|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc - 5-36#666 2009-05-14 11:05:37
Re: Vreau sa slabesc - 5si daca ma doare ce e de facut? continui sa le fac cu durere sau ma opresc? Offline #667 2009-05-14 11:06:46
Re: Vreau sa slabesc - 5nu le mai face daca te doare... nu stiu ce sa zic, pe mine nu pot sa zic ca ma doare, e doar o senzatie de disconfort... Offline #668 2009-05-14 11:07:17
Re: Vreau sa slabesc - 5Anca9...Durerea la articulatii poate fi cauzata de un efort mare depus dintr-o data ceea ce creeaza o luxatie sau in termeni mai largi o intindere sau asa numita "articulatie de arici".Nu e grav insa daca nu o tratezi aceasta va persista si mereu cand vei face acele exercitii te va durea.Un antiimflamator sau ceva pt articulatii (Diclofenac, Midocalm, Movalis dar cencentratie mica din toate acestea luate vreo 2 3 zile pana te lasa,eu zic ca e perfect,poti intreba la farmacie sa te indrume mai bine)Incearca sa faci o alergare ushoara zilele astea vreo 20 de min.Ti-o spus din propie experienta si pt ca am predat pana anul trecut aerobic...si eu am patit.la inceput am fost eleva acum multi ani dar am ajuns sa tin eu cursurile.Aerobic este extrem de bun pt un corp frumos si o sanatate de invidiat! Ultima oara a fost editat de Sandryss (2009-05-14 11:08:50) 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #669 2009-05-14 11:15:08
Re: Vreau sa slabesc - 5Sandryss, daca eu am scolioza si dureri in zona lombara, este indicat sa fac aerobic? mentionez ca nu am voie sa solicit coloana...poate stii... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #670 2009-05-14 11:15:47
Re: Vreau sa slabesc - 5multumesc, Sandryss. chiar apreciez un raspuns de la cineva din domeniu. Offline Publicitateloading...
#671 2009-05-14 11:25:55
Re: Vreau sa slabesc - 5eu sunt toata umflata si la propriu si la figurat(inainte de menstruatie) Offline #672 2009-05-14 11:30:39
Re: Vreau sa slabesc - 5
Daca durerea e maricica sa zic asa,simti ca te trec asa ca si nishte fulgeraturi sau ca te inteapa permanent cand faci respectivul exercitiu i-a atunci pastilute,dar nu mult.De ex. Diclotard 1dim si 1 seara timp de 2 3 zile vezi tu cum te lasa si putina alergare ushoara cu adidasi cu talpitza groasa dar sa fie ushori sa nu iti chinui picioarele si circulatia,si iti va trece....eu am avut zeci de intinderi si chiar si rupturi fibrilare si mi-au trecut cu un tratament adecvat! Bafta si sper sa iti treaca 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #673 2009-05-14 11:33:55
Re: Vreau sa slabesc - 5multumesc, sandryss Offline #674 2009-05-14 11:34:42
Wai....asta cu spatele chiar ma depaseste.eu am avut deviere la coloana ,adik era stramba! am facut gimnastica medicala si tot mi-a ramas f f putin.La abdomene nu te doare nu te supara? Ar trebuie sa mergi la un medic! Poate te examineaza in urma unor radiografii si iti face o trimite la un fizioterapeut, kinetoterapeut,stii medicul ce sa iti dea! Nu le neglija, sa nu cumva sa se agraveze sa ai dureri din alea ca nu te poti misca bine.o intrebari? iti tii spatele drept atunci cand mergi sau ma rog care e pozitia spatelui? 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #675 2009-05-14 11:40:51
Re: Vreau sa slabesc - 5sandryss, eu am trecut deja pe le doctor, fizioterapie, kineto... am niste exercitii medicale pe care le fac...insa na...as vrea sa-mi fac o conditie fizica mai buna si nu am voie efort fizic sustinut (jogging, tae bo etc.)...intrebam si eu cu aerobicul, tot incerc sa ma fofilez cu spatele asta poate poate imi da cineva voie insa cred ca cel mai sanatos e sa raman cu exercitiile mele si atat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #676 2009-05-14 11:43:39
Re: Vreau sa slabesc - 5Sandryss, ce exercitii recomanzi pt arderea grasimii din partea din interior a coapsei? Offline #677 2009-05-14 11:48:00
Re: Vreau sa slabesc - 5btw, Soleil, nu mai stiu daca ti-am zis, am intrebat-o pe antrenoarea mea de discul pentru talie, si ea mi-a zis ca nu crede ca e ok sa-l folosesti la problemele tale cu spatele... Offline #678 2009-05-14 11:52:59
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #679 2009-05-14 11:53:49
Hmmm. sa ma gandesc daca ti-l stiu exlica asa in scris Te intinzi pe spate,insa nu de tot ci te tii in coate.Deci spatele putin ridicat si iti indoi mainile si te sprijini in coate.Piciorul stang il indoi putin cam asa la 25-30grade,cum i-e comod iar dreptul il intinzi sil il duci in exterior cu latul piciorului paralel cu solul si il ridici pana la 45 de grade de la sol.3 serii de cate 8 ridicari scurte si 1 serie de ridicari pana sus.Ridicarile scurte insemnand 45 de grade iar cela lungi 90 adik piciorul adus in dreptul capului dar nu aproape de cap sa ma intelegi.Sunt solicitante si iti lucreza interioruol extrem de bine, dupa care schimb piciorul ridicandu-l pe stangul.Sper ca am reusit sa descriu in scris exercitiul. 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #680 2009-05-14 11:58:52
Soleil...Innoata! daca nu stii craul piept sau craul spate sau nu detii arta innotatului ca sa spun asa, macar asa ca si broscuta si cu capshorul afara.sper sa stii sa innoti pt ca iti va prinde f f bine,daca nu, mers fortat pe jos, adik f repede 1 ora pe zi,te ajuta mult.Iti mai spun un secret, acupuntura.Mama mea face si a fost la pat a avut incheieturile blocate si merge perfect acum inclusiv vine cu mine la alergat si ea merge asa repede cum poate ea pe langa mine, timp de 1 ora fara oprire! 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #681 2009-05-14 11:59:53
Re: Vreau sa slabesc - 5Eu nu m-am prins... Talpa piciorului stang e pe sol? Offline #682 2009-05-14 12:03:09
Re: Vreau sa slabesc - 5nu stiu sa inot, stiu doar pluta. nu prea sunt la noi aici bazine, este unul la spitalul de recuperare, dar nu stiu cat de des schimba apa si mi-e .... nu stiu cum. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #683 2009-05-14 12:04:14
Anca9 imi face placera sa pot impartasi mici secrete.A trecut prin multe referitor la aspetul fizic si pt ca acum arat bine si sunt multumita as ajuta cu cea mai mare placere pe cineva care stiu ca se chinuie sa arate bine si sa fie sanatoasa! Problema e ca nu prea am eu timp de stat pe net cum as vrea sa stau.... 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #684 2009-05-14 12:05:26
Re: Vreau sa slabesc - 5nu am inteles partea asta:
deci din pozitia sprijinit pe coate, cu stangul usor indoit si talpa pe sol, iar dreptul intins, cu talpa perpendiculara pe sol si varful inspre tavan, ce fac cu dreptul? il rotesc spre dreapta pana cand varful e indreptat spre peretele din dreapta, iar partea din interior a coapsei devine paralela cu tavanul? si de acolo ridic pana la 45 grade? nu cred ca am atata mobilitate incat sa-l ridic pana sus. sau n-am inteles eu bine? Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-05-14 12:08:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|