|
Nu esti logat.
Raspundeti-mi, va rog!!!#1 2009-04-28 09:13:47
raspundeti-mi, va rog!!!Buna.as vrea sa ma ajutati cu parerile voastre intr-o problema.acum o luna si cateva zile am fost la ginecolog sa-mi prescrie anticonceptionale si mi-a dat milligest.am inceput administrarea lor din prima zi de menstruatie (mi-a venit noaptea, iar dim pe la 9 am luat prima pilula).chiar din prima zi am inceput sa am ameteli, greturi, dureri de cap si dupa a 5-a zi le-am intrerupt.problema este ca nu am stiut ca in prima luna trebuie sa te protejezi suplimentar si am avut un contact neprotejat, in perioada in care am luat pilulele. Offline #2 2009-04-28 10:07:01
Re: raspundeti-mi, va rog!!!Nu poti sti daca ti se potrivesc sau nu anticonceptionalele decat dupa trei luni de administrare. E posibil sa ti se fi dereglat menstra din cauza ca ai luat acele cinci pastilute. Contactul acela, daca a avut loc in timp ce luai pastilele a fost protejat. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-04-28 10:18:43
Re: raspundeti-mi, va rog!!!multumesc mult de raspuns.dar care e faza cu protectia suplimentara in prima luna de anticonceptionale!?cred ca daca imi vine o sa iau iarasi pilule. Offline #4 2009-04-28 10:42:06
Re: raspundeti-mi, va rog!!!vicccc, atunci cand incepi prima folie de anticonceptionale, daca o incepi din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastila. daca incepi in orice alta zi, esti protejata abia dupa ce inghiti corect 7 pastilute. Offline #5 2009-04-28 11:07:53
Re: raspundeti-mi, va rog!!!dar testul de sarcina dupa 16 zile de la contactul cu risc este cocludent?! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-28 11:12:22
Re: raspundeti-mi, va rog!!!daca ai luat anticonceptionalele din prima zi de menstruatie, acel contact a fost protejat! oricum, daca nu esti sigura, testul il poti face la 3 saptamani de la acel contact.....greturile, ametelile si durerile de cap pot aparea in primele trei luni de administrare a anticonceptionalelor...daca apar si dupa aceste 3 luni sau daca aceste reactii sunt prea puternice, atunci trebuie sa te intorci la medic sa ti le schimbe....ai putea sa mergi la un medic de planning, ei sunt cei mai in masura sa prescrie anticonceptionale "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #7 2009-04-28 11:25:36
Re: raspundeti-mi, va rog!!!se pot luat anticonceptionale si la 9 ddimineata cum a luato ea:-? Offline #8 2009-04-28 11:28:27
Re: raspundeti-mi, va rog!!!testele astea cat sunt de sigure!?se pot face si in timpul zilei, sau numai dimineata!? Offline #9 2009-04-28 11:28:50
Re: raspundeti-mi, va rog!!!da de ce sa nu se poata lua si la 9 dimineata? daca ora asta i-a convenit ei, la ora asta le-a luat Ultima oara a fost editat de dea_di (2009-04-28 11:30:30) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #10 2009-04-28 11:29:40
Re: raspundeti-mi, va rog!!!se iau la anumite ore anticonceptionale!?e rau ca am luat la 9 dimineata!?mie mi-a venit noaptea menstruatia. Offline #11 2009-04-28 11:33:08
Re: raspundeti-mi, va rog!!!nu conteaza ora la care iei "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #12 2009-04-28 11:45:54
Re: raspundeti-mi, va rog!!!off, ma streseaza foarte tare chestia asta.faza e ca eu cand am fost la ginecolog, m-a intrebat de mestruatia..dc e regulata si cat ma tine si mi-a prescris milligest, care de altfel mi-au facut si rau.in cazul asta chiar nu vad necesitatea prezentarii la doctor pentru prescriere. voua v-a facut ceva analize, sau o discutie mai aprofundata, sau tot asa!? Offline #13 2009-04-28 11:50:24
Re: raspundeti-mi, va rog!!!mai depinde cat de rau te fac sa te simti! daca iti este foarte rau de la ele, intoarce-te la medic sau du-te la altul si spune-i ca nu poti sa le suporti, sa ti le schimbe......daca reactiile astea pe care le ai tu sunt suportabile, continua sa iei timp de 3 luni si ar trebui sa dispara, daca nu te duci atunci la medic....pastilele se prescriu dupa o discutie mai aprofundata, cum o numesti tu, in care te intraba de menstruatie, daca ai eventuale boli, daca fumezi etc "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #14 2009-04-28 11:56:09
Re: raspundeti-mi, va rog!!!Mergi la planning pentru prescriere de anticonceptionale daca nu ai incredere in ginecolog. Oricum te-ai pripit oprind pastilele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #15 2009-04-28 11:58:12
Re: raspundeti-mi, va rog!!!pai durerile de cap si greata erau suportabile, insa aveam niste ameteli de nu puteam sa misc capul brusc, sau dc ma ridicam brusc ma dezechilibram instantaneu. Offline #16 2009-04-28 11:59:33
Re: raspundeti-mi, va rog!!!viccc eu zic ca cel mai bine e sa te duci la un medic de planning, sa ii spui toata povestea si el va sti cel mai bine ce sa iti recomande "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #17 2009-04-28 11:59:46
Re: raspundeti-mi, va rog!!!sincer nu stiu de cabinete de planning in galati.le-am oprit pt ca aveam ameteli puternice si m-am speriat, tinand cont ca era prima data cand luam. Offline #18 2009-04-28 12:03:50
Re: raspundeti-mi, va rog!!!uite ce am gasit chiar aici pe site: http://anticonceptionale.ro/cabinete-pl … l?catid=53 "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #19 2009-04-28 12:04:39
Re: raspundeti-mi, va rog!!!http://www.dragostefaragriji.ro/Cabinet … det=galati Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|