|
Nu esti logat.
Anticonceptionale yasmin#1 2009-05-01 18:28:05
anticonceptionale yasminbuna!am si eu o problema:am luat anticonceptionale yasmin timp de 11 luni si apoi am facut o pauza de o luna,vroiam sa fac cateva luni dar nu am putut si m-am gandit sa le incep din nou,mi-a spus o colega k trebuie sa le incep din prima zi a ciclului si sa iau in continuare inca un blister fara pauza intre ele,asa am si facut,mai am de luat 7 pastile,dar de cand am inceput al 2 lea blister,secretia nu mai este la fel,este inchisa la culoare si mi-a curs si sange cateodata,este bine cum am facut?va rog frumos sa-mi raspundeti.va multumesc mult Offline #2 2009-05-02 08:52:44
Re: anticonceptionale yasmincolega ta ti-a spus prost. intr-adevar, se iau din prima zi de menstruatie, dar nu trebuie unite 2 folii. dupa prima folie, ca dupa fiecare de altfel, faci pauza 7 zile. secretia aceea maronie e spotting. el a aparut ori din cauza ca acum organismul trebuie sa se obisnuiasca din nou cu ele, ori pt ca ai unit 2 folii. dar stai linistita ca nu e nimic grav. Offline #3 2009-09-10 16:43:14
Re: anticonceptionale yasminpot sa iau anticonceptionale si daca nu merg sa ma consulte un medic? Offline #4 2009-09-10 16:51:43
Re: anticonceptionale yasmintu practic poti sa faci ce vrei cu sanatatea ta, dar daca vrei sa nu ai probleme, du-te la un medic de planning. e atat de simplu si poti afla multe lucruri utile pentru sanatatea ta si pentru o viata sexuala mai frumoasa Offline #5 2009-09-15 22:59:33
Re: anticonceptionale yasminms mult pt sfat;) Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-17 12:29:25
Re: anticonceptionale yasminbuna Offline #7 2009-09-17 12:54:08
Re: anticonceptionale yasminpentru tine poate nu sunt bune ...dar asta nu inseamna k pt toate...e iau yasmin de 1 an si nu am avut niciodata probleme de la ele, in privinta asta...e drept k scad apetitul sexual, dar e valabil si pt restul AC...desi nici asta nu am simtit niciodata, totdeauna aveam chef..... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #8 2011-01-04 14:04:37
Re: anticonceptionale yasminIau anticonceptionale Yasmin...sunt la al doilea blister dupa pauza ce am facut-o intre ele cea de 7 zile (mentionez ca primul blister l-am luat corect) !am inteles ca in cele 7 zile de pauza sunt protejata dar dupa ce incep al doilea blister in primele zile (1-4zile) sunt protejata? adica am avut contact sexual in ziua a 3 de la inceperea noului blister iar in a patra zi m-am incurcat si am luat din greseala doua pastile dar am continuat normal cu ele fara sa mai fac pauza de mentionez ca acuma is la jumatatea blisterului si sunt forte ingrijorata exista riscul unei sarcini in urma acelui contact sexual??? helpppp Offline #9 2011-01-04 21:08:08
Re: anticonceptionale yasminhelpppp.. Ultima oara a fost editat de AnaL (2011-01-04 21:08:53) Offline #10 2011-01-05 17:19:24
Re: anticonceptionale yasminesti protejata daca ai luat corect taote pastilele de pe ambele blistere...esti incontinuu protejata si al inceputul celui de al doilea blister ... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #11 2011-01-05 18:13:42
Re: anticonceptionale yasminam luat pastila din bliser sa o iau si intre timp mi-a sunat telefonul apoi am avut ceva musafiri si cand mi-am amintit de ea dupa 3 ore , m-am uitat pe blister si nu mai era si cum nu mi-am amintit exact momentul ca am luat-o am mai luat una ( m-am gandit ca mai bine doua decat niciuna pt ca avusesem cu o zi inainte contact sexual )... crezi ca ar trebui sa-mi fac griji????, pastilele din primul blister le-am luat corect iar la cel din al doilea doar la pastila aia m-am incurcat(mai am 5 pastile si-l termin) ....nu dorm de ceva zile din cauza asta Ultima oara a fost editat de AnaL (2011-01-05 18:15:52) Offline #12 2011-01-05 18:35:45
Re: anticonceptionale yasminnu sunt pb daca iei 2 pastile....era pb daca uitai sa iei una...ca scadea protectia, dar in cazul tau s-a mentinut, stai linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #13 2011-01-05 18:41:09
Re: anticonceptionale yasminmultumesc Ultima oara a fost editat de AnaL (2011-01-05 18:43:30) Offline #14 2011-01-05 18:53:10
Re: anticonceptionale yasminnu te gandi la prostii...ca 100% nu e vb de sarcina ai luat 2 pilule...deci esti protejata de 1...d-apai de 2 "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2011-01-05 18:58:27
Re: anticonceptionale yasminsti de ce am intrebat ....de vreo 3 zile simt o durere la nivelul ochilor cand ii misc si a fruntii( durere de cap) si nu stiu daca are legatura cu asta sau racesc sau ce se intampla deaia am intrebat s .... sper sa ai dreptate ca daca nu ... nu stiu ce ma fac Offline #16 2011-01-05 19:01:47
Re: anticonceptionale yasminpoate ai nevoie de ochelari... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2011-01-05 19:10:09
Re: anticonceptionale yasminorice sa fie numa sarcina nu ... merci de rasp o seara frumoasa Offline #18 2011-01-17 18:36:53
Re: anticonceptionale yasminla 15 zile de la contactul acela am facut un test de sarcina si a iesit negativ (super ) si am mai facut unul dupa 48 de ore si a iesit tot negativ (din nou super ) iar dupa 4 zile mi-a venit menstruatia doar ca a tinut vreo 3 zile (pe mine de obicei ma tine vreo 4-5 zile ) si a fost putin mai slaba cantitativ decat de obicei ....crezi ca ar trebui sa ma linistesc ? mai este vreun risc de sarcina ? crezi ca cantitatea cilului menstrual sa fi fost afectata de cele 2 patile luate odata ? Ultima oara a fost editat de AnaL (2011-01-17 18:45:53) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|