|
Nu esti logat.
STRESANTA CHLAMYDIA#1 2009-05-03 11:55:31
STRESANTA CHLAMYDIAStiu ca s-a tot vorbit de aceasta problema, dar as vrea sa intreb daca a avut cineva asa ceva,si nu i-a cedat mult timp, dupa care a intalnit un tratament care i-a mers. Ma refer sa fi avut o forma cronica a bolii, sau o forma rezistenta. Mentionez ca eu am luat summamed 1-a luna, apoi azitrox a 2-a luna, apoi azitromicina a 3-a luna. Deci acelasi lucru. Avand anumite probleme vezicale am luat extrem de multe antibiotice si nu credeam ca mai poate rezista vreun microb in mine. Dupa tratam cu azitrox mi-am refacut testul la cateva luni si mi-a iesit negativ. Dupa un an am vrut sa-l mai fac o data sa-mi iasa din cap ca as mai avea asa ceva, si din cauza unei scurgeri cam prea galbene si surpriza... a iesit tot pozitiv. Ori cei de la lab din Buc au gresit testul cu negativ, ori nu stiu ce sa zic, ca sotului meu i-a iesit prima data in sange negativ, cand eu aveam +, ceea ce mi s-a parut f ciudat, ca doar nu ne protejam. Acum el nu si-a refacut testul, dar eu nu stiu ce sa mai iau sa scap de acel + din secretia vaginala.Asa ca daca a trecut cineva prin multe incercari si a nimerit pana la urma un tratament care i-a mers AJUTOOOOR! Vrem si noi un bebe si nu putem din aceasta cauza. Pt problemele cu vezica este tot ciudat ca nu-mi iese nimic in urina, si banuiesc ca tot din cauza acetei probleme am vezica asa inflamata si ranita, pt ca urocultura e mereu sterila, iar doctorii imi dau antibiotice orbeste.asa ca mi-a picat si stomacul si ficatul si mult mai multe in 3 ani. Daca boala a fost de la mine din relatia anterioara inseamna ca nu s-a manifestat o perioada si ca o am cam de 6 ani. Deci e cronica treaba. BUBURUZA daca citesti si ti-ai rezolvat problema ajuta-ma! Offline #2 2009-05-03 13:50:36
Re: STRESANTA CHLAMYDIAsi eu am patit ceva asemanator. am fost diagnosticata cu chlamydia, am facut 2 ture de tratament ( azitromicina si ciprofloxacin ) si dupa a doua tura mi-a iesit negativ ( antigen din secretie). dupa cateva luni am facut iar antigen din secretie si a iesit pozitiv. au urmat alte 2 ture de antibiotic (iar azitromicina si zanocin- contine ofloxacina). dupa prima tura antigenul era pozitiv dupa a doua tura am facut si antigen din secretie (pozitiv) si analiza de sange (negativ si la mine si la sotul meu). m-a pus pe ganduri contradictia dar am incercat si cu doxicilina. intre timp am aflat de cat de nesigure sunt analizele astea pt chlamydia si de faptul ca a inceput sa se faca si la noi in tara Chlamydia PCR. dupa ce am terminat tratamentul cu doxicilina ( atentie, la 2 saptamani de la terminare se repeta analizele) am facut PCR-ul si a iesit negativ ( eu l-am facut din secretie, sotul meu din urina). de atunci am repetat analiza obisnuita de secretie de fiecare data cand am mai ajuns pe la un laborator ( de vreo3-4 ori) si de fiecare data a iesit negativ. Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-05-03 13:53:41) Offline #3 2009-05-03 18:15:01
Re: STRESANTA CHLAMYDIAmai sunt nenumarate topicuri despre chlamydia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|