|
Nu esti logat.
Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)-3#39 2009-05-07 16:08:19
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)problema e ca liniuta aia la barza apare si in timpul indicat chiar daca se vede f putin. eu va sfatuiesc sa stati departe de testele barza. simona Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-05-07 16:10:01) Offline #40 2009-05-07 18:02:28
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)cam asa arata si testul meu. nu stiu ce sa mai cred cu testele astea. o sa incerc sa mai am rabdare o zi doua sa mai fac odata testul. imi cer scuze daca v-am stresat prea mult cu intrebarile mele, dar este prima oara cand folosesc teste de sarcina si chiar m-as bucura mult sa fiu insarcinata. sincer acum nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Offline #41 2009-05-07 18:34:14
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)daca faci tot barza, liniuta ar trebui sa fie mai accentuata ca data trecuta. daca se vede la fel e clar ca e fals pozitiv. Offline #42 2009-05-07 19:17:09
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)buna ziua. am si eu o intrebare.Pot ramane insarcinata daca am facuto in saptamana fertila in ziua a 2-a si in ziua a 4-a?ciclul este normal de 28 zile si ultima menstruatie mi-a venit pe data de 24 aprilie , cu intarziere de 1 saptamana.am facut si in prima saptamana dupa ciclu.de fiecare data cand am facut a ejaculat in mine. va rog sa imi raspundeti repede.multumesc Offline #43 2009-05-08 12:12:26
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)revin cu noutati. am facut in dimineata asta un test clear blu la care a iesit ffff vag a doua liniuta (o vedeai doar daca te uitati fff atent) dar am repetat si testul barza (caseta de data asta) si in 3 min a iesit a doua liniuta cam slab vizibila si in 5 min s-a vazut destul de clar si a doua liniuta . sunt fff fericita si de data asta chiar a crezut si sotul meu ca sunt insarcinata. acum nu cred ca poate sa mai existe un dubiu, deci chiar sunt insarcinata avand in vedere ca este al doilea test barza pozitiv. multumesc pt raspunsurile primite de la voi pana acum . Offline Publicitateloading...
#44 2009-05-08 13:46:23
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)felicitari simona !!! sarcina usoara si un bebe sanatos si frumusel Offline #45 2009-05-08 20:58:48
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)mersi pt urari. acum nu stiu cand sa ma duc la doctor pt ecografie ca sincer nu stiu cand a avut loc contactul cu pricina. luna trecuta nu am avut decat 2 contacte dar nu am stat cu calendarul in mana si eram sigura ca nu "se va lipi" luna asta. Offline #46 2009-05-08 21:05:47
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)peste 1-2 saptamani mergi la echo daca vrei sa se vada ceva Offline #47 2009-05-08 22:49:14
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)am si eu o dilema. exista posibilitatea sa raman insarcinata chiar daca nu a ejacuat in mine? faza asta s-a intamplat la inceputul lui martie. de atunci am avut 2 menstre normale. luam si yasmin atunci, dar am mai uitat, nu le-am luat chiar la ora fixa, am mai intarziat cu o ora-doua. pe prospect scrie parca ca daca sunt luate in 12 h e ok. inainte de yasmin eu am facut tratament cu depo provera care mi-a intrerupt menstruatia luni bune, dar a trebuit pentru ca am fost diagnosticata cu endometrioza. la prima menstruatie normala dupa depo provera am lua yasmin- doar 2 luni. acum mi-a intarziat menstruatia si sunt disperata. exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? si daca sunt sarcina sa reziste chiar daca intre timp am luat si anticonceptionale si antibiotice(dupa ce am intrerupt AC )? va rog sa ma ajutati. nu am simptome de sarcina, nu mi-e rau, nu ma dor sanii, nu au crescut. plus ca la endometrioza mi s-a spus ca nu e imposbil sa raman insarcinata dar e foarte greu. Offline #48 2009-05-10 14:03:55
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)mai am si eu o intrebare la voi. am cautat pe net tot felul de calculatoare pt aflarea varstei sarcinii si am gasit 2 astfel de calculatoare in care imi iese ca as avea 5 sapt de sarcina. mie mi se pare cam mult. acum intrebarea mea este daca calculul se face din prima zi a ultimei menstruatii. astept parerile voastre. Offline #49 2009-05-10 14:22:37
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)
da, calculul se face in saptamini numarate din prima zi a ultimei menstruatii... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2009-05-10 14:51:40
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)buna ziua....am o intrebare....la folia de la luna asta am uitat sa iau o pastila din prima zi a celei de-a doua saptamani(miercuri)...am realizat asta abia joi seara cand sa iau pastila de joi si le-am luat atunci pe amandoua...nu am avut contacte 7 zile dupa ce am uitat pastila....astazi e ziua a 5-a de pauza si de obicei astazi imi venea...dar inca nu mi-a venit...poate fi o dereglare?....sau ce poate fi? am avut un contact marti seara...cu o seara inainte sa uit pastila....dar am folosit si prezervativ...ma gand doar ca poate a ajuns lichidul ala prejaculator cum ne-am atins...stiu ca suna aiurea dar ma speriu repede si nu am pe cine sa intreb...dupa cele 7 zile de protectie suplimentara am fost protejata din nou nu? adica acum in perioada de pauza? Ultima oara a fost editat de draiana (2009-05-10 14:58:16) Offline #51 2009-05-10 15:24:52
nu te stresa, ai procedat corect, menstra va veni...se mai intimpla uneori sa intirzie citeva ore....nu sunt probleme] Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2009-05-10 15:31:04
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)multumesc frumos pt raspuns...sper sa fie totul ok....am intrebat si la planning si mi-a zis ca nu e risc doar pt contactele dupa pastila uitate...contacte pe care in perioada aia de 7 zile dupa nu le-am avut....acum in perioada asta de pauza sunt protejata? Offline #53 2009-05-10 22:56:27
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)daca ma duc sa fac o ecografie acum (la 5 saptamani de sarcina) se poate vedea ceva?si se face ecografie normala sau intravaginala? Offline #54 2009-05-10 23:15:00
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)se face intravaginala. posibil sa se vada un puncticel dar bine ar fi daca ai mai astepta cateva zile-1 saptamana Offline #55 2009-05-11 10:45:26
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)buna ziua, Ultima oara a fost editat de rebeca280 (2009-05-11 10:56:19) Offline #56 2009-05-11 11:38:22
da, esti protejata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2009-05-13 09:04:30
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)multumesc mult doctoressa, o sa repet testul pe saptamana viitoare, mi-as dori un bebe desi noi avem nunta in septembrie anul acesta si ar fi cam greu cu toate ..dar daca este sa fie bebe o sa l pastrez cu toata inima. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|