|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si urocultura#1 2009-04-25 17:10:29
anticonceptionale si uroculturaBuna! Iau anticonceptionale Yasmin si sunt la primul blister.Zilele acestea am avut dureri de ovare si implicit de rinichi, doctorul mi-a prescris Cipro Quin, care stiu ca reduc efectul anticonceptionalelor si mi-a recomandat ca dupa tratament sa imi fac urocultura.Intrebarea mea este daca din rezultatele uroculturii poate reiesi faptul ca iau anticonceptionale(nivelul hormonal)?Mentionez ca mai am 8 pastile din primul blister si tratamentul antibiotic il voi termina peste 5 zile.As dori sa stiu daca aceasta presupusa infectie urinara poate fi datorata contactelor sexuale din acest timp, dintre care unul singur neprotejat suplimentar.Va multumesc anticipat! the best is yet to come... Offline #2 2009-04-25 17:12:01
Re: anticonceptionale si uroculturala urocultura nu reiese ca iei anticonceptionale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|