homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?-4

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?

#58 2009-04-26 19:31:49

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?

Mie mi se pare ca arati f bine Shine,nu stiu ce zic fetele,se vede clar ca ai picioare si maini slabe,ai tricoul ala larg pe tine d-asta cred ca zic ca esti mai chubby(sau poate sunt doar rautacioase tongue )

#59 2009-04-26 19:37:06

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

yikes  vreau sa vad si eu fata care are 38 de kg  hmm ...nu prea imi vine sa cred ....nepoata mea are 36 de kg la 10 ani  tongue

..be the best ...fuck the rest smile))

#60 2009-04-26 20:06:32

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Chick a scris:

Mie mi se pare ca arati f bine Shine,nu stiu ce zic fetele,se vede clar ca ai picioare si maini slabe,ai tricoul ala larg pe tine d-asta cred ca zic ca esti mai chubby(sau poate sunt doar rautacioase tongue )

eu nu cred ca e cineva rautacios aici si nici nu mi se pare tocmai ok sa incurajam fetele sa aiba atat de putine kg pt ca e periculos pt sanatate!!!

#61 2009-04-26 20:09:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Chick a scris:

thanks... pai,sincer,daca s-a pus problema asa... nu prea vad care e interesul meu sa mint,ca generally cand zic ca am 38 de kile si vreau sa slabesc,mi se spune ca-s nebuna... ar fi mai normal sa mint ca am 45-50 si sa zic ca vreau sa slabesc,si atunci toata lumea ar fi ok cu ideea... after all,eu una imi stiu greutatea,nu mi-ar putea pasa mai putin daca ma cred anumite persoane sau nu... e de ajuns sa ma cred eu si doctorul meu,care vedem cantarul cand ma urc pe el tongue

ioana,nu e vorba de 'incurajati-ma sa am si mai putine kile'... ci de faptul ca eu,desi am doar 38,nu arat de atat de putin...si e deranjant sa stii ca ai putine kile,si nici macar nu se vede asta...

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-04-26 20:11:18)

#62 2009-04-26 20:38:20

Chick
Sr. member

ioana_4 a scris:

Chick a scris:

eu nu cred ca e cineva rautacios aici si nici nu mi se pare tocmai ok sa incurajam fetele sa aiba atat de putine kg pt ca e periculos pt sanatate!!!

nu la asta ma refeream,ci la faptul ca unele fete spun ca shine ar fii cu 10 kg mai grasa,e normal sa nu incurajezi pe nimeni sa fie subnutrit,evident!

Publicitate

loading...

#63 2009-04-26 20:40:27

Chick
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Chick a scris:

thanks... pai,sincer,daca s-a pus problema asa... nu prea vad care e interesul meu sa mint,ca generally cand zic ca am 38 de kile si vreau sa slabesc,mi se spune ca-s nebuna... ar fi mai normal sa mint ca am 45-50 si sa zic ca vreau sa slabesc,si atunci toata lumea ar fi ok cu ideea... after all,eu una imi stiu greutatea,nu mi-ar putea pasa mai putin daca ma cred anumite persoane sau nu... e de ajuns sa ma cred eu si doctorul meu,care vedem cantarul cand ma urc pe el tongue

ioana,nu e vorba de 'incurajati-ma sa am si mai putine kile'... ci de faptul ca eu,desi am doar 38,nu arat de atat de putin...si e deranjant sa stii ca ai putine kile,si nici macar nu se vede asta...

Shine pe bune,ai sani,ai fund,ai picioare subtiri si maini subtiri,n-ai falcute,din punctul meu de vedere esti proportionata inaltime/greutate.Nu-ti fa probleme.

#64 2009-04-26 20:43:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

multumesc smile cred,in cazul asta,ca o sa renunt la dietele drastice,in favoarea uneia echilibrate,de mentinere a greutatii smile

#65 2009-04-26 20:53:30

Chick
Sr. member

mai shine,pana la urma suntem femei ca sa avem forme.daca nu-ti atarna burta peste pantaloni sau nu faci gropitze de celulita de fiecare data cand te asezi,e super.Nu trb sa fii plina de muschi ca sa fii frumoasa,trb sa vina totul dintr-un echilibru interior.Daca tu crezi sincer ca ai nevoie sa mai slabesti,nu pot sa-ti spun decat sa incerci,dar eu,personal,nu cred ca e nevoi.Si pe bune ti-as spune daca as considera ca ai nevoie.Ti-am spus,raportul tau mi se pare just right!

#66 2009-04-26 21:55:08

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

SmackDown a scris:

48 kg la 1.53 m ?
oricum , nu este putzin ....

adica cate kg ar trebui sa am la inaltimea asta dupa parerea ta? lol 30? lol totusi sa nu exageram...

#67 2009-04-26 21:57:15

Chick
Sr. member

ar trb sa ai,ptr un om normal,43 de kg.Eu am cu 17 cm mai mult ca tine si cu 5 kg....si nu sunt o slabatura.

#68 2009-04-26 21:59:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am tot vazut/auzit ca nu e chiar atat de adevarata chestia asta cu -10kg minus pt o persoana normala..ca ar conta si multi alti factori pe langa inaltime.. acum nus tiu ce sa zic..
eu am 1.57 si 44 de kg si sunt ok, nici slaba nici grasa

#69 2009-04-26 22:00:53

skumpi
Vizitator

Shine e o dovada vie ca pana la urma nu conteaza kg ci conteaza cum sunt ele asezate...
nush...esti un fenomen lol in sensu bun ma refer...ca ai kg putine si areti bine...  mi`ar placea si mie sa am atatea kg si sa arat okey dar eu cu 8 kg in plus yikes arat mai slaba ca tine neutral

#70 2009-04-26 22:01:40

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Nu se aplica la toata lumea - eu am 1.74 si la 64 de kile as fi deja rotunjoara...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#71 2009-04-26 22:02:56

Chick
Sr. member

pai -10 kg e la oameni normali.Eu sper la un corp de fotomodel,d-asta ma tin in 53 de kg si nu 60:)))

#72 2009-04-26 22:03:42

skumpi
Vizitator

Chick nu ne pui o poza cu tine ? rodnar

#73 2009-04-26 22:04:31

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Chick a scris:

ar trb sa ai,ptr un om normal,43 de kg.Eu am cu 17 cm mai mult ca tine si cu 5 kg....si nu sunt o slabatura.

lol aoleu chiar imi vine sa rad... am fost la doctor si mi-am facut testul ala cu kg si inaltimea si la inaltimea mea ar trebui sa am chiar 52 kg... chiar ma faceti sa ma simt grasa pe bune chiar daca nu sunt, eu ziceam ca imi vad defecte cum ar fi sunculite, sau burtica...iar voi imi spuneti ca nu am kg putzine...adica am multe sa inteleg? din ceea ce spun unele dintre voi se ajunge la anorexie, frate lol

Ultima oara a fost editat de puffball (2009-04-26 22:06:05)

#74 2009-04-26 22:04:50

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Chick a scris:

pai -10 kg e la oameni normali.Eu sper la un corp de fotomodel,d-asta ma tin in 53 de kg si nu 60:)))

Aaaa da, am uitat. Eu nu intru in categoria de oameni normali  lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#75 2009-04-26 22:07:52

Chick
Sr. member

skumpi a scris:

Chick nu ne pui o poza cu tine ? rodnar

skumpi as pune,dar am impresia ca citeste o "amica" forumul asta si nu vreau sa fiu identificata,date fiind subiectele "delicate pe care le-am discutat pe aici"
Dar iti fac o descriere daca vrei:))))

#76 2009-04-26 22:09:13

skumpi
Vizitator

descrieri am mai auzit lol

acuma crezi k o sa o vada cateva secunde cat o lasi u pe forum ?
haideeeeee...pune`ne o pozaaaaaaaaaa big_smile

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.