homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru doctoressa

#1 2009-04-25 19:12:55

mamibr
New member
Inregistrat: 2009-03-20

intrebare pentru doctoressa

La inceputul lunii am fost cauterizata. Am avut o rana mare pe col. Apooi mi s-a zis sa vin o data la doua zile pt pansament, pana la menstruatie. Numai ca de vreo 4 sau 5 ori nu m-am dus, diverse probleme, ba mi-a fost rau, niste nenorocite crize de fiere, ba nu am avut cu cine sa las bebelusul etc.. Acum simt ca imi va veni in curand menstruatia, cred maine...asa ca nici nu mai am cand sa ma mai duc. La pensat am fost doar de 5 ori. E grav? Ce sa fac in continuare? De ceva ovule nu mi-a spus nimic, nici nu stiu daca se da in astfel de situatii. Mi-e teama sa nu se fi inchis rana cum tb daca am tot sarit peste pansamente...Ce crezi doctoressa? Multumesc anticipat pt raspuns. Sanatate multa tuturor!

#2 2009-04-26 21:03:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intrebare pentru doctoressa

cred ca ar fi bien sa iti gasesti timp sa mergi la medic dupa menstruatie ca sa te vada...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.