homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Confuza....astept pareri...

#1 2009-04-27 14:40:13

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Confuza....astept pareri...

^^^

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:27:57)

#2 2009-04-27 14:44:45

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Confuza....astept pareri...

pai daca esti 100% sigura ca iubitul tau nu e cel cuc are sa-ti faci planuri de viitor, nu te vezi cu el impreuna pana la adanci batraneti si nu mai simti mare lucru pt el inseamna ca nu-l iubesti. tu tb sa stii mai bine ce sentimente ai pt el si cum era la inceput si cum e acum. daca spui ca ai te-ai indragostiti de altul e si mai si...pt ca atunci cand iubesti nu poti sa te indragostesti de altcineva pt ca nu vezi pe altul cu alti ochi decat iubitul tau.
ar tb sa faci ce simti tu si ce te face pe tine fericita.

#3 2009-04-27 14:48:46

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ghideaza-te dupa sentimente, desi pana si mie imi par un pic contradictorii. Daca nu mai ai sentimente pentru el si totul tinde spre prietenie... cum de-si mai gaseste locul intre voi sexul?

Dar daca esti convinsa ca nu mai este el ce iti doresti, nu are rost sa-l minti.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#4 2009-04-27 15:02:23

ryanna22
Hero member

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:28:43)

#5 2009-04-27 15:07:44

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

ryanna daca tu nu simti ca e The One  nu mai are rost , inteleg ca nu vrei sa il ranesti dar crezi ca or sa revina sentimenetele?pt ca eu as baga mana in foc(,) ca acest lucru nu se va intampla, si intr-un final tot il vei ranii...daca va intelegeti bine si poti vorbi cu el, spune-i cum sta treaba...explica-i ca esti confuza aucm, nu ii spune de celalalt ca oricat de intelegator el ar putea sa interpreteze f gresit....vorbeste cu el pt ca oricum ar fi , daca ramaneti impreuna o sa suferi tu, si daca nu o sa sufere el...si nu ca sunt egoista eu de fel sau cine stie ce dar stii cum se zice " Mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima"

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#6 2009-04-27 15:26:41

ryanna22
Hero member

(((

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:29:12)

#7 2009-04-27 15:30:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ryanna, tu gandeste-te daca nu cumva senzatia ca nu e The One a inceput dupa aparitia celeilalte persoane si daca nu e doar un foc de paie... se mai intampla in timpul unei relatii lungi sa simti fluturasi pentru alte persoane si sa pui la indoiala ceea ce ai... tu trebuie sa vezi daca e doar ceva de moment... asa ca eu zic sa nu te grabesti

#8 2009-04-27 15:39:07

ryanna22
Hero member

&&&

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:29:56)

#9 2009-04-27 15:49:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ryanna22, ar trebui sa te gandesti bine de tot de cand simti tu asta si ce s-a intamplat de ai inceput sa gandesti asa... Si eu am avut perioade ca tine, chiar mai multe, insa intotdeauna am ajuns la concluzia ca nu relatia era de vina, ci stresul - cauzat de o intamplare sau alta...

Daca nu gasesti nimic care sa justifice aparitia sentimentelor tale, poate intr-adevar ele au aparut din cauza faptului ca nu-l mai iubesti...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-04-27 15:50:23)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#10 2009-04-27 15:52:03

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

daca esti sigura ca nu e el "the one" asa cum ai spus, si ca nu iti doresti sa ramai cu el pentru totdeauna, mai bine lasa-l acum, pentru ca mai tarziu va fi si mai greu...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2009-04-27 15:53:12

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu cred ca ar tb sa iei o pauza sa-ti pui in ordine gandurile si asa vezi si cum iti e fara el. poate daca o rupi din prima o sa-ti dai seama ca ai gresit si o sa regreti.

#12 2009-04-27 15:58:34

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

ryanna22 a scris:

...Sunt cu iubitul meu de 3 ani jum.,dar de la o vreme incoace nu mai nutresc aceleasi sentimente pe care le aveam la inceput
  .)!

de cand nu ma ai aceleasi sentimente?
daca zici de cateva luni,e ok,ai tot dreptul sa porti o discutie cu el,sa'i spui tot ce simti si eventual sa'l parasesti.
dar daca e o perioada scurta,zile,saptamani de cand esti asa confuza....nu te arunca cu capul inainte,ai sa strici tot.momente din astea am avut si eu,dar am trecut peste

#13 2009-04-27 16:07:28

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Eu am fost cu un tip 6 ani si dupa vreo 4 ani de relatie nu mai simteam ca il iubesc desi pana atunci el era totul ptr mine. Insa de teama sa nu-l ranesc am continuat asa sperand ca pe parcurs imi vor reveni sentimentele. Dupa ce am implinit 6 ani, am cunoscut un tip care la inceput mi-a fost foarte bun prieten si dupa scurt timp mi-am dat seama ca m-am indragostit de el. Atunci a fost momentul cand am decis sa vorbesc cu iubitul meu si sa-i spun ce simt. Ma asteptam sa fie foarte dezamagit dar nu sa reactioneze in modul urat in care a facut-o. A vorbit numai lucruri urate despre mine desi nu avea niciun temei, plus ca a intervenit si mama lui care a inventat tot felul de lucruri urate si neadevarate despre mine. Mi-am zis ca toate astea vor trece curand insa stresul a durat vreo 6 luni, a fost una dintre cele mai rele perioade din viata mea.
Cat despre tipul de care m-am indragostit atunci, acum imi este sot si in vara implinim 2 ani de la casatorie smile

Ryanna eu zic ca nu are rost sa stai langa cineva ptr care nu mai simti iubire, insa nu te grabi si analizeaza bine situatia. Cand vei fii tu sigura ca este momentul sa pui capat fa-o, pana atunci incearca sa-ti dai seama ce simti cu adevarat.

Daca v-am plictisit cu povestea mea, scuze, nu a fost cu intentie smile

#14 2009-04-27 16:09:04

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

of...inteleg ca sunt 3 ani la mijloc DAR de ce sa refuzi sa ti traiesti viata frumos?adica...la un moment dat ai sa te simti oarecum obligata sa stai cu actualul tau doar de dragul anilor ce sunt intre voi..nu te indemn sa fugi in bratele celuilalt, pt ca in timp o sa ti dai seama ca nu e chiar lapte cu miere, defectele incep sa apara si ai sa faci mereu comparatie cu actualul..si crede ma, poate simti ca nu mai merge, doar pt ca a aparut altcineva in peisaj si nu neaparat pt ca pur si simplu nu mai merge..atata timp cat exista pasiune in pat, ceva ceva tot mai este...uite la mine tot 3 ani jumate au fost dar la mine nu mai exista nimic...totusi mai acordati va o sansa inainte sa iei o decizie..sa fii sigura ca asta vrei..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#15 2009-04-27 17:55:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

parka citesc ce mi s+a intamplat mie. smile eu eram de aproape 3 ani cu fostul...si la fel simteam ca nu el e the one si ca vreau altceva. se purta super cu mine..dar nu mai erau sentimente din partea mea. nici sexual nu ma mai atragea si mereu evitam sa se ajunga la asta. totul a inceput inainte sa il intalnesc pe actualul..doar ca eram la faza de ganduri. cand a aparut actualul si eram doar amici, mi-am dat seama ce vreau. am mai stat lunile de vara cu fostul..in timp ce cu actualul vorbeam zilnic pe mess-nu eram din acelasi oras (era vacanta de vara si nu eram in orasul unde sunt studenta). in toamna cand ne-am vazut...ne-am si sarutat si am pus punct relatiei cu fostul pentru ca stiam ca sentimentele pentru actualul sunt reciproce si amicitia s-a transformat in iubire.
  ps: actualul imi va deveni sot in 2 luni jumate big_smile la aproape 2 ani dupa ce ne-am sarutat prima data

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#16 2009-04-27 18:02:17

skumpi
Vizitator

eu in locu tau i`as spune ca vreau pauza...pt ca sunt confuza...etc etc... asa o sa iti dai seama d multe... si il pregatesti cat d cat si pe el neutral
oricum...sfatu meu e sa nu intri dintr`o relatie in alta pt ca nush cat d bine o sa mearga...spun asta din experienta proprie...
okey vrei sa te desp de actualu...dar lasa o perioada sa treaca...sa se calmeze lucrurile ...si apoi dak in continuare iti doresti sa fii cu tipu respectiv...si el cu tine... f bine

#17 2009-04-27 18:58:00

ryanna22
Hero member

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:30:31)

#18 2009-04-27 19:02:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

de acord cu skumpi. cel mai bine ti-ar prinde o pauza acum, sa vezi cum iti este fara el. poate vei realiza ca nu poti sta fara el sau poate iti va fi foarte usor singurica. si lui ii poti spune eventual ca ai avut o perioada mai grea si ca vrei sa te linistesti putin, sa-ti faci ordine in ganduri. si in aceasta perioada nici cu celalalt sa nu tii legatura, in felul acesta iti vei da seama de care iti este dor, cu care ai vrea sa fii. dar daca zici ca incepi sa-l vezi pe actualul ca pe un amic, cum te simti in momentele intime, ca sa zic asa? ca din cate intelesai doar el mai simte acea pasiune si afectiune, nu si tu.
oricum nu e placuta situatia si imi pare rau ca nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. mult noroc sa iei decizia cea mai buna pt tine si daca acea decizie e sa te desparti de actualul, asa sa faci, nu sta cu el doar de frica sa nu-l ranesti. mai devreme sau mai tarziu, daca nu mai simti nimic pt el, tot veti incheia relatia si mai bine acum decat sa va chinuiti amandoi, tu sa te prefaci ca totul e bine, dar sa suferi si el sa stea cu nelinistea ca ceva s-a schimbat.  puss
daca spui ca acea atractie inca mai exista, poate esti doar confuza, ry, asa cum ai pus si numele topicului chicot se poate ca dupa 3 ani, fiind destul de mult sa mai apara asftel de indoieli, oare il mai iubesc, oare el e cel potrivit, dar dupa cum am spus si mai sus si au zis si fetele, o pauza poate face minuni (cum a fost acum 6 luni in cazul meu). iar lui ii spui ca ti-au venit niste ganduri "necurate" care trebuie alungate chicot  si consideri ca o pauza te poate ajuta sa faci ceea ce trebuie in ceea ce va priveste. mult noroc, sper sa se rezolve cu bine smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2009-04-27 19:07:22)

bebe V., soarele si luna

#19 2009-04-27 19:18:08

ryanna22
Hero member

ooo

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-11-28 22:30:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.