|
Nu esti logat.
Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)-9#153 2010-02-01 09:03:47
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)
eu inteleg ca <3 sunt valorile normale inafara sarcinii. il refaci azi? Offline #154 2010-02-10 12:09:46
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)Cat timp trebuie sa treaca de la un avort spontan, ca sa pot ramane iar insarcinata? Offline #155 2010-02-11 19:25:56
Re: Posibilitate de sarcina ??? URGENT va rog. (dr.Evelyn)
As avea si eu o intrebare cu privire la menstra peste sarcina. AM vazut ca kathhy a spus ca a avut 'pana pe la 4 luni'. E normal asa ceva? Adica, teoretic e imposibil..cum poate fi o menstruatie normala daca e sarcina? Ar implica eliminarea unui ovul nefecundat, dar in timpul sarcinii ovarele nu mai elibereaza ovule , nu? Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-02-11 19:29:25) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|