|
Nu esti logat.
Schimbarea anticonceptionalelor#1 2009-04-24 19:25:09
schimbarea anticonceptionalelorbuna.As dori sa aflu daca anticonceptionalele se pot schimba dupa prima luna? Offline #2 2009-04-24 19:29:50
Re: schimbarea anticonceptionalelorin general trebuie sa iei aceleasi anticonceptionale cel putin 3 luni, cat dureaza perioada de acomodare a organismului cu ele. Offline #3 2009-04-24 19:37:38
Re: schimbarea anticonceptionalelornu as vrea sa le schimb neaparat.Doar daca nu ma voi simti bine de la ele.Inca nu am inceput.Va fi prima data cand voi lua Offline #4 2009-04-24 19:41:24
Re: schimbarea anticonceptionalelorHello! Sunt noua pe aici:) Am nevoie de un sfat... Mi s-a recomandat yasmin de catre un medic ginecolog in urma unui control. Am inceput in prima zi de ciclu sa iau pastilutele. Le-m luat 2 saptamani dupa care am intrerup tratamentul pentru ca ma simteam tot mai rau(ciclul nu se oprea si devenea din ce in ce mai rau..) Am inteles k e din cauza k organismul nu e obisnuit cu pastilutele,dar totusi,ar trebui sa continui tratamentul luna viitoare daca nu ma simt bine? Offline #5 2009-04-24 19:51:10
Re: schimbarea anticonceptionalelor
sper ca iti sunt recomandate de medic.
nu trebuia sa le intrerupi ci sa mergi din nou la medic, dar nu la ginecolog ci la planning. acum risti unele dereglari... Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-25 02:00:08
Re: schimbarea anticonceptionalelorEra vorba de un tratament,nu de contraceptie... Offline #7 2009-04-25 10:10:21
Re: schimbarea anticonceptionalelordaca e vorba de tratament atunci mergi la medicul care ti le-a prescris. Offline #8 2009-04-26 04:41:41
Re: schimbarea anticonceptionalelorda.imi sunt recomandate de medic Offline #9 2009-04-26 20:33:44
Re: schimbarea anticonceptionalelorBuna tuturor! Am si eu o problema, sper ca ma puteti ajuta:(....am folosit Logest o perioada...am renuntat la ele si dupa vreo 3 luni m-am hotarat sa i-au din nou AC dar am inceput cu Novynette din prima zi de menstruatie...intradevat nu era din abundenta mentruatia..dar sunt deja in a3-a zi de la prima pata de culoare si este tot asa de putin e ftft putin si de culoare maronie....ce ma sfatuiti ca ar fi?...urmeaza sa ma duc si la medic. Multumesc! Offline #10 2010-01-28 14:37:30
Re: schimbarea anticonceptionalelorBuna...sunt noua pe aici(si detestand sistemul sanitar din RO) dar as avea si eu o intrebare micuta. Folosesc anticonceptionalele Milligest de mai bine de un an si ceva.As vrea sa stiu daca as putea sa le schimb cu Triregol(care sunt tot trifazice din cate am vazut eu)...nu de alta dar preturile la milligest au explodat in ultima vreme.De la 14 ron au ajuns undeva pe la 25 Poate ma lamuriti si pe mine...Ms Offline #11 2010-01-28 18:11:33
Re: schimbarea anticonceptionalelorNu schimba nimic fara sa mergi la medic. Consulta un medic de planning si vezi ce-ti recomanda. #12 2010-01-28 20:32:35
Re: schimbarea anticonceptionalelorMa gandeam eu.....Dar totusi...imi poate supne cineva daca stie vreun cabinet de planning in Bv?Tnx Offline #14 2010-01-31 11:02:08
Re: schimbarea anticonceptionalelorMai vin cu niste intrebari....asa ca nestiutoarea.Din cate stiu eu....la cabinetele de planning nu trebuie sa platesti consultatiile.Sau s-a mai schimbat politica?Eu sunt studenta...imi trebuie vreo adeverinta sau ceva de la facultate?Sau ma duc cu carnetul? In vremurile astea de criza(si sesiune) nu-mi mai permit sa dau 70-80 ron pe o consultatie.....Aveti vreo idee cum se mai procedeaza? Offline #15 2010-01-31 11:07:11
Re: schimbarea anticonceptionalelorDa, consultatiile sunt gratuite daca mergi cu carnetul de student. Offline #16 2010-06-11 19:54:25
Re: schimbarea anticonceptionalelorbuna doctoressa! am si eu o nelamurire referitor la schimbarea anticonceptionalelor: am luat timp de 2 ani karissa cu care m.am inteles f bine apoi am facut o pauza de 6 luni am fost la un alt doctor ginecolog si mi.a prescris milligest dupa 3 luni de administrare mi.a crescut par pe fata si nu numai....acum am trecut iar la karissa insa doctorul mi.a zis k trebuie sa le iau fara a face pauza aceea de 7 zile sa le iau in continuarea milligest dar nu mi.a mai venit menstruatia e posibil sa fiu insarcinata? mi.a intarziat 3zile:( ce trebuie sa fac in continuare? va multumesc si astept raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|