homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Regenerare piele

#1 2009-04-25 21:24:39

ladybird21
New member
Inregistrat: 2008-11-16

regenerare piele

Salut
Sunt  Catalina, am 22 de ani si as avea si eu nevoie de un sfat.Mi se intampla de cand ma stiu ca iarna sa-mi am un fel de herpes nazal. Dupa ce trece imi ramane mereu semn. Acum am reusit sa am nasul rosu si nu e deloc estetic si e chiar neplacut. Trebuie mereu sa-l acopar cu fond de ten pentru a scapa de problema. Am auzit ca ar exista o crema care ar putea sa regenereze pielea, dar nu stiu mai mult de atat. Mai are cineva problema mea? As vrea sa stiu cum a reusit sa scape de nasul rosu...care e tot mai rosu...si nu mi-as dori sa fie permanent, pt ca atunci cand e cald afara sau e frig se cunoaste foarte tare si arat ingrozitor. Daca ati avea o sugestie care m-ar putea ajuta, astept cu mare placere sugestiile voastre.

#2 2009-04-25 23:39:23

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: regenerare piele

eu zic sa mergi la un medic dermatolog, poate te poate ajuta el.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-04-26 09:32:53

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

am avut de cateva ori herpes in nas si pot sa spun ca a durut ingrozitor. La mine nu s-a vazut nimic la exterior, doar in interior si a trecut de la sine. Rar am folosit o crema de galbenele pentru ca acea crusta care se formase se rupea cand imi suflam nasul si durea foarte tare.

Incearca crema de galbenele pentru exterior si eventual seara comprese cu bitter suedez sau alifie de rostopasca.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#4 2009-04-26 21:46:29

ladybird21
New member
Inregistrat: 2008-11-16

la mine totul e in exterior, nu fac rana in nas....si eu o chestie galbena care apare in momentul respectiv, atunci cand apare herpesul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.