homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((

#1 2009-05-02 23:44:13

deede
New member
Inregistrat: 2009-02-20

as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((

Buna fetelor...daca va rog frumos sa ma ajutati cu o parere in problema mea
in data de 22 am avut prima zi de ciclu menstrual...m-a tinut pana in 25-26...in data de 28 am avut un contact sexual neprotejat...l-am rugat pe prietenul meu sa nu lase in mine...era destul de beat si nu a ejaculat deloc(asa zice el)eu am fost foarte excitata chiar m-am simtit foarte bine dar pentru ca il inebuneam sa nu lase in mine nu s-a terminat...dupa 30 de min am mers la baie si curgea din mine un lichid alb si m-am gandit ca m-a mintit si a lasat in mine...acuma ma cam dor ovarele si simt niste intepaturi si mi-e tare frica sa nu fie vreo sarcina si sa am intepaturile astea din cauza ca oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului...mi-e tare frica si nu am cu cine sa discut...multumesc frumos

#2 2009-05-02 23:48:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((

Nu stiu daca e cazul sa te gandesti la o sarcina, pastila de a doua zi se ia la cel mult 72 de ore, ceea ce in cazul tau nu si-ar mai face efectul, deci nu prea iti ramane ce sa faci decat sa te protejezi de acum inainte, si sa iti faci un test de sarcina daca iti inatrzie menstruatia mai mult de o saptamana, sau la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2009-05-02 23:53:53

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

de acord cu my_aa... pastila de a doua zi iese din discutie acum, nu-ti ramane decat sa astepti si sa faci un test daca iti intarzie smile ai grija de viitor

#4 2009-05-03 00:04:51

deede
New member

va multumesc...sunt inspaimantata... asteptarea asta ma termina...ei asta este am sa am grija pe viitor sper sa scap cu bine si sa ma invat mine:)multumesc oricum o seara placuta sa aveti

#5 2009-05-03 00:06:41

deede
New member

am uitat sa va intreb...daca a curs acel lichid alb...oare nu poate fi si de la mine???cum m-am excitat???

Publicitate

loading...

#6 2009-05-03 00:30:02

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

ba da, poate fi si de la tine, tu iti cunosti corpul cel mai bine, si stii cum e de obicei...
oricum metoda intreruperii nu este una sigura, pentru ca spermatozoizi suficienti pentru a ramane insarcinata se elibereaza inainte de ejaculare...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2009-05-05 17:49:50

deede
New member

fetelor as mai avea o intrebare...cand pot sa fac testul de sarcina in cazul meu???mai sus am scris problema mea...sunt tare stresata...nu pot sa mananc nu pot sa dorm...am inteparturi in ovare si tare frica mi-e sa nu cumva sa fiu insarcinata

#8 2009-05-05 17:50:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

la 3 saptamani de la contact poti face un test

#9 2009-05-06 10:44:15

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

deede a scris:

fetelor as mai avea o intrebare...cand pot sa fac testul de sarcina in cazul meu???mai sus am scris problema mea...sunt tare stresata...nu pot sa mananc nu pot sa dorm...am inteparturi in ovare si tare frica mi-e sa nu cumva sa fiu insarcinata

dupa cum am vazut mai sus u ai avut menstruatie in data de 22, daca ai un ciclu regulat de 28 de zile at ovulatia la tine s-ar produce in data de 6 mai....asa k nu as vedea sa fie o sarcina....dar exista totusi un mik risc...
referitor la acel lichid, cu siguranta poate fi si de la tine, deoarce si dupa contactul sexula noi femeile ramanem umede o perioada de timp...
un test de sarcina poti sa-l fac la 3 saptamani dupa contactul cu risc la tine undeva pe 19,20 mai....sau din prima zi de intarziere a menstruatiei, iti recomand sa faci testul sure check, este destul de sigur 99%, eu l-am facut mereu si niciodata nu mi-a dat gres...si la pret e cam 12 lei...asa ca bafta multa...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#10 2009-05-06 11:06:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

testul de sarcina e concludent la 7 zile de la intarzierea menstruatiei bella-yzaura, sau la 3 saptamani de la contact.
ca se intample sa arate corect mai repede de cele 7 zile de intarziere, e adevarat. dar daca iti iese negativ in prima zi de intarziere nu inseamna neaparat ca e si rezultatul corect...

#11 2009-05-06 13:27:00

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

eu l-am facut din prima zi de intarziere si a fost korect, repetandu-l si in a 7 zi...fiind acelasi rezultat....asa mi-a zis medikul...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#12 2009-05-07 00:20:24

deede
New member

multumesc fetelor...multumesc mult...am sa mai astept nu am incotro grater sper sa nu fie cazul...nu am posibilitatile financiare sa cresc un copil dar multumesc am sa va anunt in legatura cu rezultatul. pupici

#13 2009-05-07 08:27:15

camysh
Moderator

multa bafta deede

#14 2009-05-07 08:37:48

Lalia
New member
Inregistrat: 2008-07-25

acum o luna am fost operata de colecistica acuta litiazica.... si dupa a doua zi de operatie mi-a venit ciclul.... si trebuia sa incep sa iau anti...o noua folie....dar am luat doar o pastila, si pe urma mi-a zis medicul care ma operat sa le intrerup....si nu am mai luat.....acuma ar fi trebuit sa imi vina, si inca nu mi-a venit....sambata trebuia sa imi vina....intre timp au fost si contate sexuale....s-ar putea sa fiu insarcinata/? inainte sa merg la ginecolog am avut ciclul dereglat....si cand luam anti imi venea regulat....se poate sa se deregleze iar? multumesc

#15 2009-05-07 09:45:23

camysh
Moderator

daca a fost neregulat inainte asa va fi sia cum. in plus, poate sa intarzie si din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele.
daca acele contacte au fost protejate nu e sarcina. dar daca te stii cu musca pe caciula fa un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact sexual sau la 7 zile de intarziere a menstruatie.

#16 2009-05-15 21:53:56

Ynna
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

fetele,in legatura cu testul de sarcina...neutralneutral...trebuie neaparat sa treaca 3 sapt in cap ca sa-ty dea un rezultat correct si sigur???

#17 2009-05-15 22:04:13

Ynna
Full member

Ynna a scris:

fetele,in legatura cu testul de sarcina...neutralneutral...trebuie neaparat sa treaca 3 sapt in cap ca sa-ty dea un rezultat correct si sigur???

am avut contact sexual pe 4 luna asta si azi 15 mi-am facut un test care a iesit negativ...totul din obsesie practic...sunt ff obsedata chiar daca am luat yasmine correct in fiecare seara..chiar daca au fost cateva dati cand am intarziat max o jum d ora...grater
sunt speriata pt ca am trecut printr-o experienta urata..in septembrie am ramas gravida si fara sa styu am inceput yasmine..fiind prima data cand foloseam antibebei..si de atunci am ramas cu traume in cea ce priveste anticonceptionalele desi styu ca a fst greseala mea ca nu mi-am dat seama ca deja eram gravida...crezand tot timpu ca am ramas gravida cu pastile cu tot:|neutral
azi la 23 tre sa iau ultima pastiluta si de maine intru in pauza de 7 zile...sper sa-mi vina ciclul..doamne ajuta..daca nu..nici nu vr sa ma gandesc:((
mentionez insa ca nu le-am inceput din prima zi de menstra dar am stat cuminte 9 zile...dupa 10 zile am avut primu contact sexual ..uuff
m-am zapacit in loc sa editez am citat....scz scz styu ca am gresit

Ultima oara a fost editat de Ynna (2009-05-15 22:05:41)

#18 2009-05-15 22:23:40

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca zici k ai luat corect antibebe...atunci stai linistita k nu sunt pb... smile chiar dak ai intarziat cu jum de ora...important e sa nu treaca mai mult de 12 ore.
asa ca lasa stresu ca face rau wink

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#19 2009-05-15 23:09:10

Ynna
Full member

ms ms:*:XYohanna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.