|
Nu esti logat.
Menstruatie maro si in cantitate fff mica#1 2009-05-05 13:40:12
menstruatie maro si in cantitate fff micaBuna fetelor, sunt foarte ingrijorata..de 6 luni iau ac loette iar in ultimele 3 luni am avut drept menstruatie doua -trei picaturi maro pe zi -timp de trei zile. am inceput sa ma ingrijorez deoarece pana acum nu m-am confruntat cu astfel de probleme..menstruatia mea era rosie si cantitativ normala...acum nu mai stiu ce sa cred..ce sa fac..care sa fie oare cauza?..este grav? Offline #2 2009-05-05 13:56:00
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micaPoate trebuiesc schimbate anticonceptionalele. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-05-05 13:57:49
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micamergi la planning. mai ales ca menstruatia nu e asa de cand ai inceput sa iei AC, ci doar de 3 luni... Offline #4 2009-05-05 14:02:57
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micame2,eu iau janine de 1 an si 5 luni si in ultimele 2 luni am avut menstruatia asa=>februarie nu mi-a venit,martie mi-a venit,si acum sfr lui aprilie mi-a curs maxim 3-4 pikturi...am luat pastilele in fiekre zi la aceeasi ora... Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #5 2009-05-05 14:26:47
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micadaca nu a fost de la inceput asa, mergi la planning. probabil trebuie schimbate Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-05 14:28:45
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micala inceput nu,dar ma gandesc oare dupa 1 an trebuiesc schimbate chiar dak pana acum nu am avut nici o problema? Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline #7 2009-05-05 18:30:31
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micacare sa fie oare cauza? daca pana acum nu am avut probleme cu anticonceptionalele..si de ce a aparut asa din senin? Offline #8 2009-05-05 18:37:46
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micavezi cum e si luna viitoare si daca e tot asa vorbeste cu medicul de planning Offline #9 2009-05-05 18:58:40
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micaPrima si a doua luna cand s-a intamplat nu am intrat in panica, dar deja la a treia am inceput sa imi fac griji....o sa merg si la medic, dar nu stiu cand voi reusi sa ajung. Pana atunci am rugamintea ca oricare dintre voi care s-a mai confruntat cu aceasta problema sau are ceva cunostinte referitor la subiectul postat va rog sa nu ezitati sa raspundeti. Asfel ma pot lamuri si linisti atat eu cat si alte fete aflate in situatia mea si care sunt la fel de speriate ca si mine de aceasta problema.Va multumesc Offline #10 2009-05-05 19:01:15
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micaeu m-am confruntat, mi-a venit din ce in ce mai putin de la o luna la alta pana cand nu mi-a venit deloc... asa ca m-am dus si le-am schimbat Offline #11 2009-05-05 20:06:26
Re: menstruatie maro si in cantitate fff micamultumim Eu m-am nascut sa te iubesc ! 14+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|