|
Nu esti logat.
Consultatie#2 2009-04-28 14:50:36Re: consultatiesi m-am intors si de la consultatie. nu am mancat nimic inainte. si a fost groaznic. cea mai nasoala experienta la un doctor. am intrat in cabinet, s-a uitat la trimitere si nici nu m-a intrebat nimic. mi-a facut direct gastroscopie. nu am mai facut pana astazi, nici nu stiam bine in ce consta. nici nu mi-a explicat ce urmeaza sa imi faca. a fost rau. am vomat si am plans, mi s-a facut rau. mi-a zis sa ma duc peste 3 saptamani sa-mi dea rezultatul de la proba luata din stomac, mi-a dat niste medicamente si gata nici o intrebare. nimic, nimic. sunt data total peste cap. Cu zambetul pe buze... Offline #3 2009-04-28 16:01:11
Re: consultatieDe ce te-ai dus la gastro? Intrebarile le pui tu, orice nelamurire ai avea trebuie sa te adresezi medicului. Offline #4 2009-04-28 18:03:54Re: consultatiem-am dus la dr pentru ca am arsuri si dureri la stomac. Ultima oara a fost editat de innana (2009-04-28 18:06:38) Cu zambetul pe buze... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|