homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fie conjunctivita?

#1 2009-04-26 10:01:22

mariyna
New member
Inregistrat: 2008-07-10

e posibil sa fie conjunctivita?

am si eu o pb,am ochiul stang foarte umflat,este rosu si imi curge foarte rau si ma si mananca, am fost la farmacie si mia dat kanamicina si niste picaturi care se numesc ciplox,este posibil sa am conjunctivita? a avut si mama ma tot la ochiul stang,acum am si eu si tatal meu la acelasi ochii. stie cineva c poate fi?

#2 2009-04-26 10:04:53

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: e posibil sa fie conjunctivita?

poate sa fie conjuctivita. din cate stiu este chiar o epidemie de conjuctivita sau ma rog, foarte multe cazuri

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-04-26 10:11:17

mariyna
New member

aha,mersi,inseamna k aia o fi

#4 2009-04-28 11:52:59

mariyna
New member

va rog frumos sa-mi spune-ti si mie c sa iau pt conjunctivita k am luat ciplox si trobadex picaturi si degeaba,parca se ufla mai rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.