homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

GARDNERELLA

#1 2009-05-01 15:44:25

georgiana12
New member
Inregistrat: 2008-09-05

GARDNERELLA

BUNA ZIUA!am fost diagnosticata cu gardnerela si am primit tratament cu macmiror complex 12 zile ,insa dupa terminarea tratamentului scurgerea tot asa de abundenta este.va rog sa_mi spuneti cu ce tratament pot scapa de ea. va multumesc mult.

#2 2009-05-01 17:40:58

ButterfliesInMyStomach
Full member
Inregistrat: 2008-11-03

Re: GARDNERELLA

Aceeasi problema o am si eu de muuult timp neutral.
Stiu ca vorbesc ca lupul moralist dar cica nu e bine sa iei tratamente de capul tau...
Eu acum sunt pe betadine ovule pe care le-am luat la sfatul nimanui si sper sa mearga...
Poti sa-ti faci o antibiograma, sa vezi la ce e sensibila gardnerella ca sa stii exact pe ce fel de tratament tre sa mergi. Daca nu se face asa cva in orasul tau(cum e cazu meu) mai mergi o data la gine' si cere alt tratament. smile multa sanatate!

Signs of hope...

#3 2009-05-02 00:09:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: GARDNERELLA

gardnerella nu prea raspunde la multe si de obicei se trateaza cu metronidazol(antibiotice pe cale orala si ovule) INSA nu luati tratamente dupa ureche!

georgiana, din moment ce nu a trecut tot ce poti sa faci e sa repeti analiza de secretie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.