|
Nu esti logat.
CHIAR E NEVOIE DE ERAD?#1 2009-04-25 15:40:07
CHIAR E NEVOIE DE ERAD?Acum 2 luni am fost la un control la un spital de stat ( am fost traumatizata, mai ales ca eu sunt mai fricoasa din fire). Mi s-a spus ca am o mica leziune pe col, mi s-a dat un tratament ( colposeptine&cervugid alternate si apoi cerviron, plus 3 luni beta caroten) Papanicolau: frotiu de tip II. Offline #2 2009-04-25 17:42:57
Re: CHIAR E NEVOIE DE ERAD?Eu am facut Erad acum 4 ani.Si sunt multumita de decizia pe care am luat-o atunci.A fost o interventie usoara,nu am simtit nimic,doar dupa o usoara durere ca atunci cand iti vine ciclul.Biopsia a aratat niste modificari ,deci a fost foarte bine ca am facut Eradul.Imi amintesc ca zona aceto-alba cu mozaic imi scrisese si mie acolo.....printre altele...... Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline #3 2009-04-26 11:14:54
Re: CHIAR E NEVOIE DE ERAD?va multumesc mult pentru raspunsuri. Offline #4 2009-04-26 12:16:57
Re: CHIAR E NEVOIE DE ERAD?Cu placere si multa bafta! We Have To Be Strong !!! Offline #5 2009-04-26 13:36:53
Re: CHIAR E NEVOIE DE ERAD?"si ca nu e deontologic sa mergi la un medic cu rezultatele consultatiei facuta de alt medic".....De ce nu?Este viatza ta si dreptul tau sa ceri cat mai multe pareri ,sa te lamuresti si sa alegi ce-i mai bine pentru tine.Eu nu am avut niciodata stresuri in sensul asta cu atat mai mult cu cat eu sunt Toma necredinciosul si-mi ia mult pana ma lamuresc.... Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale. Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-26 21:02:10
Re: CHIAR E NEVOIE DE ERAD?
poti merge linistita la citi medici vrei tu cu rezultatul investigatiilor tale...ale tale deci, retine, nu ale medicului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|