homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legislatie

#1 2009-05-03 21:54:46

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

legislatie

Stie cineva daca exista o lege (si anume care) pt inlocuirea telefonului predat in service cu altul pana iti recuperezi telefonul? Eu asa stiam, ca ar trebui sa`ti dea telefon pe perioada in care al tau e in service, dar nu stiu exact unde sa caut ...

#2 2009-05-03 22:40:55

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: legislatie

nu exista nici o lege in sensul acesta , asta e la atitudinea centrului de reparare

#3 2009-05-03 22:49:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Subscriu.
Cu mentiunea ca nu sunt obligati sa respecte nici macar termenul de reparatie de 10 zile lucratoare. Asa ca trebuie sa ai maaare rabdare neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#4 2009-05-03 22:52:12

sophie
Addicted member

Pai am rabdare de doua luni, deja    neutral
timp in care am aflat ca mi`a fost arsa placa de baza originala si inlocuita si acum este in teste!!!
in situatia asta ce sa fac?

#5 2009-05-03 22:55:10

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

o recalmatie ... daca ai semnat vreun contract de predare in care era mentionat termenul de reparatie ... poate ai sanse sa faci ceva cu reclamatia la opc

Publicitate

loading...

#6 2009-05-03 22:56:00

skumpi
Vizitator

sa astepti
sunt niste neorociti
ap lui iubi s`a stricat si avea 2 ani garantie pe el... noroc k atunci cand l`a dus `napoi la magazin mai era o luna parca garantie...l`au trimis la Buc sau unde naiba ca apoi sa vina ca de fapt avea doar un an garantie si s`au incurcat cei de la magazin neutral
hotie pe fata...
ce naiba sa faca acum ? sa se judece cu ei ? neutral

#7 2009-05-03 23:02:51

sophie
Addicted member

Am bonul de predare catre service, unde scrie ca reparatia pt telefoanele in garantie este de maxim 15 zile ... am facut si reclamatie ... a trecut mai mult de o saptamana de atunci ...

#8 2010-03-03 15:07:51

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

am o intrebare.lucrez la un hotel unde sefii mei vor sa monteze camere de supraveghere in tot hotelul(restaurant,bar,holuri,inclusiv in receptie)eu sunt receptionera si nu mi-ar conveni sa auda sefii mei ce vorbesc toata ziua la telefon,cu colegii,etc.au dreptul sa faca asta?ma refer la microfon,caci camerele am inteles ca ar fi voie.din cate stiu eu,e nevoie de consimtamantul angajatilor in scris pentru microfoane.stiti ceva legat de asta?

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#9 2010-03-03 15:14:31

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

stiu ca nu au voie sa intsaleze sisteme din astea fara sa te instiinteze. insa odata ce te-au instiintat, nu cred ca-i mai impiedica ceva.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#10 2010-03-06 18:39:04

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

dianah a scris:

am o intrebare.lucrez la un hotel unde sefii mei vor sa monteze camere de supraveghere in tot hotelul(restaurant,bar,holuri,inclusiv in receptie)eu sunt receptionera si nu mi-ar conveni sa auda sefii mei ce vorbesc toata ziua la telefon,cu colegii,etc.au dreptul sa faca asta?ma refer la microfon,caci camerele am inteles ca ar fi voie.din cate stiu eu,e nevoie de consimtamantul angajatilor in scris pentru microfoane.stiti ceva legat de asta?

asa stiam si eu , ca au nevoie de consimtamantul angajatilor ... dar eu am lucrat acum 100 de ani  big_smile  la o firmulita care cred ca avea deja montate microfoane prin birouri fara nici un consimtamant si fara ca noi sa stim ca sunt puse , doar  ca asa banuiam noi ... si eram prea tineri toti ca sa fim paranoici de la varsta aia  lol

Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2010-03-06 18:39:51)

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.