Vreau sa slabesc - 5-62
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Re: Vreau sa slabesc - 5
ioana esti numai buna.mentinere si iar mentinere eu tot vad ca, colacelul de la mijloc nu se duce.deocamdata el ma enerveaza cel mai tare
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
eu vreau sa salbesc si bag ciocolata acum...dar mi-e ff pofta,mai sunt si merci
- annabel
- Diamond member
lasa melany ca bagi bicicleta ai mai facut sport?
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
mi-e o pofa de sticksuri si azi e zi de fructe
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
- annabel
- Diamond member
calleigh tu tii dieta aia de 90 zile? daca da, e cat de cat misto ca poti papa dulce fara sa te simti vinovata varamea a inceput de la 100 kg si a slabit intr-o luna 8 kg
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
da annabel.aia o tin.si mie mi se pare ok,nu e asa greu de tinut...o sa fie grea ziua de maine cand o sa beau numai apa o sg. data pe luna vine si ziua asta sunt in ziua 20,dar crede-ma pe cuvant ca nu stiu cat am slabit pana acum,nu m-am cantarit si nici nu ma cantaresc pana la sfarsit.oricum se vede deja si ochiometric ca am dat ceva jos.
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
alexia a scris:Ce rau imi pare ca nu vreti sa-i dati o sansa metodei Montignac si va incapatanati sa va infometati. Eu cu Monti al meu am mancat cat mi-a cerut stomacelu meu si am slabit 3 kg in cca 10 zile. Stiu fete care au slabit 25 kg in 3 luni fara sa se infometeze nici macar o ora...
alexia, tu ce fel de meniu ai intr-o zi cu dieta asta? am inteles ca e buna si pentru reducerea colesterolului...
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
eu sunt happy k imi vin bine nijte blugi kre "tipau" p mine
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
am frunzarit-o si eu, alinda, ma intereseaza modele concrete de meniuri cu alimente care se gasesc pe la noi...eu de exemplu, nu am vazut pe aici paine neagra sau integrala "buna", paste integrale...orez nedecorticat parca am mai vazut... in plus, mi-e tare frica de laptele asta 0% si branza asijderea - la cum se fabrica la noi, eu mai degraba cumpar de la piata, doar ca alea nu sunt 0%...
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
Soleil, sa inteleg ca tu ai vrea sa tii regimul?
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Soleil, pai chiar nu sunt la noi in comert produse de panificatie bune, trebuie sa ti le faci tu orez basmati merge bine de faza 2 iar iaurt 0% va trebui sa testezi sa vezi care are amidon, desi pe eticheta nu scrie... in rest nu mai zic nimic
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Soleil, mai intai iti zic de cateva alimente si apoi iti dau exemple de meniuri. Paine integrala imi fac acasa, asa de pofta mai mult pt ca pot foarte bine sa traiesc si fara paine. Am cumparat faina integrala cu 5 lei din Auchan, se gaseste (mai ales la plafare). Iaurt 0% mananc de la Zuzu care e foarte bun. Nu pot sa ii fac analiza sa vad daca contine amidon, asa ca.. asta e! Asta sa-mi fie pacatul! Branza de vaci 0% am cumparat de la Prodlacta. Foarte buna. Lapte 0% iau de la Panda, dar am vazut si la Fulga (cu 1 leu mai mult). Orezul basmati merge foarte bine si in faza 1 daca nu se combina cu grasimi. Paste integrale am vazut in toate super si hipermarketurile, doar ca sunt foarte scumpe. In schimb, am luat paste (cele mai subtiri) din grau dur si le-am fiert doar 6 minute si nu le-am lasat sa se umfle (ca sa nu se modifice structura amidonului bla-bla, e explicat in carte).
Nu inteleg de ce ti-e frica de laptele 0%. E degresat, la fel ca si cel de 1.5%.
Si acum, exemple:
Mic dejun: iaurt 0% cu: o lingurita marmelada de coacaze fara zahar, 4 lingurite fulgi de ovaz, 2 lingurite germeni de grau si 3 capsune + 3 prune uscate + un frappe din lapte degresat cu o lingurita de nes Gustare: 1 mar Pranz: Mancare de mazare, piept de pui la gratar, o rosie si o ridiche Gustare: spuma de caspuni (facuta dupa reteta din carte), cateva alune si o para Cina: paste din grau dur fierte "al dente" cu ton (in faza 1 nu e voie cu ton, dar eu mi-am permis )
Mic dejun: 3 prune uscate + 3 smochine uscate, apoi un mar ras si calit in suc propriu cu scortisoara, amestecat cu braznica de vaci 0% Pranz: mancarica de mazare cu salata de varza si 3-4 chiftelutze din piept de pui la cuptor Cina: o para si mai tarziu un macrou la gratar cu salata de castraveti, ceapa verde si salata verde
Mic dejun: 3 prune uscate si mai tarziu un mar calit in sos propriu cu scortisoara si branza de vaci 0% Pranz: 1 mar si dupa 1 ora am mancat mancare de naut cu salata de varza si cateva chiftelute din piept de pui la cuptor si telemea de vaca Cina: o salata de fasole, naut, rosii, branza si piept de pui la gratar.
MD: 3 prune uscate, un mar calit in suc propriu cu scortisoara, branza de vaci 0% si fulgi de cereale integrale G: 1 mar P: Mancare de mazare cu salata de varza si 2 chiftelute mici de pui. Ca desert am avut o jumatate de bucatica de cioco 72% C: paste din grau dur "al dente" cu sos de rosii.
MD: 1 mar, 2 oua fierte in coaja, 1 felie de cascaval, una de branza si 2 rosioare P: Mancare de naut, pui si salata C: orez cu lapte
MD: O felie de paine integrala cu tarate cu dulceata de mere (fara zahar), vreo 3 crackersi integrali cu si fara dulceata, un iaurt 0% cu fulgi de cereale. G: 1 mar P: Iahnie de fasole cu 2 rosii, 1 castravete si piept de pui rotisorat C: Macrou la gratar cu lamaie
Ce ti-am scris aici sunt meniuri reale, pe care le-am avut eu in decursul celor 2 saptamani de cand tin "regimul" . Nu mi le planific in forma asta dinainte.. ma gandesc in fiecare zi ce am chef sa mananc.
Mie mi se pare super.
P.S. Cel mai important mi se pare faptul ca mananc pana ma satur, nu mi-e foame niciodata intre mese. Simt ca exista disciplina in viata mea. N-am mai mancat asa ordonat de cand aveam 5 ani cred Pana acum mancam incontinuu numai prajituri, cornuri si alte porcarii. Mi-era mereu foame si ... imediat puneam colacelu pe talie
Ultima oara a fost editat de alexia (2009-05-25 16:37:17)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
alexia a scris:Cel mai important mi se pare faptul ca mananc pana ma satur
eu nu m-as satura cu ce mananci tu dimineata.
- skumpi
- Vizitator
anca9 a scris:alexia a scris:Cel mai important mi se pare faptul ca mananc pana ma satur
si sarac si cu pretentii pai normal k nu o sa ai burta plina incat sa nu te poti misca dar nu faci nici foamea... mie mi se pare destul de okey ce a zis alexia aici si chestia cea mai importanta e ca e sanatos...
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
anca9 a scris:alexia a scris:Cel mai important mi se pare faptul ca mananc pana ma satur
pai mananci pana te saturi Am spus doar CE mananc, nu si CAT !
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
eu de asta ziceam, de ex: "iaurt 0% cu: o lingurita marmelada de coacaze fara zahar, 4 lingurite fulgi de ovaz, 2 lingurite germeni de grau si 3 capsune + 3 prune uscate + un frappe din lapte degresat cu o lingurita de nes" aici sunt specificate cantitatile.
eu nu ma satur doar cu cateva lingurite de cereale, in veci!
Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-05-25 16:50:33)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|