|
Nu esti logat.
Sa il las sau sa raman???-2#20 2009-04-30 20:30:30
Re: sa il las sau sa raman???o sa imi fie greu dar asta e ,ce pot sa fac ... el oricum nu o sa ma caute doar dak o sa ne mai intalnim prin oras da in rest sunt sigura k nu il intereseaza!!! cum o sa trec peste asta?!! Offline #21 2009-04-30 20:31:22
Re: sa il las sau sa raman???nu mai plange...adica na....plangi sa te descarci...dar incepand de maine vezi de tine si uita de el....la cum a reactionat clar nu mai tine la tine....incearca sa iti revii si gata.....offff ce urat mi de barbatii astia...cica la varsta aia sunt maturi....yeah right... Offline #22 2009-04-30 20:32:24
Re: sa il las sau sa raman???
o sa treci...cum a trecut toata lumea(fetele) macar o data prin situatia asta...gandeste-te la tine.....cate meriti u si cate nu a facut el pentru tine.....totusi meriti mult mai mult..... Ultima oara a fost editat de AiluJ (2009-04-30 20:34:23) Offline #23 2009-04-30 20:35:52
Re: sa il las sau sa raman???o sa incerc sa imi fie bn !!! dar sunt covinsa k o sa trec cu greu... insa dak ramaneam cu el tot nimic nu rezolvam pt k se comporta nasol... Offline #24 2009-04-30 20:39:50
asa e...si asa sa te gandesti si de acuma incolo...pentru ca chiar daca te-ar mai cauta vreodata iti spun eu ca nu pentru relatie sau pentru ceea ce reprezinti u....sa nu te lasi...stim toate cum e...treci mai greu mai usor, tb sa lasi timpul sa treaca. Vorba aia : Timpul le rezolva pe toate toate astea de miiii de ori...ai grija de tine Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-30 20:40:08
Re: sa il las sau sa raman???dar ma gandesc eu asa in sinea mea oare ii era greu sa ma sune in seara asta sa zik :,,vezi k nu ne putem vedea, a preferat sa sun tot eu... nu il interesez e clar... dar de ce oare nu ma suna mai deloc de un an ??? oare k il sunam eu si asa s-a obisnuit... blabla bla prea multe intrebari fara rasp. Offline #26 2009-04-30 20:41:03
care nu are rost sa ti le mai pui...intrebari fara rost Offline #27 2009-04-30 20:45:20
Re: sa il las sau sa raman???ms mult pt sfaturi pt k chiar imi sunt de folos!!! Offline #28 2009-04-30 20:47:13
Re: sa il las sau sa raman???blondysukra, daca ai prietene iesi cu ele, stai mai tot timpul ocupata, plecata de acasa, iesi in cluburi, distreaza te!nu sta si te gandi la el, ce face, dar de ce nu a vrut sa va impacati si tot asa! eu cred ca ai luat decizia corecta, acum trebuie doar sa nu il suni sau sa ii trimiti mesaje etc..aa, si incearca sa ti faci ceva nou la aspect, schimba ti look ul, incearca ceva nou, de obicei schimbarile ajuta..la mine mai mergea de minune shoopingul:d.ai grija de tine! In America, in sfarsit! Offline #29 2009-04-30 20:52:56
Re: sa il las sau sa raman???eu acum vad totul negru ... nu stiu cum o sa fie viata mea fara el... m-am obisnuit cu el!!! ufff Offline #30 2009-04-30 20:56:58
Re: sa il las sau sa raman???da, te inteleg, dar ai sa vezi ca o sa treci cu bine, trebuie vointa multa! baieti sunt multi p lumea asta, si tind sa cred ca esti o tipa simpatica, asa ca succes! In America, in sfarsit! Offline #31 2009-04-30 21:06:34
Re: sa il las sau sa raman???blondysukra, daca ti-a spus asta, inseamna ca asta si era motivul pentru care se comporta asa cu tine... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #32 2009-04-30 22:13:22
Re: sa il las sau sa raman???imi pare rau blondy dar e clar ca lui ii e tot una dak e cu tine sau nu...insa la tine nu e asa...tu ai pus suflet si nu tzi se merita` #33 2009-04-30 22:45:42
Re: sa il las sau sa raman???cred k maine va fii un cosmar pt mine ... ziua o sa mai treak cum va mai trece dar seara... de maine cred k o sa imi fie mai rau!!! dar aveti mareeee dreptate lui ii e tot una fara mine. va poop Offline #34 2009-04-30 22:49:53
Re: sa il las sau sa raman???daca intradevar ii pasa de mine putea sa ma opreask intr-un fel sa fac asta ... dar... se pare k nu ii prea pasa... o sa incerc sa ma distrez cat pot eu de mult si sa uit de el,stiu k nu imi va fi usor pt k totusi au fost 3 ani juma. Offline #35 2009-04-30 22:58:19
Re: sa il las sau sa raman???eu zic sa fii tare! cu ambitie totul se poate...e obisnuinta foarte mare ... faptul ca trebuie sa-l suni...ca ar fi trebuit sa va intalniti...dar or sa treaca si cand o sa intalnesti o persoana care o sa iti ofere mult mai mult o sa fii mandra ca ai reusit! capul sus ...totul merge inainte ... si oricum...lasa-l pe el sa te caute ...o sa vada ce a pierdut! Ultima oara a fost editat de Adi_na (2009-04-30 22:58:37) nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #36 2009-04-30 23:13:09
Re: sa il las sau sa raman???ce daca au fost 3 ani jumate... cat a fost bine a fost, acum cand nu mai merge, nu mai merge... o sa iti fie greu, dar gandeste-te ca tot raul e spre bine, o sa cunosti pe cineva care sa te merite, sa te respecte, sa stie sa aprecieze ce faci pentru el... mai sunt si baieti buni pe lume.... ai sa vezi „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #37 2009-04-30 23:16:15
Re: sa il las sau sa raman???blondy, imi pare rau pt tine Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #38 2009-05-01 10:52:44
Re: sa il las sau sa raman???cam toate prietenele mele au iubiti si nu prea ma pot tine dupa ele... chiar dak ma cheama in oras cand vad k ele iese cu iubitii mai rau imi fac... pt k ma simt singura... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|