Cum sa ma tratez?
- nobody6
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-03
cum sa ma tratez?
am avut parte acum un an de o relatie ingrozitoare....numai minciuni...chestii pe care le ghiceam ca asa sunt pentru ca el niciodata nu imi recunostea...clar mi-am pierdut increderea in oricine....nu a fost iubire....poate obsesie....chiar nu stiu....ma imbolnavisem, probleme la stomac ca nu mancam,slabisem...dar a aparut cineva care a reusit sa ma scoata din toata nebunia asta... Acum suntem impreuna de 7 luni....in schimb nu pot sa am incredere in el nicicum....ma aprind imediat daca vrea sa plece undeva fara mine....suntem zi de zi impreuna...poate nici asta nu e bine...stam la camin in aceeasi camera...in weekend merg la el acasa....dar eu am licenta anul asta....sunt fff stresata....poate si din cauza asta...dar am si un temperament ciudat...de multe ori chiar si eu simt ca parca as vrea sa il tin legat de mine....si stiu ca nu e bine...dar de multe ori nu pot sa ma controlez.... peste 2 saptamani merg acasa la mine si stau o saptamana si ceva...fara el...deja ma gandesc ca o sa imi fie greu...si el este in liga studentilor la facultate...si se face agronomiada la Iasi....poate ati auzit...si a fost ales sa mearga ptr 4 zile acolo....isi doreste atat de tare sa mearga...in schimb eu am luat foc cand am auzit ca merge...desi eu o sa fiu acasa....deci nu pleaca si ma lasa singura... nu inteleg ce e cu comportamentul asta la mine...stiu ca il doare f tare ca nu am incredere in el...desi nici o sec nu mi-a dat nici un motiv sa ma indoiesc de el...cum sa fac sa nu mai fiu asa?? ajutati-ma pls....nu vreau sa stricam relatia...de fapt sa o stric....ptr ca orice cearta incepe din cauza mea...... sau oare nu am leac??
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
Re: cum sa ma tratez?
daca mai continui asa...se va satura si el. daca nu ti-a dat nici un semn pana acum ca a facut ceva gresit, stai si tu mai linistita. o sa te imbolnavesti si tu asa. nu e sanatos deloc cum gandesti. uite sa iti dau un ex: noi studenti, eu ultimul an(cu licenta), el la master, lucreaza. stam si cu o tipa in camera, ca mi-a trebuit mie colega in ultimul an (proasta am fost). ieri mi-a zis ca e posibil sa plece 2 zile la giurgiu cu seful lui si 2 colegi de munca. si i-am zis: du-te ca si asa nu ai vazut orasul niciodata. au de masurat niste chestii si au nevoie de 2 zile sa nu faca 2 drumuri pana acolo ca e distanta cam mare. sau cand mai plecam eu acasa si stateam pana a 2a zi el ramanea aici cu colega de camera (bine ca nici daca ar fi ultima femeie nu s-ar apropia de ea ca nu o suporta), el statea mai mult la munca. am incredere in el si stiu ca nu ar face ceva gresit pentru ca nu ar risca relatia noastra. stiu ca tie iti vine greu dar lasa-te si tu dusa de val. oricum daca e sa faca ceva rau, face si stand cu tine, asa ca... nu prea ai cum sa eviti asta. tot ce ai de facut e sa te porti bine cu el si sa nu mai ai atatea griji.
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
incerci sa te controlezi, nu ai ce sa faci... inainte de a deschide gura numara pana la 100 si gandeste-te bine, daca esti tentata sa-l suni de 100 de ori pe zi gaseste-ti o preocupare, stiu foarte bine ce simti, dar gandeste-te ca nu e normal si nu e bine nici pentru tine, nici pentru el... forteaza-te pe cat posibil sa-ti reprimi tendintele astea si o sa vezi ca o sa fie bine de exemplu : el iti spune ca ar vrea sa plece undeva, tie nu-ti convine; strange din dinti si lasa-l sa plece, chit ca in lipsa lui o sa te stresezi si o sa bocesti (evident, nu-l suna din 5 in 5 minute), dar sa vezi cat de bine o sa fie cand se va intoarce, veti fi amandoi fericiti si tu vei fi mandra de tine ca ai avut incredere in el important e ca ai constientizat ca exista o problema si ca vrei sa faci ceva in privinta asta. Bafta !
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
justme, eu zic sa GANDESTI de fiecare data inainte de a-i da cate o replica veninoasa! stai si respira adanc, gandeste-te intai daca ai CE sa-i reprosezi, apoi fa-o. incearca sa te transpui in situatia lui, sa vezi daca ti-ar placea un asemenea comportament indreptat impotriva ta! sa stii ca nimeni nu rezista intr-o asemenea relatie pe termen lung....
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- nobody6
- Full member
heimdall a scris:incerci sa te controlezi, nu ai ce sa faci... inainte de a deschide gura numara pana la 100 si gandeste-te bine, daca esti tentata sa-l suni de 100 de ori pe zi gaseste-ti o preocupare, stiu foarte bine ce simti, dar gandeste-te ca nu e normal si nu e bine nici pentru tine, nici pentru el... forteaza-te pe cat posibil sa-ti reprimi tendintele astea si o sa vezi ca o sa fie bine de exemplu : el iti spune ca ar vrea sa plece undeva, tie nu-ti convine; strange din dinti si lasa-l sa plece, chit ca in lipsa lui o sa te stresezi si o sa bocesti (evident, nu-l suna din 5 in 5 minute), dar sa vezi cat de bine o sa fie cand se va intoarce, veti fi amandoi fericiti si tu vei fi mandra de tine ca ai avut incredere in el important e ca ai constientizat ca exista o problema si ca vrei sa faci ceva in privinta asta. Bafta !
Multumesc....de sfaturi si de tot...chiar am nevoie...o sa incerc sa schimb comportamentul asta ptr ca stiu ca nu are cum sa iasa ceva bun din asta....sper sa si reusesc ceva...il las sa plece...stiu ca isi doreste mult....doar ca tre sa imi umplu timpul cu ceva sa nu il stresez cu tel...cum zici u din 5 in 5 min...desi clar asta o sa simt...
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
justme relaxeaza-te...daca e sa te insele sau ceva o sa o faca oricat de paranoica sau neparanoica ai fi tu....asa ca nu te mai consuma atata si lasa lucrurile sa isi urmeze fagasul normal...poate ca o sa fie totul ok si o sa fiti fericiti impreuna....daca nu, viata merge inainte oricum si totul se rezolva.....ai spus ca ai si licenta, esti stresata oricum pe chestia asta (si eu la fel! ) deci ce-ti mai trebuie un stres in plus??? gandeste-te la binele tau si incearca sa te menajezi un pic, ca pana la urma sanatatea ta e mai importanta decat orice!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- alinda
- Diamond member
poate n-ar fi o idee rea sa-i spui si lui lucrurile astea, sa-i spui ca stii ca gresesti si ca ai vrea sa schimbi ceva...
- nobody6
- Full member
alinda a scris:justme, eu zic sa GANDESTI de fiecare data inainte de a-i da cate o replica veninoasa! stai si respira adanc, gandeste-te intai daca ai CE sa-i reprosezi, apoi fa-o. incearca sa te transpui in situatia lui, sa vezi daca ti-ar placea un asemenea comportament indreptat impotriva ta! sa stii ca nimeni nu rezista intr-o asemenea relatie pe termen lung....
de asta simt ca tre sa schimb ceva neaparat ptr ca am incercat sa ma pun in locul lui si clar nu mi-ar convenii...de multe ori reactionez din impuls....fara sa gandesc un lucru....si apoi imi pare rau
- nobody6
- Full member
alinda a scris:poate n-ar fi o idee rea sa-i spui si lui lucrurile astea, sa-i spui ca stii ca gresesti si ca ai vrea sa schimbi ceva...
da...o sa avem o discutie serioasa azi....sper sa fie bine....
- alinda
- Diamond member
justme22 a scris:alinda a scris:poate n-ar fi o idee rea sa-i spui si lui lucrurile astea, sa-i spui ca stii ca gresesti si ca ai vrea sa schimbi ceva...
da...o sa avem o discutie serioasa azi....sper sa fie bine....
buuun. inceputul e promitator! bine ar fi sa te auto-analizezi si tu, sa vezi de ce reactionezi asa. o fi de vina si fosta relatie, insa mi se pare ca omul asta nu ti-a dat niciun motiv de indoiala in sapte luni, asa ca n-are rost sa transferi vechile tale experiente asupra acestei relatii...
- nobody6
- Full member
dea_di a scris:justme relaxeaza-te...daca e sa te insele sau ceva o sa o faca oricat de paranoica sau neparanoica ai fi tu....asa ca nu te mai consuma atata si lasa lucrurile sa isi urmeze fagasul normal...poate ca o sa fie totul ok si o sa fiti fericiti impreuna....daca nu, viata merge inainte oricum si totul se rezolva.....ai spus ca ai si licenta, esti stresata oricum pe chestia asta (si eu la fel! ) deci ce-ti mai trebuie un stres in plus??? gandeste-te la binele tau si incearca sa te menajezi un pic, ca pana la urma sanatatea ta e mai importanta decat orice!
pai sa stii ca de mancat nici nu poate fii vorba...nu simt nevoia sa mananc...de dormit nici atat...si chiar am nevoie de liniste sa pot sa ma pregatesc de licenta...ca stii si u cum e...sper sa fie doar chestie de cateva zile...sa treaca repede...nu cred ca as mai putea sa ma linistesc daca ne-am despartii sau mai stiu eu ce....oricum in pauza nu cred clar...daca se ia pauza...e inceputul sfarsitului...sper sa nu fie cazul
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
asa am patit eu dupa experienta cu casnicia...ma mintea intr-un mod barbar,dupa divort,nu am vrut sa mai aud de barbati vreo 4 ani,apoi l-am cunoscut pe al meu si vreau sa-ti spun ca la fel faceam si eu,nu aveam deloc incredere si ajunsesem de il sufocam,pana era sa-l pierd,mi-a spus ca se sinte ca intr-o mengina,ca are nevoie sa respire si fara mine...si am incetat...asa ca ai mare grija si...bafta
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- nobody6
- Full member
wild_wind a scris:asa am patit eu dupa experienta cu casnicia...ma mintea intr-un mod barbar,dupa divort,nu am vrut sa mai aud de barbati vreo 4 ani,apoi l-am cunoscut pe al meu si vreau sa-ti spun ca la fel faceam si eu,nu aveam deloc incredere si ajunsesem de il sufocam,pana era sa-l pierd,mi-a spus ca se sinte ca intr-o mengina,ca are nevoie sa respire si fara mine...si am incetat...asa ca ai mare grija si...bafta
clar asta simte si al meu...sau asta o sa simte daca nu ma opresc...si ce ai facut??...nu a fost asa greu nu?
- wild_wind
- Platinum member
nu ,nu a fost greu,mai ales ca eu nu prea sunt asa,,sugativa,,...dar mi-am dat seama ca exagerand si incercand sa gasesc greseli la el...riscam sa pierd totul nici acum nu prea imi convine cand pleaca cu baietii sau are ceva treaba si apare seara...dar mi-am dat seama ca nu-l pot forta sa stea numai cu mine,ptr ca se va plictisi,are nevoie si de activitati fara mine,cum si eu am invatat sa plec si sa am activitati fara el ce e important,este ca atunci cand vine,imi spune singur ce a facut,unde a fost,cu cine,nu il mai stresez eu cu intrebarile..chiar daca,,ma manaca limba...,,ma fac ca nu-mi pasa...si..uite rezultatul
- nobody6
- Full member
wild_wind a scris:nu ,nu a fost greu,mai ales ca eu nu prea sunt asa,,sugativa,,...dar mi-am dat seama ca exagerand si incercand sa gasesc greseli la el...riscam sa pierd totul nici acum nu prea imi convine cand pleaca cu baietii sau are ceva treaba si apare seara...dar mi-am dat seama ca nu-l pot forta sa stea numai cu mine,ptr ca se va plictisi,are nevoie si de activitati fara mine,cum si eu am invatat sa plec si sa am activitati fara el ce e important,este ca atunci cand vine,imi spune singur ce a facut,unde a fost,cu cine,nu il mai stresez eu cu intrebarile..chiar daca,,ma manaca limba...,,ma fac ca nu-mi pasa...si..uite rezultatul
sper sa reusesc si eu....ms frumos de sfaturi
- wild_wind
- Platinum member
justme22 a scris:wild_wind a scris:nu ,nu a fost greu,mai ales ca eu nu prea sunt asa,,sugativa,,...dar mi-am dat seama ca exagerand si incercand sa gasesc greseli la el...riscam sa pierd totul nici acum nu prea imi convine cand pleaca cu baietii sau are ceva treaba si apare seara...dar mi-am dat seama ca nu-l pot forta sa stea numai cu mine,ptr ca se va plictisi,are nevoie si de activitati fara mine,cum si eu am invatat sa plec si sa am activitati fara el ce e important,este ca atunci cand vine,imi spune singur ce a facut,unde a fost,cu cine,nu il mai stresez eu cu intrebarile..chiar daca,,ma manaca limba...,,ma fac ca nu-mi pasa...si..uite rezultatul
Trebuie sa reusesti...daca tii ca relatia sa mearga...(pune-te in locul lui,ti-ar placea sa fii controlata mereu si sa nu poti face nimic,decat cu el?? nu cred.. deci...bafta
- nobody6
- Full member
wild_wind a scris:justme22 a scris:wild_wind a scris:nu ,nu a fost greu,mai ales ca eu nu prea sunt asa,,sugativa,,...dar mi-am dat seama ca exagerand si incercand sa gasesc greseli la el...riscam sa pierd totul nici acum nu prea imi convine cand pleaca cu baietii sau are ceva treaba si apare seara...dar mi-am dat seama ca nu-l pot forta sa stea numai cu mine,ptr ca se va plictisi,are nevoie si de activitati fara mine,cum si eu am invatat sa plec si sa am activitati fara el ce e important,este ca atunci cand vine,imi spune singur ce a facut,unde a fost,cu cine,nu il mai stresez eu cu intrebarile..chiar daca,,ma manaca limba...,,ma fac ca nu-mi pasa...si..uite rezultatul
Trebuie sa reusesti...daca tii ca relatia sa mearga...(pune-te in locul lui,ti-ar placea sa fii controlata mereu si sa nu poti face nimic,decat cu el?? nu cred.. deci...bafta
Clar nu....multumesc de bafta chiar am nevoie... Ca si cum nu erau destule probleme...tocmai vorbesc cu mama mea care a fost la medic astazi si este suspecta de nevralgie de trigemen...citesc de 10 min despre asta pe net si ma ingrozesc....este programata la RMN ptr un diagnostic clar....nu pot sa cred ca se intampla asta
- wild_wind
- Platinum member
invata sa fii optimista,ori tu daca gandesti numai negativist,cum vrei sa-ti fie bine?? nu stii ca atunci cand gandesti asa,atragi energii negative si implicit raul?? o sa fie bine mami tau,fii calma...si tu o sa fii bine,sa vezi
- Bun_Bun
- Full member
- De la: House of pain
- Inregistrat: 2007-01-06
Justme22... ia lucrurile mai usor. O sa-l indepartezi de tine f tare daca continui asa. Lasa-i timp sa stea cu baietii si sa se implice si in alte activitati si fa la fel si tu! E f important sa nu fie chiar totul pentru tine. Nu o sa ajungeti la nimic bun daca il suspectezi de infidelitati desi nu ti-a dat niciodata vreun motiv. Iesi cu fetele, fa-ti un program in care sa incluzi si altceva in afara de EL, pregateste-ti licenta si cel mai important RESPIRA! Nu il mai banui de tot felul de lucruri decat daca stii ceva concret! Pana atunci incearca sa te bucuri de o relatie pe care o vei aduce pe drumul cel bun alaturi de el!!
Failure teaches Success!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|