a atins de m-a durut asa...   

multumesc mult pt. raspunsuri heimdall... :-) sunt ingrijorata pt ca asteptam sa ma edific dupa aceasta ecografie si mai mult m-a lasat in ceatza...  Daca urina este curata, ecografia arata bine...  ce poate fi? Nu ma gandesc la rele... ci tot la infectii... care speram sa se vada la echo...

#23 2009-10-05 12:44:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai poate vezica a atins-o... nu stiu ce altceva ar putea fi...

#24 2009-10-05 12:56:21

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Adalberta a scris:

sad  pai ce sa fie cand te inteapa ovarele, faci pipi des, durere la contact... si cand isi misca nenea doctoru' ecograful acela imi ieseau ochii???  supa

din cate inteleg u nu ai probleme cu ovarele ci cu rinichi, crede-ma ca am si eu asa ceva si mi-a descoperit piatra la rinichi si asta dupa o colica renala foarte urata.....
deci ori rinichi cu piatra, ori o infectie urinara, ori o cistita, ori ai avut o pietricica la rinchi si a coborat in vezica, si de aici pot fi durerile acestea, mergi si fa-ti mai multe investigatii si la alti medici.. puss

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Publicitate

loading...

#25 2009-10-05 14:44:58

Adalberta
Full member

partea proasta este ca e o durere periodica . Uite, incepand cu prima zi de ciclu pana intr-a zecea sunt perfect... imi ia cu mana... pot face sex bine-mersi, sunt normala... Ei, cam dintr-a zecea zi mi se umfla in interior toate alea culminand cu zilele dinaintea ciclului cand nu pot dormi nici pe burta...
repet, urocultura si eco urinara "suna bine"...    mornincoffee

#26 2009-10-05 15:43:31

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Adalberta, anexita se poate diagnostica si la un consult de rutina (fara ecograf), ptin palpare. E clar : daca te doare la palpare - e anexita, daca nu- nu. Intr-adevar, poate fi mai grava sau o forma mai usoara, dar daca se simte la controlul normal prin palpare e clar anexita !
Si crede-ma ca stiu ce vorbesc... car o frumusete de anexita dupa mine de vreo 7 ani !

Inainte sa raman gravida am vrut sa tratez toate problemele ginecologice, inclusiv pacatoasa asta de anexita. Mi s-a prescris tratament medicamentos ( a o mie una oara disperat ), nu a functionat si atunci doctorul mi-a scris gentamicina injectabila - tratament de 10 injectii.
Vreau sa-ti spun ca a durut ingrozitor gentamicina asta (abia am putut sa merg pe strada saptamana aia), si nici macar nu a functionat !
Acum sunt gravidutza si tot cu anexita, ca daca asteptam sa ma tratez de anexita mai faceam copilul asta la pastele cailor !

O sa vad eu dupa ce-oi naste ce mai fac cu ea !

gravida 35+ babyboy happydance

#27 2009-10-05 16:45:37

Adalberta
Full member

Pai mie mi-e frica sa raman gravida tocmai ca nu cumva sa se impleticeasca ovulul prin cine stie ce liane si sa ma trezesc cu extrauterina, Doamne fereste... 
Gentamicina am facut si eu , mi-am facut fundul arshice si am ramas cu galme fara nici un rezultat. Sa vezi tu ce frustrare pe mine cand aveam durerile chiar sub antibiotic...  Ori, la orice protocol de anexita se spune sa schimbi antibioticul daca nu pier simptomele in 72 de ore. Ciudat este ca odata cu prima zi de ciclu parca se curatza ceva... sunt noua pt cateva zile, respir usor, pelvisul este suplu, fara nici o intzepatura...

Felicitari pt. dulcea povara si sarcina usoara!

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-10-05 16:46:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.