|
Nu esti logat.
As avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((#1 2009-05-02 23:44:13
as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((Buna fetelor...daca va rog frumos sa ma ajutati cu o parere in problema mea Offline #2 2009-05-02 23:48:42
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((Nu stiu daca e cazul sa te gandesti la o sarcina, pastila de a doua zi se ia la cel mult 72 de ore, ceea ce in cazul tau nu si-ar mai face efectul, deci nu prea iti ramane ce sa faci decat sa te protejezi de acum inainte, si sa iti faci un test de sarcina daca iti inatrzie menstruatia mai mult de o saptamana, sau la 3 saptamani de la contactul sexual cu risc. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-05-02 23:53:53
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((de acord cu my_aa... pastila de a doua zi iese din discutie acum, nu-ti ramane decat sa astepti si sa faci un test daca iti intarzie ai grija de viitor Offline #4 2009-05-03 00:04:51
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((va multumesc...sunt inspaimantata... asteptarea asta ma termina...ei asta este am sa am grija pe viitor sper sa scap cu bine si sa ma invat mine:)multumesc oricum o seara placuta sa aveti Offline #5 2009-05-03 00:06:41
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((am uitat sa va intreb...daca a curs acel lichid alb...oare nu poate fi si de la mine???cum m-am excitat??? Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-03 00:30:02
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((ba da, poate fi si de la tine, tu iti cunosti corpul cel mai bine, si stii cum e de obicei... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2009-05-05 17:49:50
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((fetelor as mai avea o intrebare...cand pot sa fac testul de sarcina in cazul meu???mai sus am scris problema mea...sunt tare stresata...nu pot sa mananc nu pot sa dorm...am inteparturi in ovare si tare frica mi-e sa nu cumva sa fiu insarcinata Offline #8 2009-05-05 17:50:52
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((la 3 saptamani de la contact poti face un test Offline #9 2009-05-06 10:44:15
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((
dupa cum am vazut mai sus u ai avut menstruatie in data de 22, daca ai un ciclu regulat de 28 de zile at ovulatia la tine s-ar produce in data de 6 mai....asa k nu as vedea sa fie o sarcina....dar exista totusi un mik risc... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #10 2009-05-06 11:06:28
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((testul de sarcina e concludent la 7 zile de la intarzierea menstruatiei bella-yzaura, sau la 3 saptamani de la contact. Offline #11 2009-05-06 13:27:00
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((eu l-am facut din prima zi de intarziere si a fost korect, repetandu-l si in a 7 zi...fiind acelasi rezultat....asa mi-a zis medikul... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #12 2009-05-07 00:20:24
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((multumesc fetelor...multumesc mult...am sa mai astept nu am incotro sper sa nu fie cazul...nu am posibilitatile financiare sa cresc un copil dar multumesc am sa va anunt in legatura cu rezultatul. pupici Offline #14 2009-05-07 08:37:48
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((acum o luna am fost operata de colecistica acuta litiazica.... si dupa a doua zi de operatie mi-a venit ciclul.... si trebuia sa incep sa iau anti...o noua folie....dar am luat doar o pastila, si pe urma mi-a zis medicul care ma operat sa le intrerup....si nu am mai luat.....acuma ar fi trebuit sa imi vina, si inca nu mi-a venit....sambata trebuia sa imi vina....intre timp au fost si contate sexuale....s-ar putea sa fiu insarcinata/? inainte sa merg la ginecolog am avut ciclul dereglat....si cand luam anti imi venea regulat....se poate sa se deregleze iar? multumesc Offline #15 2009-05-07 09:45:23
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((daca a fost neregulat inainte asa va fi sia cum. in plus, poate sa intarzie si din cauza ca ai intrerupt anticonceptionalele. Offline #16 2009-05-15 21:53:56
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((fetele,in legatura cu testul de sarcina......trebuie neaparat sa treaca 3 sapt in cap ca sa-ty dea un rezultat correct si sigur??? Offline #17 2009-05-15 22:04:13
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((
am avut contact sexual pe 4 luna asta si azi 15 mi-am facut un test care a iesit negativ...totul din obsesie practic...sunt ff obsedata chiar daca am luat yasmine correct in fiecare seara..chiar daca au fost cateva dati cand am intarziat max o jum d ora... Ultima oara a fost editat de Ynna (2009-05-15 22:05:41) Offline #18 2009-05-15 22:23:40
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((daca zici k ai luat corect antibebe...atunci stai linistita k nu sunt pb... chiar dak ai intarziat cu jum de ora...important e sa nu treaca mai mult de 12 ore. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #19 2009-05-15 23:09:10
Re: as avea o intrebare...daca ma poate ajuta cineva:((ms ms:*:XYohanna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|