|
Nu esti logat.
NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1#1 2009-04-30 12:46:16
NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1BUNA.acum vreo 2 ani mi s-au facut niste punctulete pe talpa chiar pe pernitele de la picior,pe un picor un punct mai mare si pe celalalt doua mai micute. timp de 2 ani nu mau durut si nu m-au deranjat dar dupa acea acela mai mare a inceput sa tot creasca ca si o batatura dar cu o gaura in mijloc,pana nu am mai putut sa merg deloc cu anumite tipuri de pantofi. am fost la dermatolog si mi-a zis ca sunt niste negi sau ceva de genu nu mai stiu exact , si ca trebuie cauterizate. mi le-au cauterizat de pe ambele picioare dar acum dupa circa 4 luni am observat ca mi s-au refacut chiar langa cicatrice altele micute. ce pot sa fac pt ca am suferit enorm cu celelalte si n-as vrea sa se repete? daca este un virus de unde le pot lua sau cum le pot preveni? multumesc mult! Offline #2 2009-04-30 13:54:00
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1din cate stiu ei sunt provocati de tulpinile 1 si 2 ale virusului hpv pe care se pare ca il ai deja in organism(ca multa alta lume) asa ca nu stiu cum ii poti preveni. medicul ce ti-a zis? Offline #3 2009-04-30 18:34:31
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1eu am avut bataturi in talpa, iar tatal meu un neg pe mana si amandoi am folosit urgo...e un plasture cu medicament...a avut efect iar tatalui meu nu i-a reaparut. Eu zic sa il folosesti pt ca nu ai nimic de pierdut! Offline #4 2009-04-30 21:21:34
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1eu am scapat doar cu azot lichit,oribil... Offline #5 2009-05-01 16:18:11
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1Fetelor, incercati cu rostopasca. Preferabil sa aveti rostopasca in ghiveci, rupeti o crenguta si puneti zeama aia galbena pe negi. Daca nu, macar tinctura cumparata de la farmacie. Publicitateloading...
#6 2009-05-01 21:49:18
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1medicul mi-a zis ca este un virus luat de la solar sau de la ceva dus... si eu am facut azot lichid este chestia cu inghetarea asai? nu a folosit la nimic si mai mult s-a si agravat, de acea am schimbat medicul. noul meic a zis ca azotul nu ebun la nimic si ca el e impotriva acestei metode. dupa cauterizare mi-a dat o crema de la ivatherm care este pt cicatricarea pielii.dar problema este ca ,chiar langa cicatrice imi ies acum altele.cred ca trebuie sa ma intorc la medic asai? oribil!!!!!!! (( Offline #7 2009-05-01 22:10:12
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1Timea, incearca ce am scris mai sus. #8 2009-05-02 00:03:43
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1si mie mi-au trecut cu rostopasca 2 negi de pe mana doar ca la mine erau desul de mici Offline #9 2009-05-02 09:09:13
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1eu am scapat de un neg de pe deget cu solutie Verolit de la farmacie pe baza de plante. in cateva zile de aplicare, de cateva ori pe zi, a cazut. si solutia e ieftina, sub 10 lei Offline #10 2009-07-05 23:45:57
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1La mine VEROLIT nu are nicio reactie The !! will be whatever we make it Offline #11 2009-07-30 23:10:03
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1In sfarsit am scapat de neg The !! will be whatever we make it Offline #12 2009-08-01 14:01:03
Re: NEGI PE TALPA!!AJUTOR!1pt ciuperca piciorului ce recomandati?am ceva de genu de vreo 2 ani...am facut tratament si n-a trecut..am razuit-o si degeaba..a revenit..help Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|