homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Disperata!!!!

#1 2009-05-03 12:12:33

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

disperata!!!!

recomandati`mi va rog un dr bun din iasi,piatra sau bacau ortopedic sau unul kre se ocupa mai mult cu problemele de vene la picioare.
mamei mele i se inflameaza f tare picioarele si mai ales venele de a inceput sa`si taraie piciorul k sa poata merge.fiind plecata din tara i`am tr eu unguente,dar nu o ajuta deloc...ce sa fac???indrumati`ma va rog!! sad

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2 2009-05-03 12:47:40

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: disperata!!!!

sa mearga acolo la un medic raluca, desi costa, asta e, sa vada exact ce se intampla. daca nu, sa vina in romania si sa caute aici un medic calumea.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-05-03 12:50:25

Raluk_
Hero member

Danae a scris:

sa mearga acolo la un medic raluca, desi costa, asta e, sa vada exact ce se intampla. daca nu, sa vina in romania si sa caute aici un medic calumea.

Danae,tocmai asta spuneam si eu...sa`mi recomande cineva un dr bun k mi`e tare frik sa nu o pierd...stiu k nu gandesc tocmai pozitiv,dar i se poate intampla orice grater
acolo nu merge k a mai fost si a cheltuit 2500euro pe analize si pastile kre nu au avut nici un efect si in plus o trimite de la unul la altul park ar fi o minge de ping-pong...ajutati`ma fetelor grater
ma gandesc la ce`i mai rau...tremur si plang intr`una grater nu vreau sa o pierd grater grater grater

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-05-03 13:02:05)

#4 2009-05-03 13:27:49

Khristall
Insomniac member

in primul rand calmeaza`te, ca daca te consumi nu rezolvi nimic, situatia nu se schimba. gandeste pozitiv, o sa fie bine, nu te gandi la ce e mai rau.
imi pare enorm de rau ca nu iti pot recomanda un medic din orasele care le`ai precizat, pt ca nu sunt de acolo. mai asteapta sa vezi ce mai zic fetele.
calmeaza`te da? puss hai ca o sa fie bine, nu o sa o pierzi.

#5 2009-05-03 14:01:20

Raluk_
Hero member

Danae a scris:

in primul rand calmeaza`te, ca daca te consumi nu rezolvi nimic, situatia nu se schimba. gandeste pozitiv, o sa fie bine, nu te gandi la ce e mai rau.
imi pare enorm de rau ca nu iti pot recomanda un medic din orasele care le`ai precizat, pt ca nu sunt de acolo. mai asteapta sa vezi ce mai zic fetele.
calmeaza`te da? puss hai ca o sa fie bine, nu o sa o pierzi.

multumesc pt incurajari...incerc sa gandesc pozitiv...nu stiu kt am sa reusesc,dar makr incerc sad
am gasit 2 dr buni din Iasi:
1.Dr Morosanu de la spitalul de Urgente
2.Dr Popa de la Sf.Spiridon
acum tre sa umblu pt nr lor de tel...sa`i fac programare.vine in iulie aksa si at o sa vedem ce se poate face puss puss

Publicitate

loading...

#6 2009-05-03 17:22:12

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, Raluk! Mama ta are probleme cu inima?Am patit si eu acum cativa ani asa ceva, mi se umfla fff rau gamba stanga, mi-am facut analize si dupa ce au eliminat pb la inima, rinichi, am rzmas la inceput de tromboflebita...
Calmeaza-te si ia-o logic.De la ce poate fi?De ce afectiuni sufera mama ta?

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#7 2009-05-04 08:49:08

Raluk_
Hero member

bucklucica a scris:

Buna, Raluk! Mama ta are probleme cu inima?Am patit si eu acum cativa ani asa ceva, mi se umfla fff rau gamba stanga, mi-am facut analize si dupa ce au eliminat pb la inima, rinichi, am rzmas la inceput de tromboflebita...
Calmeaza-te si ia-o logic.De la ce poate fi?De ce afectiuni sufera mama ta?

nu are probleme cu inima sau cel putin nu a descoperit nimic din pct asta de vedere.
cu glicemia sta bine...nuj...
azi sunt mai calma si mai optimista decat ieri.i`am gasit dr,acum sa fac rost de nr de tel pt programare...

#8 2009-05-04 21:44:48

Khristall
Insomniac member

puss o sa fie bine ralu. kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.