homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere urat mirositoare

#1 2009-05-04 10:03:01

nicolablonda
Membru
Inregistrat: 2009-05-04

Scurgere urat mirositoare

Buna ziua,
Am o problema de multi ani:am o scurgere urat mirositoare pe care nu stiu cu ce sa o mai tratez. La ultimul test Papa Nicolau, acum 2 luni mi-a iesit ca am candida(Leptotryx) si alte bacterii si boala inflamatorie pelvina. Am urmat tratament si eu si sotul. Aceasta candida imi iese de ani buni incoace la analiza secretiei vaginale, mentionez ca am facut nenumarate tratamente si eu si sotul, am si un copil de 4 ani, iar pe timpul sarcinii o aveam, dar  nu atat de urat mirositoare. Acum un an si ceva, parca imi trecuse dupa un tratament(nu mai retin cu ce), insa a recidivat de atunci inca de cel putin 3 ori si parca este din ce in ce mai suparator mirosul. Daca-mi fac igiena, dupa o ora, doua incepe sa miroasa. Nu stiu incotro sa o mai apuc, credeti ca daca-mi fac antifungigrama si antibiograma as rezolva problema mai repede? Va rog sa-mi dati un sfat caci sunt disperata, ma macina chestia asta.
Multumesc anticipat.

#2 2009-05-04 14:43:22

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: Scurgere urat mirositoare

sfatul meu e sa schimbi medicul! si sa mergi la o clinica privata buna. dai un bani dar scapi.

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#3 2009-05-04 17:54:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Scurgere urat mirositoare

fa o antifungigrama pt a vedea la ce e sensibila. medicul iti va prescrie tratamentul potrivit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.