|
Nu esti logat.
Sunt foarte agitata :(-2#20 2009-04-27 23:14:13
Re: sunt foarte agitata :(asa este ShineOfBlood, dar sa nu treca la cele ilegale, sa vrea senzatii mai tari... iubesc si sunt iubita Offline #21 2009-04-27 23:15:51
Re: sunt foarte agitata :(eheee...poate nu stie cum sa ajunga mai rpd la spital. s-au deschis acum f multe weed shopuri, au fost cazuri la tv cand persoanele au ajuns la spital din cauza acelor "tigari". sunt legale, dar bine nu fac deloc Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #22 2009-04-27 23:16:06
Re: sunt foarte agitata :(
puternice?...dak in mai putin de 10 minute...il face leguma si rade k prostu .... si zice k nu-si mai simte maini...picioare...si park ...merge asa...zburand... ...eu zic...k sunt foarte puternice... ... si sunt alternativa legala a drogurilor ilegale .... si pe net scrie k ... uneori cu aceleasi efecte....si knd o sa se sature...daca nici de dragul meu nu pune problema sa le lase .... numai suport situatia asta...imi vine sa iau cva sa ii dau in cap...poate ii vine mintea la loc.......nu suport ideea k pers pe care o iubesc risca sa ajunga un drogangiu Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-27 23:17:26) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #23 2009-04-27 23:17:51
Re: sunt foarte agitata :(Adi eu am vazut si la tv ca nu sunt deloc ok substantele alea,cu toate ca sunt legale si se gasesc in magazine.Unii au facut febra,eu vomat,chiar le-au iesit bube pe corp...nah..poate reusesti sa-l convingi daca gasesti reportajele in leg cu substantele astea... Offline #24 2009-04-27 23:17:59
Re: sunt foarte agitata :(n-ai ce sa-i faci decat sa astepti sa se sature el ...sau sa vada intr-adevar cat de rau ii fac .....altceva nu vad ce ai putea face ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-27 23:19:29
Re: sunt foarte agitata :(poate ar functiona... glumesc,desigur. pai,incearca sa materializezi santajul emotional... fii rece cu el... mai distanta... cand o sa te intrebe ce ai,spune-i ca el se indeparteaza incet-incet de tine (de fapt e invers,dar femeile sunt foarte convingatoare,asa ca tot varianta ta o sa ramana valabila)... spune-i ca prostiile alea fac asta,si da vina pe ele...si continua asa... daca te iubeste,asta ar trebui sa-l trezeasca... daca nu,atunci e chiar trist... niste tigari n-ar trebui sa fie mai presus de fericirea persoanei iubite... Offline #26 2009-04-27 23:22:22
Re: sunt foarte agitata :(nuj...numai vede deloc clar ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #27 2009-04-27 23:26:43
Re: sunt foarte agitata :(...si asta lui nu ii trage niciun semnal de alarma? el crede ca e ok,ba chiar benefic,sa te schimbi complet intr-un timp atat de scurt? Offline #28 2009-04-27 23:31:31
Re: sunt foarte agitata :(el crede k e ok...asa da de inteles...multumesc mult fetelor...chiar sunt disperata...merg la somn acum...k park m-au luat pe mine tulburarile psihice...ma vorbim si maine ... Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-27 23:33:33) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #29 2009-04-27 23:40:44
Re: sunt foarte agitata :(Adi_na, singurul vinovat e el, nu e de vina nici anturajul, nici caracterul lui influentabil, in fiecare moment avem capacitatea sa decidem singuri pentru noi, fumeaza porcariile alea pentru ca asa vrea. Probabil are impresia ca e mai cool... din teribilism. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #30 2009-04-27 23:41:39
Re: sunt foarte agitata :(probabil fumeaza salvie...se vand in weed shop...am fumat si eu :-" si..m a tinut vreo 2 ore si jumatate senzatia asta de "high" În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #31 2009-04-28 00:07:10
Re: sunt foarte agitata :(eu n`as putea sa stau lg un dependent...sau ma rog... #32 2009-04-28 16:47:49
sper sa nu....sper sa-si revina...poate in al 9 lea ceas...k...e sau era...un om cu capul pe umeri...care ura chestiile astea...acum nuj... nu-i lipseste nik ... familia il iubeste,eu il iubesc enorm si o stie...la facultate e....bani are... ... nu pot sa-l inteleg...de distrat se distra mereu...nu avea nevoie de asa cva ... ...el zice k stie sa se opreasca...dar knd i-am zis lasa-le ... a zis "le mai raresc " ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #33 2009-04-28 16:50:03
mi-e foarte greu sa fac asa cva...il iubesc f mult...ne leaga o gramada de lucruri...ma simt aproape obligata sa fac cva sa-l ajut...dar nuj ce... pt k de vb buna nu intelege...iar dak ii spun mamei lui...sigur nu rezolv mare lucru...mai rpd asc de mine dekt de ea...iar ei niciodata nu i-ar recunoaste asa cva....deci tot eu pierd ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #34 2009-04-28 17:24:17
Re: sunt foarte agitata :(da nu inteleg unde-s magazinele astea? .... k io pana acum chiar n-am auzit...am auzit de noua moda cu salvie...daca va uitati pe youtube o sa gasiti o gramada care fumeaza salvie...si se fac varza....ma rog...treaba lor numai ca io chiar n-auzisem pana acum de magazine la noi unde se vind tigari de genu baby Dragos Offline #35 2009-04-28 17:29:19
Re: sunt foarte agitata :(de ce nu te duci sa ceri ajutor specializat. In centre de dezintoxicare sa ceri ajutorul cuiva care se pricepe, vorbesti ii explici situatia, ii spui ca nu e chiar vorba de droguri dar ai de-a face cu un dependent, "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #36 2009-04-28 17:35:21
din pacate sunt magazine legale cu plante psihoactive halucinogene....si din pacate s-au inmultit foarte mult...... Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-28 17:37:01) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #37 2009-04-28 18:06:30
in iasi de exemplu sunt peste 30 de astfel de magazine(weed shop) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #38 2009-04-28 19:01:57
stii cum e.... imi pare rau d tine...da d mine mi se rupe inima... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|