homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amigdalita sau ceva mai serios????

#1 2009-04-26 19:51:03

Allyssya
New member
Inregistrat: 2008-11-19

amigdalita sau ceva mai serios????

fetelor am si eu o "problemutza" .. accum vreo 4 sapt am avut o raceala frumushica in timpul careia am observat aparitia unei umflaturi in gat la baza limbii.. ulterior :isteatza: de mine s-a gandit ca ar putea fii amigdalele si hop la medic sa inlatur orice dubiu... dupa un control "riguros" efectuat pe holul cabinetului am fost trimisa acasa cu diagnosticul amigdalita pultacee si ditamai biblia de doftorii care mai de care... acuma nah n`oi fii io doctor ori mare savant.. dar in caz de amidalita stiu ca simptomele sunt: dureri in gat,dureri la inghitire,inflamarea ambelor amigdale,febra etc... eu nu am niciun astfel de simptom.. ci doar inflamatia.. care apropo se afla doar pe partea dreapta.nu ambele..si uneori senzatia de rosu in gat(dupa bauturi reci presupun ca e normal)....deci please help eu sunt cam ipohondra de fel as vrea sa ma lamuriti si pe mine ce ar putea fii.. si unde sa merg pentru un control amanuntit adk la ce tip de medic ca eu la medicul de familie nu mai pun picioru box

#2 2009-04-26 20:58:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: amigdalita sau ceva mai serios????

mergi la ORL-ist

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-04-27 15:22:27

Allyssya
New member
Inregistrat: 2008-11-19

Re: amigdalita sau ceva mai serios????

multumesc pt raspuns doctoressa... sper sa fie amigdalele si nu altceva...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.