|
Nu esti logat.
De ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?-7#115 2009-04-27 23:22:12
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?da...bine...ce-i drept daca te deranjau si te durea spatele e nasol. nah...eu care am sanii mici nu stiu cum o fi cu sanii mari. asa imi place...mi-as dori sa ii am si eu mai mari...dar probabil daca as avea dureri de spate si nu as putea dormi pe burta sau mai stiu eu ce probleme...probabil nu as mai fi atat de incantata de ideea de sani mari. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #116 2009-04-27 23:24:01
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?daca i-as mai fi avut mari,as fi dat la schimb. sanii mei sunt foarte rotunzi,cred ca i-as vedea perfecti daca ar fi mici ^_^ dar nu ma plang... acum sunt ok... pot sa dorm pe burta,deci altceva nu ma mai intereseaza. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-04-27 23:24:54) Offline #117 2009-04-28 00:29:27
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?
hai ca nu arat nici eu asa de bine,schiloada mai bine zis... oricum... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #118 2009-04-28 00:31:33
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?Ank...pai tu dak stii ca mananci si se depune....la cat efort ai depus ca sa areti asa...normal k nu`ti vine sa te ingrasi si preferi sa ramai mai slabutza...asa preventiv... #119 2009-04-28 00:35:42
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?ms ms... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#120 2009-04-28 09:20:07
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?ank eu am vb ff serios.as vrea eu taliuta si piciorusele tale, indiferent daca as fi numita "schiloada"sau nu Offline #121 2009-04-28 16:52:07
trimite-mi o poza cu tine pe adresa mea de mail,sa vad si eu cum areti,poate te ajut cu vreun sfat bun si devii "mai buna" decat mine... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #122 2009-08-27 11:49:46
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?eu am 174 cm si 57 de kilograme insa ma vad grasutza. Pentru mine idealul este sa fii foarte foarte slaba. Mi-as dori sa cantaresc 54-55 de kg insa ar fi greu sa ajung la aceasta performanta fara sa ma infometez....iar curele de slabire sunt extrem de periculoase si ''perverse'' Offline #123 2009-08-27 13:37:54
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?asta e idealul impus de revistele de indobitocire a femeilor, nu al medicilor si nici al oamenilor normali. Offline #124 2009-08-27 13:42:21
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?mai ideal e sa areti bine...nici grasa da nici slaba...undeva sa nu tzi se vada oasele da nici grasimea... iar asta cu kg n`are nici o relevanta.. nu te asigura nimeni ca la 55 de kg o sa fii slaba...poate nici nu o sa se observe cele 2 kg....so... #125 2009-08-27 13:48:46
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?Daca te uiti in fiecare zi in oglinda,nu ai sa observi mari diferente ,si tot timpul ai sa crezi ca nu ai progresat mai deloc Offline #126 2009-08-27 14:07:46
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?eu ador femeile cu oasele asa iesite, care ies in evidenta zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #127 2009-08-27 14:14:19
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?mi s-a intamplat sa ajung sa am 53-54 de kilograme fara sa tin o dieta anume insa erau perioadele in care eram super ocupata si mancam haotic. insa atunci cand am revenit la un program normal au revenit si kg. si in general am o dieta echilibrata singurele exceptii fiind dulciurile de care simt uneori o pofta nebuna si trebuie sa mananc. si prea multe fructe in dieta zilnica insa daca as taia portia de dulciuri sau fructe ma simt ''infometata'' Offline #128 2009-08-27 14:20:55
oo Doamne` eu nush cum sa le acopar...mai ales cele de la gat #129 2009-08-27 14:30:41
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?hai skumpi, nu exagera... eu sunt grasuta si intotdeauna am avut claviculele asa vizibile, si chiar mi se pare ca arata foarte bine cand ai o bluza decoltata... putin creepy e sa ti se vada si sternul si coastele Offline #130 2009-08-27 14:33:43
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?eu sunt mai robusta in partea de jos a corpului si totusi mi se vad soldurile... se vad atat de rau incat daca le-ai vedea doar pe ele,ti-ai imagina ca restul corpului e scheletic...si nu e. Offline #131 2009-08-27 14:40:13
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?da, si eu am oasele de la solduri vizibile, fiindca la mine grasimea se pune pe coapse... si numai scheletica nu sunt Offline #132 2009-08-27 14:40:16
Re: de ce fetele care au o greutate normala au impresia ca sunt grasune?fiecare cu conceptiile ei... sa incep cu picioarele mele unite? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #133 2009-08-27 14:45:39
nu la clavicule... aici in fata sub gat...acuma nu se vad exagerat...da nah...nu as vrea sa se vada deloc sa fie acoperite cu carnitza © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|